graphist83 Δεκέμβριος 13, 2007 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 13, 2007 Ας τα παρουμε με την σειρα.Καταρχας τι αποσταση θα εχεις απο την tv? Εαν θα ειναι 2.5 με 3 μετρα 32'' εισαι καλα.Οσον αφορα την επιλογη πρεπει να πας σε ενα καταστημα να ''διαλεξει'' το ματι σου. Μπορει να σου αρεσουν οι ουδετερες και αληθοφανεις σε εικονα Sharp η οι εντυπωσιακες και φανταχτερες Samsung, ισως οι ευκρινεστατες και και πολυ ομαλες σε κινηση philips.Full HD δεν υπαρχει σε 32'' εξαιρεση αποτελει ενα μοντελο που θα βγαλει η Sharp.Τα Plasma ξεκινουν απο 42'' και ανω. Αρα σαν κατηγορια το αποκλειεις. Για την ιστορια και μονο αναφερω τα εξης: Σαν τεχνολογια ''συνυπαρχει'' με τα lcd δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι υποδεετερες. Υπαρχει ενα κοινο που του αρεσει η ποιο pal αποδοση των Plasma panels. Μπορει οι υγροι κρυσταλλοι να ειναι ποιο φανταχτεροι σε αποδοση αλλα η cinephile εκδοχη τις προτιμα. Το αποτελεσμα που δινουν για μερικους ειναι ποιο αληθοφανες. Το χρωμα πιο ομαλο εχουν καλο μαυρο και εξαιρετικο response μολις 0.3 ms!Απο την αλλη μας τα χαλανε στο HD λογω ευκρινειας. Βεβαια αξιζει να αναφερω και τις νεες Plasma Pionner και panasonic που εχουν βγει με full HD αναλυση! Αυτες παιδια πιστεψτε με αξιζει να τις δειτε. Μονο κακο...Πολλα λεφτα....Οσον αφορα την διαρκεια ζωης βρε παιδια αυτα ειναι παλιες ιστοριες. Και οι 2 τεχνολογιες εχουν 60.000 ωρες διαρκεια ζωης πλεων. Δηλαδη 8 ωρες χρηση την μερα βγαζει 20 χρονια. Αν και σιγουρα θα χαλασει κατι αλλο νωριτερα περα του πανελ οπως κανα τροφοδοτικο κτλ.graphist83 added 14 Minutes and 57 Seconds later...Συμβουλη μου. σε 32'' το budget που ορισες ειναι καλο. Θα πρεπει η tv σου να εχει οπωσδηποτε ψηφιακο δεκτη DVB-T, 2 με 3 HDMI και εισοδο VGA για το pc-laptop καθως με hdmi θα σου κλειδωνει στα 1280 me 768 και οχι 1366 χ 768 με vga που θα σου δειχνει τελεια.Και 100 ΗΖ καλο θα ηταν να εχει αλλα ξεφευγει σε τιμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 14, 2007 Author #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Mάλλον πάω για την Samsung LE32R86 (τα χρήματα για την Μ σειρά είναι αρκετά πιστεύω για 32").Πολύ καλές όλες οι προτάσεις,αλλά αυτήν αποφάσισα!Η LG έχει προβλήματα όπως διάβασα σε κάποια fora.Εκτός αυτού οι παραπάνω inches δεν προσφέρουν κάτι,γιατί είναι κοντινή η απόσταση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Δεκέμβριος 14, 2007 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Εγώ στην γκαρσονιέρα μου, κάθομαι από την 32άρα σε απόσταση 1,5-2 μέτρα και δεν με κουράζει πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borg1442169074 Δεκέμβριος 14, 2007 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 32 / 37 και plasma δεν νομιζω να βρεις κατι πολυ καλογια lcd philips 32pfl9632d Link to comment Share on other sites More sharing options...
graphist83 Δεκέμβριος 14, 2007 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 32 / 37 και plasma δεν νομιζω να βρεις κατι πολυ καλογια lcd philips 32pfl9632dΔεν υπάρχει.... Plasma.... 32'', 37'' το ειπαμε απο 42'' και άνω. Αλλο πράγμα αλλη κατηγορία. Και ο άνθρωπος το ειπε, δινει 900 με 1000 ευρώ. οχι 1300 που εχει περίπου η (top model για εμένα με το δικό μου γουστο) 9632. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 15, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 Tελικά βρέθηκε σε σχετικά καλή τιμή η Panasonic Viera 32LX70F.Δοκιμές ελπίζω να προλάβω να κάνω αύριο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 15, 2007 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 Καλες τηλεθεασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
beisnikos_spi Δεκέμβριος 15, 2007 #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 15, 2007 Καλορίζικη φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyni Δεκέμβριος 19, 2007 #29 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 σαν πολίτης στο τμήμα tv σε ένα από τα πιο μεγάλα καταστήματα στην θεσσαλονίκη και αρκετά γνωστης του θέματος να σας πω με λίγα λόγια ότι panel που βγάζει η philips δεν τα δίνει καμια τηλεόραση η samsung με τα μεγάλα νούμερα σε contrast που στην πραγματικότητα αν την έχεις απέναντι σου έχεις χτυπήσει ημικρανία λόγο τον ψεύτικων και ενοχλητικών χρωμάτων και πάει λέγοντας για όλες έχω κάτι να βρω....προσωπικά πιστεύω μετά από τόσες που έχω δει και πουλήσει σαν αξιοπιστία σαν ποιότητα χρώματος ευκρίνειας και γενικότερα σαν κατασκευή πιστεύω ότι η philips είναι πολύ μπροστά! τέλος πάντων δυστυχώς άργησα να κάνω activate στο site και δεν πρόλαβα να πω την γνώμη μου νωρίτερα! νομίζω ότι την πιο καλή ανάλυση έκανε ο χρηστης graphist83 ......πάντως καλές προβολές στην νέα σου lcd! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Δεκέμβριος 19, 2007 #30 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 san poliths sto tmhma tv se ena apo ta pio megala katasthmata sthn thesalonikh kai arketa gnosths tou thematos na sas po me liga logia oti panel pou vgazei h philips den ta dinei kamia thleorasi h samsung me ta megala noumera se contrast pou sthn pragmatikothta an thn exeis apenanti sou exeis xtipisi imikrania logo ton pseftikon kai enoxlitikon xromaton kai paei legontas gia oles exo kati na vro....prosopika pistevo meta apo toses pou exo dei kai poulisei san axiopistia san piothta xromatos efkrinias kai genikotera san kataskevh pistevo oti h philips einai poli mprosta! telos panton distixos argisa na kano activate sto site kai den prolava na po thn gnomh mou noritera! nomizo oti thn pio kalh analysh ekane o xrhsths graphist83 ......pantos kales provoles sthn nea sou lcd!Καλωσήρθες στο PcTechnology-Overclockers.Καλοδεχούμενη η άποψη σου,μιάς και είσαι σχετικός με αυτά λόγω δουλειάς.Θα σε παρακαλέσω όμως να γράφεις μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.Αν για οποιοδήποτε λόγο δυσκολεύεσαι ... το site μας διαθέτει και Greeklish converter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Δεκέμβριος 19, 2007 #31 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2007 + 1 Για philips.πολύ καλά panel και φυσικά εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.