Jump to content

Επιλογή TV 32"

deadlock7

Recommended Posts

Ενόψει γιορτών αποφασίσαμε να πάρουμε μια καινούρια τηλεόραση για το σαλόνι.Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί πολύ με τις νέες τεχνολογίες,αν και κάποιες τις έμαθα απ'τον φίλο Στελάρα!:057:

Έχετε να προτείνετε κάποιο μοντέλο?Σίγουρα ψάχνουμε για κάτω από 900-1000 ευρώ,οπότε σαν κατηγορία έβαλα τις 32".Όποια γνώμη ειδικών είναι ευπρόσδεκτη..:)

ΥΓ:Η αγορά θα γίνει σύντομα (αύριο-μεθαύριο),οπότε μιλάμε μόνο για αγορά από Ελλάδα..

Με αυτα τα λεφτά παίρνεις μια καλή plasma 42'' που είναι πολύ μεγαλύτερη και καλύτερη σε ποιότητα (πχ πραγματικό μαύρο).

(και όποιος σου πει για χαμηλή ανάλυση των Plasma vs HD κλπ απλώς δεν είναι γνώστης του αντικειμένου).

H επιλογή plasma με προβλημάτισε λιγάκι ομολογώ,αν και πάντα τις είχα σ'εκτίμηση κι όποτε τις έβλεπα απλά έμενα άφωνος!

Κάτι σε Bravia κοίταζα,αλλά όχι full HD,γιατί ανεβαίνει κάθετα η τιμή..

Φιλε μου ναι εχεις δικιο και ζητω συγγνωμη οντως η τιμες αυτες ειναι πανω απο τις επιθυμητες...!τωρα για τις τιμες αυτες θα προτεινα:

1.για 32'':SAMSUNG LE32R86B LCD TV 32''

2.για 37'':SONY KDL-37P3000E BRAVIA 37'' LCD TV

ή αυτη εαν θελεις πιο υψηλη αναλυση σε 37'' : LG 37LF65 37'' LCD TV

3.για 42'' Plasma ομως:PHILIPS 42'' PLASMA TV 42PFP5332

Αυτες προτεινω εγω σε αυτα τα λεφτα...!Καλο-βραδυ!

Παιδιά ευχαριστώ για την ανταπόκριση,αλλά όντως είναι πολλά τα χρήματα για τις τηλεοράσεις που λέτε!Έψαχνα γύρω στις 32" (το πολύ 37"),γιατί ο χώρος είναι σχετικά μικρός για σαλόνι κι επίσης λόγω τιμής.

Πάντως με μπερδέψατε ακόμη περισσότερο με το plasma vs lcd..

ΒΑσικά και τα 1000 ευρά πολλά δεν είναι? Αν κάνεις μια βόλτα από κοτσώβολο θα δεις ότι έχει ερκετές 32' με 500-600 ευρώ (Matsui, Saub Lorenz, Toshiba) εγώ τη δικιά μου τόσο την πήρα και παίζει μια χαρά... Επίσης παρόμιες επιλογές έχει και το Makro...

Λοιπόν. Επειδή πριν 3-4 μέρες αγόρασα και εγώ τηλεόραση, έχω να πω τα εξής.

Εφόσον ψάχνεις τηλεόραση 32 ιντσών με τιμή κάτω από 900 ευρώ, τότε είναι λίγο δύσκολο να πάρεις Full HD. (ανάλυση 1920*1080). Θα πάρεις HD Ready (ανάλυση 1366*768). Εγώ πήρα την Philips 32PFL7562 (σε τιμή ευκαιρίας) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Υπάρχουν πολλές εταιρίες που οργιάζουν, αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ τις καλύτερες τις Samsung. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τις Sony ούτε τις Philips.

Δες μερικά υποψήφια μοντέλα παρακάτω:

Philips 32PFL5322

Samsung LE32S86B

Sony KDL-32P3000E BRAVIA

Φίλε deadlock κι εγώ πιστεύω ότι είναι πολλά τα 900-100 για μία 32" και HD Ready (1366x768). Στα 500-600 υπάρχουν διάφορες ενώ είδα σε διαφήμιση στην τηλεόραση σε Κωτσόβολο ή Κορασίδη να έχει προσφορά μία LG 32" στα 445€.

Με 700€ δε, παίρνεις μία που δεν της λείπει τίποτα νομίζω (κάποια από τις δύο πρώτες προτάσεις του beisnikos - προσωπικά έχω μια ιδιαίτερη συμπάθεια στις Philips).

Να και μία Full HD κάτω από τα 1000€ (37άρα όμως): LG 37LF65

EDIT: Να και η Philips 32PFL5322 στον skroutz.

.....,αλλά όχι full HD,γιατί ανεβαίνει κάθετα η τιμή..

Η δική μου γνώμη είναι να κάνεις υπομονή και αποταμίευση ... ώστε να πάρεις μιά full HD.

Οι άλλες επιλογές ... είναι ημίμετρα και πιθανόν να το μετανιώσεις σύντομα με την αγορά μιάς HD Ready.

Αν παρόλα αυτά οι δικές ανάγκες καλύπτονται με μιά HD Ready ... τότε Samsung LE32R86

http://www.eprice.gr/product/SAMSUNG%20LE32R86

TASOS added 8 Minutes and 29 Seconds later...

Να και μία Full HD κάτω από τα 1000€ (37άρα όμως): LG 37LF65

Αυτή είναι πολύ πρόσφατο μοντέλλο ... δέν ξέρω τί λέει σαν συσκευή.

Αλλά δείχνει να είναι too good to be true ... σε αυτά τα λεφτά.

Ψάξτο λίγο ... ίσως αξίζει.

http://hellas.lge.com/prodmodeldetail.do?actType=search&page=1&modelCategoryId=010202&categoryId=010202&parentId=0102&modelCodeDisplay=37LF65&model=NOTHING

http://www.eprice.gr/product/lg%20lf65

Επειδή και εγώ κοιτάω αυτόν τον καιρό για καινούργια TV, μετά από γενικό ψάξιμο κατέληξα ότι οι εταιρίες που αξίζουν σίγουρα είναι οι 3S - Sony, Samsung, Sharp με όποια σειρά θέλετε. Εγώ πχ κοιτάω για Sony Bravia, αλλά τα λεφτά που υπολογίζω είναι HD ready και όχι Full HD.Γενικώς θέλει υπομονή όπως είπε ο Tasos.

Επειδή η οθόνη θα συνδεθεί και με Pc οι γνώστες του αντικειμένου πρότειναν να ξεχάσω τις Plasma.

Για lcd οι samsung φαίνονται πολύ καλές,αλλά κι ακριβές. (ότι πληρώνεις παίρνεις θα μου πείς)

Η Lg είναι πράγματι εξαιρετική περίπτωση και με βάζει σε πειρασμό..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.