pontium Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 Hi all!! Σκέφτομαι να κάνω και γω το βήμα στην υδρόψυξη αλλά δεν έχω ξανασχοληθεί ποτέ.... Ερώτηση τώρα:Να πάρω έτοιμο σύστημα υδρόψυξης;;Σκέφτομαι να πάρω ένα zalman απο το πλαίσιο αλλά δεν ξέρω τι επιδόσεις έχει.....είναι καλό για o/c ή μάπα το καρπούζι;;Απο θόρυβο δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί έτσι και αλλιώς βουήζουν στα αυτιά μου 6 ανεμιστήρια και έχω πάθει ανοσία .........Τώρα για DIY κατασκευές είναι πιο φτηνό;;’μα δεν αξίζει το παραπάνω τι έχετε να μου προτείνετε;;:...: Υ.Γ=Μην βάλετε link για τα reviews γιατί θέλω συγκεκριμένα εξαρτήματα
fanisk Φεβρουάριος 11, 2005 #2 Φεβρουάριος 11, 2005 Γιατι δεν κανεις μια ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ στον Λαμπη??Θα βρεις παααααααρα πολλα θεματα που καλυπτουν ΟΛΕΣ τις ερωτησεις σου!
def Φεβρουάριος 11, 2005 #3 Φεβρουάριος 11, 2005 μην κανεις την βλακεια και αγορασεις το RES.....1 της zalman.το εχω και ειναι πολυ μαπα
blade_pan Φεβρουάριος 11, 2005 #4 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Γιατι δεν κανεις μια ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ στον Λαμπη??Θα βρεις παααααααρα πολλα θεματα που καλυπτουν ΟΛΕΣ τις ερωτησεις σου! Συμφωνω με αυτο...τεσπα αν θες ετοιμο παρε asetek waterchill...
fanisk Φεβρουάριος 11, 2005 #5 Φεβρουάριος 11, 2005 Μαλλον εσυ λες βλακειες....Το RES ειναι ΑΨΟΓΟ για αυτο που ειναι...ΑθορυβοΑπευθυνεται κυριως σε entry level....Αν καποια σιτγμη βαρεθω το o/c που δεν το εχω χαρει καθολου με τα υπαρχοντα της υπογραφης γιατι δεν κλοκαρουν καθολου, και παρω τον 3500+ και την DFI και βαρεθω το o/c τοτε ισως παρω ενα res για ησυχια...Αν εσυ εχεις την απαιτηση να ψυξεις τον FX55 με το RES ε τοτε πρεπει να σκεφτεις πιο λογικα...
def Φεβρουάριος 11, 2005 #6 Φεβρουάριος 11, 2005 δεν μιλαω αν ειναι αθορυβο,αλλα για της δυνατοτιτες του για overcloking.οταν το πηρα ο πωλητης μου ανεφερε οτι κανει και για overc.............οποτε οταν το περασα διαπιστωσα οτι μου ειπε βλακειες .μπορεις να μου αναφερεις λιγο της θερμοκρασιες σου οταν παιζεις βαρια παιχνιδια π.χ doom3 far cry hl2
fanisk Φεβρουάριος 11, 2005 #7 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από def δεν μιλαω αν ειναι αθορυβο,αλλα για της δυνατοτιτες του για overcloking.οταν το πηρα ο πωλητης μου ανεφερε οτι κανει και για overc.............οποτε οταν το περασα διαπιστωσα οτι μου ειπε βλακειες .μπορεις να μου αναφερεις λιγο της θερμοκρασιες σου οταν παιζεις βαρια παιχνιδια π.χ doom3 far cry hl2 Οπως ειπα κ πριν...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ O/C και ποσο μαλλον για εναν FX55 που εχεις...Οι πωλητες λενε οτι να'ναι συνηθως για να πουλανε....Εβγαλα τα νερα....θα τα ξαναβαλω οταν ερθει η DFI SLi DR...Ειχα 32idle 37full με θερμοκρασια δωματιου καπου 25?Νομιζω?Χωρις ανεμιστηρες...Παντως αν το πουλας στειλε ενα πμ ισως ενδιαφερθω εγω/καποιος γνωστος μου....
blade_pan Φεβρουάριος 11, 2005 #8 Φεβρουάριος 11, 2005 Παιδια,δε ξερω σημερα ειστε ολοι φορτωμενοι!!:fight: Ηρεμα Σιγουρα το Zalman δεν ειναι και το καλυτερο για O/c αλλα για το οτι ειναι αθορυβο,ειναι....
fanisk Φεβρουάριος 11, 2005 #9 Φεβρουάριος 11, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Παιδια,δε ξερω σημερα ειστε ολοι φορτωμενοι!!:fight: Ηρεμα Σιγουρα το Zalman δεν ειναι και το καλυτερο για O/c αλλα για το οτι ειναι αθορυβο,ειναι.... Αν λες για τα δικα μου ποστ σε αυτο το θεμα, οχι δεν γραφω "φορτωμενος"!Απλα καλο ειναι οταν χαρακτηριζουμε κατι "μαπα", "μουφα" κλπ, να εξηγουμε το γιατι, ο καθενας εχει αλλες απαιτησεις απο τα ιδια ισως προιοντα...
pontium Φεβρουάριος 12, 2005 Author #10 Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από def [11-02-2005 16:32] μην κανεις την βλακεια και αγορασεις το RES.....1 της zalman.το εχω και ειναι πολυ μαπα Δεν ξέρω τώρα ποιο είναι αλλά μιλάω γι' αυτό
fanisk Φεβρουάριος 12, 2005 #11 Φεβρουάριος 12, 2005 Αρχική απάντηση από pontium Δεν ξέρω τώρα ποιο είναι αλλά μιλάω γι' αυτό Για αυτο λεει..
Nos-Dio Φεβρουάριος 13, 2005 #12 Φεβρουάριος 13, 2005 Μια χαρα ειναι...θα παρεις και 2 12αριδες απο το πλαισιο στα 19 db και εισαι κυριλε...φυσανε το Ζαλμαν και κατεβαζουν 10 βαθμους...
Blackjim Φεβρουάριος 13, 2005 #13 Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Nos-Dio Μια χαρα ειναι...θα παρεις και 2 12αριδες απο το πλαισιο στα 19 db και εισαι κυριλε...φυσανε το Ζαλμαν και κατεβαζουν 10 βαθμους... τπτ αθορυβους με 80cm εχει ?? Αυτο το Zalman Reserator με τα 200 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ εχει και το VGA block? Αν ναι κανει για την 6800GT?
fanisk Φεβρουάριος 13, 2005 #14 Φεβρουάριος 13, 2005 Αρχική απάντηση από Blackjim τπτ αθορυβους με 80cm εχει ?? Αυτο το Zalman Reserator με τα 200 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ εχει και το VGA block? Αν ναι κανει για την 6800GT? Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ΙΣΩΣ κανει...οχι στα 200 δεν συμπεριλαμβανεται το GPU block! Ναι υπαρχουν αρκετοι 80mm στην αγορα, που τους βαζεις να το φυσανε...
Blackjim Φεβρουάριος 13, 2005 #15 Φεβρουάριος 13, 2005 80cm εγραψα...μαλλον πρεπει να παω για υπνο...Απο το ΠΛΑΙΣΙΟ μπορω να ζητησω και το VGA Block?Αν οχι απο που να παρω ενα για την 6800GT?
chill-out Φεβρουάριος 13, 2005 #16 Φεβρουάριος 13, 2005 Μηπως μπορεις να αναφερεις απο χρηματα μεχρι που θελεις να φτασεις....και μετα τα αλλα ειναι πιο ευκολα.Και αλλο ενα βασικο ...τι το θες ?......να σου κανει το pc αθορυβο ?(οσο γινεται )Θες να πας για overclock ?...τι ζητας απο μια υδροψυξη ?
Blackjim Φεβρουάριος 13, 2005 #17 Φεβρουάριος 13, 2005 Αυτο που θελω ειναι να μην ακουγεται τπτ. Αν με 200~250 το κανω τελειως αθορυβο για να μπορω μεχρι να κοιμαμαι και στο ιδιο δωματιο , ναι τα δινω. Αλλα δε ξερω αν γινεται με υδροψυξη να κανεις αθορυβο το PC. Ειδα για fans στα ψυγεια και μαλλον μικρη μου φαινεται η διαφορα. Δε τα εχω ακουσει απο κοντα για να κρινω. Αλλα φυσικα και η θερμοτητα παιζει ενα μικρο ρολο. Μη το κανω αθορυβο αλλα καυτο :wassat: Ζηταω πολλα??
chill-out Φεβρουάριος 13, 2005 #18 Φεβρουάριος 13, 2005 Κοιτα ενα φαν 12αρι με 1200-1500 στροφες ...σχεδον δεν ακουγεται. Με 300 ευρο πιστευω οτι θα εχεις κατι πολυ καλο...και με δυνατοτητες....ητε ησυχιας ητε overclock.Και σχεδον καθολου θορυβο.
pontium Φεβρουάριος 13, 2005 Author #19 Φεβρουάριος 13, 2005 Μάλλον θα πάω το Σάββατο να το πάρω.Για o/c το θέλω περισσότερο....Αν ρίξω αυτά τα ανεμιστήρια θα είναι ΟΚ έτσι;;
def Φεβρουάριος 13, 2005 #20 Φεβρουάριος 13, 2005 εγω παιδια εχω την leadtek 6800gt και βιδωσα πανω στην ψυκτρα της καρτας το μπλοκ της zalman αλλα δεν κανει και πολυ δουλεια. ετσι οπως τοποθετειτε η καρτα απο κατω ειναι το ανεμιστιρακι σε αυτο ωφειλο να ομολογησω οτι η leadtek εκανε πολυ καλη δουλεια πανω στο θεμα ψυξης της καρτας και απο πανω στον χαλκο με της εγκοπες βιδωσα την βαση του μπλοκ. σε φουλ παιχνιδια 3d doom3 εχω 50 με 53 βαθμους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.