DJ-XRHSTOS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11, 2007 τι ειναι αυτο το σιτε ρε παιδια?γιατι μου το πεταει?http://fp.pc-on-internet.com/sws/026/?al=1&alfl=1&nums=N03CGRH9Z-FBrWQ_9AUK&login=672125&mediaid_prefix=005&asked_billing_id=2&time=312e3731 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Δεκέμβριος 11, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Κολπάκι με javascript, διαφημιστικό για το SWS 2007 (anti-spyware). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Δεκέμβριος 11, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 και ειχα αρχισει να ανησυχώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 11, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Να ανυσυχείς , μάλλον έχεις πρόβλημα για να σου περνανε τετοια πράγματα στον υπολογιστή. Άλλαξε το αντιικο σου ή βαλε και ένα ANTISPAM /FIREWALL... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Δεκέμβριος 11, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 εχω το nod 32 το παλιο.για αυτα που λες τι να επιλεξω?LAGOS-DK added 3 Minutes and 15 Seconds later...ρε παιδια σερνετε ολοκληρο το πψ!!!LAGOS-DK added 7 Minutes and 35 Seconds later...ενταξει τωρα παει πιο καλα αρα μπορώ να γραψω.πριν πηγαινε μιλαμε τοσο αργα που δεν μπορουσα καν να γραψω!!!λιπων κανω antivirus search,spybot search,registry mechanic search,ad aware search kai erxomai na saw pv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Δεκέμβριος 11, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 να ναι καλα το spyware doctor γιατι εσεις με γραψατε ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Δεκέμβριος 11, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 να ναι καλα το spyware doctor γιατι εσεις με γραψατε ΚΑΝΟΝΙΚΑ!!!!Τίποτα φίλε, 5bucks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ-XRHSTOS Δεκέμβριος 11, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Τίποτα φίλε, 5bucks.δν το σχολειαζω γιατι θα φαω ban!!!:098: :098: :098: do it like SpiderDim!!!!!:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Δεκέμβριος 11, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Ώπα τι σε γράψαμε δηλαδη? Σου είπα ότι είσαι εκτεθειμένος και να αλλάξεις λογισμικό . Σου είπα γενική απάντηση μιας και η ερωτηση που έκανες ήταν εξίσου γενικη. Αν ειχες όρεξη θα έγραφες μια ολοκληρωμένη κατάσταση με το πως είναι κατασταση του συστηματός σου και το φαινόμενο που αντιμετωπίζεις. ..Όπως είδες στην τελική , η παροτρυνση μας, ότι πρέπει ψαχτείς σε έκανε όντως να βρεις την λύση μόνος σου κάτι το οποίο θα σου φανεί χρήσιμο στο μέλλον σε παρόμοιες περιπτώσεις...Τέσπα, μιας και λύθηκε το πρόβλημα το θέμα κλειδώνει εδώ.Αν έχεις οποια αντιρηση για τα παραπάνω γραφόμενα μου μπορεις να μου στείλεις πμ ή αν το θες να το κουβεντιάσουμε δημόσια να ανοίξεις θέμα σε αντιστοιχη κατηγορία.Ευχαρστώ όσους συμμετειχαν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.