vagos320 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2007 Λοιπον παιδια,τον υπολογιστη τον παρελαβα πριν 10 ημερες, τον σεταρισα με ενα φιλο μου (μου πέρασε windows, antivirus κλπ.) αλλα λογο δουλειας δεν τον ειχα δοκιμασει παραπανω. Τις τελευταιες μερες λοιπον εχω το εξης προβλημα. Ο υπολογιστης δειχνει να λειτουργει μια χαρα. Μπαινω πχ στο youtube και χαζευω κανα videaki οσπου ξαφνικα ο υπολογιστης κολαει και μου εμφανιζει μια μπλέ οθονη με τα παρακατω μυνηματα:''A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your pc''MEMORY _ MANAGEMENTIf this is the first time you have seen this stop error screen, restart your computer.If this screen appera again, follow these steps:Check to make sure any new hardware or software manufacturer for any windows updates you might need.if the problem continue, disable or remove any newly installed hardware or software.Disable bios memory options such as caching or shadowing. technical information:stop0x0000001a(0x00003451 ,oxx5b3ec0, 0x89c568b8, 0x00000000)beginning dump of physical memoryphysical memory dump complete.Το ιδιο μου εκανε και οταν προσπαθησα να περασω το pro 2008. Εκανα ρεσταρτ και μετα μια χαρα. Παντα το εμφανιζει μετα απο λιγη ωρα λειτουργιας.Δεν ξερω τι να κανω ρε παιδια. Λετε να θέλω αλλες μνημες? μηπως φταει το λειτουργικο¨? εχω xp me sp2.o υπολογιστης μου ειναι: q6600abit ip35 pro320 seagatezalman 600wram 2 x 1gb dragon 800 44412 geilΠαρακαλω βοηθηστε με γιατι μου εχει σπασει τα νευρα.......
cabrinha Δεκέμβριος 12, 2007 #2 Δεκέμβριος 12, 2007 Πολλα μπορει να συμβαινουν. Λαθος ρυθμισεις στο βιος, λαθος ρευματα, προβλημα στις μνημες/μητρικη. Αρχικα βεβαιωσου ομως οτι απο θερμοκρασιες εισαι ενταξει. Ισως να μην εχει κατσει η ψυκτρα σωστα και να εχεις υπερθερμανση.
stred Δεκέμβριος 12, 2007 #3 Δεκέμβριος 12, 2007 o υπολογιστης μου ειναι: q6600abit ip35 pro320 seagatezalman 600wram 2 x 1gb dragon 800 44412 geilΠαρακαλω βοηθηστε με γιατι μου εχει σπασει τα νευρα.......φίλε έχουμε σχεδόν τις ίδιες μνήμες και ίδια μητρική, λοιπόν κοίτα στα bios το ρέυμα της ddr2,κατα πάσα πιθανότητα η ip35 pro όπως και πολλές άλλες το ανιχνέυουν λάθος.. το βάζουν 1.8v ενω κανονικά είναι 1.9ν-2.4v εγω μέχρι να το καταλάβω και να το ρυθμίσω μου είχε σπάσει τα νέυρα με τις μπλέ οθόνες.. (εγώ έχω τις ultra και έγραφε πάνω 2.1v γι'αυτό το έβαλα εκεί..)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.