Jump to content

Προβλήματα με Benches ...PCMark,3DMark...κλπ.

Recommended Posts

Σωστός sofo, αν πειστούνε επιτέλους οι του HWbot θα βελτιωθεί η κατάσταση από όλες τις απόψεις αν κατηγοριοποιηθούνε τα 3D rankings σε κατηγορίες ανάλογα με τους πόσους πυρήνες ( GPUs ) χρησιμοποιείς.

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Εννοεις να κανουν ξεχωριστες κατηγοριες αναλογα με το ποσους πυρηνες εχουν οι καρτες που χρησημοποιεις?Δηλ., 2 Χ 5970= Quad CF= Tεσσερις καρτες του ενος πυρηνα?

Noμιζω οτι οι καρτες οπως οι GTX295, 4870 X 2, 5970 θα επρεπε να αποτελουν ξεχωριστη κατηγορια αλλιως δεν προκειται να τις αγορασει κανεις για bench.

Μετα θα επρεπε να υπαρχουν single, dual, triple, quad κατηγοριες αλλα δεν πιστευω οτι θα το κανουν ετσι, νομιζω οτι θα βαλουν απο την μια μερια τις καρτες με εναν πυρηνα και απο την αλλη ολες τις αλλες ασχετα ποσες καρτες και ποσους πυρηνες εχεις.

stealth

• 3 weeks later...
Σωστός sofo, αν πειστούνε επιτέλους οι του HWbot θα βελτιωθεί η κατάσταση από όλες τις απόψεις αν κατηγοριοποιηθούνε τα 3D rankings σε κατηγορίες ανάλογα με τους πόσους πυρήνες ( GPUs ) χρησιμοποιείς.

http://hwbot.org/forum/showpost.php?p=41407&postcount=353

Coming soon :p

Και οι διπλες καρτες παιρνουν το μακρυτερο μετα . :D

Δε θα μπορεσει να κοντραρει η 295 τις δυο 285 (Ουτε δυο 260 core 216) ... ουτε η 5970 τις δυο 5870 .

Ετσι χανεται το νοημα των διπλων καρτων , που μεχρι τωρα στη μονη κατηγορια ξεσκιζαν .

Χρειαζεται μια μεση λυση κατα τη γνωμη μου . Οι διπλοπυρηνη καρτα χρειαζεται την κατηγορια της.

Και οι διπλες καρτες παιρνουν το μακρυτερο μετα . :D

Δε θα μπορεσει να κοντραρει η 295 τις δυο 285 (Ουτε δυο 260 core 216) ... ουτε η 5970 τις δυο 5870 .

Ετσι χανεται το νοημα των διπλων καρτων , που μεχρι τωρα στη μονη κατηγορια ξεσκιζαν .

Χρειαζεται μια μεση λυση κατα τη γνωμη μου . Οι διπλοπυρηνη καρτα χρειαζεται την κατηγορια της.

http://www.hwbot.org/forum/showpost.php?p=40199&postcount=185

• 2 weeks later...

Οπως ισως καποιοι ξερετε τεσταρω το μονοβαθμιο τις τελευταιες μερες.Το συστημα που εχω επανω αυτη την στιγμη ειναι:

P4C800

Celeron s478 320 2.4GHz

2X1GB Corsair 3500LL Pro DDR400 2-3-2-6

Eτρεξα PC Mark05 στα 4410 (attach.1) χωρις προβλημα ομως οταν δοκιμασα να τρεξω superPi 1M μου βγαζει τα συνηθισμενα errors (not exact in round κ.λ.π.) και αναγκαστηκα να κατεβασω αρκετα χαμηλοτερα τον επεξεργαστη για να βγουν.

Ειμαι αρκετα κοντα στις πρωτες θεσεις και στα δυο Pi και πιστευω οτι αν μπορεσω να τα τρεξω στις ιδιες συχνοτητες που ετρεξα το PC Mark θα τους φτασω.

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αυτα τα errors ειναι ασταθεια του επεξεργαστη η των μνημων.Και πως γινεται να βγαζει PC Mark05 στα 4410 αλλα oχι SuperPi 1M?

Να πω οτι οι μνημες μπορουν να τρεξουν πολυ παραπανω και εχουν βγαλει το 32αρι στα 273MHz (attach.2) με 2.85v και 3-3-3-6 στο AMD συστημα μου.

Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?

stealth

post-7559-1442175618,4788_thumb.jpg

post-7559-1442175618,6747_thumb.jpg

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν αυτα τα errors ειναι ασταθεια του επεξεργαστη η των μνημων.Και πως γινεται να βγαζει PC Mark05 στα 4410 αλλα oχι SuperPi 1M?

Να πω οτι οι μνημες μπορουν να τρεξουν πολυ παραπανω και εχουν βγαλει το 32αρι στα 273MHz (attach.2) με 2.85v και 3-3-3-6 στο AMD συστημα μου.

Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει?

stealth

Ετσι όπως το περιγράφεις είναι errors μνημών.

Μήν συγκρίνεις τις ταχύτητες μνημών του AMD ... με αυτές του Intel chipset.

Είναι πολύ πιό ζόρικο το Intel.

Πρέπει να ψάξεις τις μνήμες σου εξαρχής.

Γα**το:(...μονο μεχρι 2.85v μπορει να δωσει η P4C800, πρεπει να κανω ολες τις μοντες και ο δικος μου δεν φαινεται και τοσο ζεστος...

stealth

... και το 2.85 σε load ... δέν είναι κάν τόσο.

Μήν παιδεύεσαι τζάμπα ... κάνε το Vmem.

Μου εχει τυχει συγκεκριμενα με celeron s478 να μην τρεχει ψηλα το spi1m . Ετρεχε pifast και ολα τα αλλα 2D benches ψηλα ... αλλα με το spi κατι παθαινε και ψοφαγε.

Μακαρι να ειναι κατι αλλο ...

Το θεμα ειναι οτι το παιδι που θα μου εκανε τις κολλησεις στις μοντες δεν το εχει ξανακανει και επειδη ειναι πολυ ψιλες και επανω σε στιπακια μαλλον φοβαται.

Πρεπει να βρω καποιον να μου μονταρει τις μητρικες και την καρτα ακομα και αν χρειαστει να τα στειλω στην Αθηνα (P4C800, P4P800 SE, 8800GTX).

stealth

Καλημερα και χρονια πολλα.smile.gif

Μιας και ειχα λιγο ελευθερο χρονο σημερα ειπα να ασχοληθω λιγο με το overclocking, εχω ομως ενα προβληματακι.

Η μητρικη ειναι η P4C800 και μολις της δωσω πανω απο 1.6V δεν bootαρει και στο επονενο boot μου βγαζει το μηνυμα "CPU Over Temperature Error".

Καταφερα και πηρα το 32Μ και ειμαι δευτερος στο 1Μ οχτω δεκατα πισω απο τον πρωτο, πρεπει να βρω τροπο να δωσω παραπανω ρευμα απο 1.6V και να bootαρει.

Ξερει κανεις αν με το VCore mod bootαρει πανω απο 1.6V?

stealth

• 2 weeks later...

Καλημερα:)

Παιδια εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει τι παιζει.

Εχω δυο κοπιες ΧΡ που θα χρησημοποιησω για bench, τις εχω εγκαταστησει και προσπαθω μια εβδομαδα περιπου τωρα να τις ενεργοποιησω αλλα μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση με τον διακομιστη και να τσεκαρω την συνδεση μου.

Ομως η συνδεση με το net ειναι ενταξει οπως μπορειτε να δειτε στο attachment με το μηνυμα που μου βγαζει.

Τα windows ειναι γνησια και το μονο που θελω να κανω ειναι να τα ενεργοποιησω για να μην κλειδωσουν σε τριαντα μερες.Ξερει κανεις τι συμβαινει?

btw, τα Vista κανουν την διαφορα στο wPrime σε s478.:D

stealth

post-7559-1442175627,7642_thumb.jpg

Καλημερα:)

Παιδια εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να μου πει καποιος αν ξερει τι παιζει.

Εχω δυο κοπιες ΧΡ που θα χρησημοποιησω για bench, τις εχω εγκαταστησει και προσπαθω μια εβδομαδα περιπου τωρα να τις ενεργοποιησω αλλα μου λεει οτι δεν ειναι δυνατη η συνδεση με τον διακομιστη και να τσεκαρω την συνδεση μου.

Ομως η συνδεση με το net ειναι ενταξει οπως μπορειτε να δειτε στο attachment με το μηνυμα που μου βγαζει.

Τα windows ειναι γνησια και το μονο που θελω να κανω ειναι να τα ενεργοποιησω για να μην κλειδωσουν σε τριαντα μερες.Ξερει κανεις τι συμβαινει?

btw, τα Vista κανουν την διαφορα στο wPrime σε s478.:D

stealth

γιαννη προφανώς επειδη δεν ειναι η πρώτη φορα που τα περνάς ,εαν θυμάμαι καλα μετα απο 3 activation η 4,πρεπει αναγκαστικά να τους πάρεις τηλ για να σου δώσουν κωδικό ενεργοποίησης..

γιαννη προφανώς επειδη δεν ειναι η πρώτη φορα που τα περνάς ,εαν θυμάμαι καλα μετα απο 3 activation η 4,πρεπει αναγκαστικά να τους πάρεις τηλ για να σου δώσουν κωδικό ενεργοποίησης..

Αυτο στο λεει...σου λεει οτι εκανες οσα activation εχεις δικαιωμα και οτι πρεπει να παρεις τηλ., εμενα μου λεει οτι δεν μπορει να επικοινωνησει με τον διακομιστη ενεργοποιησης...κατι αλλο πρεπει να παιζει...

stealth

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.