Jump to content

τι επεξεργαστη??

vickydask

Recommended Posts

Αυτά που είπες στην αρχή ότι θα περνούσες να το πάρεις από εκεί

και τελικά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω Ηράκλειο ...

όσο για την GTS ΑΥΤΗ

λοιπον θα περνούσες να το πάρεις από εκεί δηλαδη απτο eshop χανιων.

δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβω Ηράκλειο δηλαδη απτα χανια στο πλαισιο ηρακλειου. οσο για την καρτουλα αφου εχει και χριστουγεννιατικη προσφορα(εισαι σιγουρος sakattack?) δν μπορω να αντισταθω.

gfk εγω εχω το τηλεφωνο του eshop χανιων οποτε να τν παραγγειλω δια τηλεφωνου?

απλα ελεγα για καλυτερη κατανοηση εκ μερουσ τους τι ζηταω να πηγαινα απο κει

τελος εσκασε μυτη και μια zotac 8800gt αλλα λεω να συνεχισω ακαθεκτη σε gainward

αν και στη συγκριση δειχνουν καπως ιδιες

Δεν χρειαζεται να πας σε αυτους ειτε για να κάνεις την παραγγελία είτε για να την παραλαβεις.

Αν ολα τα προϊόντα που θελεις βρισκονται στην ιστοσελιδα προτιμησε την ηλεκτρονική παραγγελία.

Αν κατι λειπει και απο το τηλεφωνο σου ειπαν οτι θα το εχουμε π.χ σε μια εβδομαδα και μπορεις να περιμενεις τότε μπορεις να προχωρήσεις σε τηλεφωνική παραγγελία , οπου μαζι με τa προιονta που θελεις καλύτερα να τους λες και τον κωδικο αριθμό που αντιστοιχεί στο καθενα π.χ. ASUS M2N-SLI DELUXE κωδικος αριθμος PER.522463

Εχω παραγγείλει και με τους δυο τροπους χωρις προβλημα.

Προτίμησε τον τροπο παραγγελίας που σε βολεύει περισσότερο.

Υ.Γ.:Οσον αφορά την κάρτα γραφικων GAINWARD 8927 BLISS 8800GT 269€ το αναφέρει και ο sakattack (#18) ,θα πεις οτι η καρτα ειναι σε προσφορα με κωδικό 0721 που στειλανε με ενημερωτικο δελτιο σε email και η νεα τιμή θα είναι στα 239€, αλλιως προτίμησε αυτη του πλαισιου σε αυτα τα λεφτα.

Δεν χρειαζεται να πας σε αυτους ειτε για να κάνεις την παραγγελία είτε για να την παραλαβεις.

Αν ολα τα προϊόντα που θελεις βρισκονται στην ιστοσελιδα προτιμησε την ηλεκτρονική παραγγελία.

Αν κατι λειπει και απο το τηλεφωνο σου ειπαν οτι θα το εχουμε π.χ σε μια εβδομαδα και μπορεις να περιμενεις τότε μπορεις να προχωρήσεις σε τηλεφωνική παραγγελία , οπου μαζι με τa προιονta που θελεις καλύτερα να τους λες και τον κωδικο αριθμό που αντιστοιχεί στο καθενα π.χ. ASUS M2N-SLI DELUXE κωδικος αριθμος PER.522463

Εχω παραγγείλει και με τους δυο τροπους χωρις προβλημα.

Προτίμησε τον τροπο παραγγελίας που σε βολεύει περισσότερο.

Υ.Γ.:Οσον αφορά την κάρτα γραφικων GAINWARD 8927 BLISS 8800GT 269€ το αναφέρει και ο sakattack (#18) ,θα πεις οτι η καρτα ειναι σε προσφορα με κωδικό 0721 που στειλανε με ενημερωτικο δελτιο σε email και η νεα τιμή θα είναι στα 239€, αλλιως προτίμησε αυτη του πλαισιου σε αυτα τα λεφτα.

του πλαισιου? του μαγαζιου? μπα αστο

Μιας και υπάρχει το θέμα θέλω επεξεργαστή στα περίπου 80- 90 ευρώ να αντικαταστήσω τον Αθλιον 2700 (πλεον γέρασε).

Δεν ξέρω τι να πάρω , Athlon 64 X2 (sAM2) 4800 ή Athlon 64 X2 (sAM2) BE2350 (2.1GHz) ή Core Duo 2 2200 (s775/2,20Ghz) Tray ή Dual Core 2180 (s775/2,00GHz) Box ή τέλος Core 2 Duo 4500 (s775/2,20GHz) Tray (αν και είναι πάνω απο το budget).

Μιας και υπάρχει το θέμα θέλω επεξεργαστή στα περίπου 80- 90 ευρώ να αντικαταστήσω τον Αθλιον 2700 (πλεον γέρασε).

Δεν ξέρω τι να πάρω , Athlon 64 X2 (sAM2) 4800 ή Athlon 64 X2 (sAM2) BE2350 (2.1GHz) ή Core Duo 2 2200 (s775/2,20Ghz) Tray ή Dual Core 2180 (s775/2,00GHz) Box ή τέλος Core 2 Duo 4500 (s775/2,20GHz) Tray (αν και είναι πάνω απο το budget).

Σύμφωνα με εδώ οι επεξεργαστές της AMD θα πάρουν την κάτω βόλτα. Ήδη οι Phenom πωλούνται από διάφορα online από 175 ευρά οπότε το πιο πιθανό είναι η μείωση τιμών να συμπαρασύρει και του διπλούς, οπότε περίμενε λιγάκι και θα δείς και 6000 με 100 ευρά μέσα στις γιορτές και το Άη Βασίλη να μην προλαβαίνει να κουβαλάει διπύρηνα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.