Jump to content

Προβλήματα με Benches ...PCMark,3DMark...κλπ.

Recommended Posts

Slot 1.

αρα δεν ειναι coopermine, katmai ειναι, και δυστυχως δε παει πολυ...

• Replies 206
  • Created
  • Last Reply

Αν μπορεσω και σε αυτον να πειραξω το ρευμα κατι μπορει να καταφερω.

stealth

@Πάνος ... υπάρχουν και Coppermine σε slot1.

@stealth ... σόρρυ που δέν απάντησα στην ερώτηση σου ... αλλά ήμουν και είμαι αρκετά πηγμένος λόγω δουλειάς.

@stealth ... σόρρυ που δέν απάντησα στην ερώτηση σου ... αλλά ήμουν και είμαι αρκετά πηγμένος λόγω δουλειάς.

Don't worry mate:)

Ωρα ηταν να κανω και κατι μονος μου,με εχεις βοηθησει αρκετα.

Ευχαριστω.

stealth

....ειναι μια Soltek SL-67EZ/i440BX αλλα δεν βλεπει τους Pentium 3(τους βλεπει σαν Pentium 2)γιατι θελει Bios update αλλα δεν βρισκω Βios πουθενα στο net.

stealth

Το τελευταίο bios που βγήκε για αυτό το μοντέλο της Soltek ... είναι το R8 ... Μάρτιος του 2000

Στείλε μου με pm το e-mail σου ... να στο στείλω.

@Πάνος ... υπάρχουν και Coppermine σε slot1.

βγηκαν 550 cooper σε slot1? δε το θυμαμαι, αλλα για να το λες ;)

Παιδια δεν μπορω να κανω public το PCMark05 στην Futuremark,παταω το make public button με στελνει στην επομενη σελιδα αλλα λεει status private και δεν μου δινει compare url.

Μηπως ξερει καποιος τι συμβαινει?

Χωρις το compare url δεν μπορω να ανεβασω σκορ στο hwbot.

stealth

post-7559-1442175038,1711_thumb.jpg

post-7559-1442175038,2744_thumb.jpg

Το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει,το εχω postαρει στο hwbot και στα Futuremark foruns αλλα τιποτα.

Ο ORB θα με τρελλανει,μπορω να κανω public καθε αλλο bench επισης μπορω να κανω public το PCMark05 απο τον Αthlon XP 2000+ αλλα οχι απο τον Pentium 4 2.8.

Ολα δειχνουν κανονικα στο bench,δεν μπορω να καταλαβω τι παει στραβα.

http://img142.imageshack.us/img142/5923/21734624pn1.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/273/17609071co3.jpg

stealth

Tο εχω δοκιμασει και κανει το ιδιο:(

Το μονο που εχω σκεφτει και θα το δοκιμασω βραδυ που θα παω σπιτι ειναι μηπως φταιει το οτι εχω το Hyperthreating στο Bios απενεργοποιημενο και δεν αναγνωριζει σωστα τον επεξεργαστη.

stealth

Ελπιζω να μην βαρεθηκατε εμενα και τα προβληματα μου με τα benchmarks:)

Μια διευκρινηση χρειαζομαι ριξτε μια ματια στα attachments,το αριστερο image ειναι το δικο μου και το αλλο απο το hwbot.

Εχω εναν Celeron 366,το CPU-Z τον αναγνωριζει σαν socket 370 αλλα ειναι σε "κασσετα" και μπαινει σε slot1 μητρικη.

Σε ποια κατηγορια πρεπει να ανεβασω τα benchmarks,Pentium 2 Celeron 366 socket 370 η Pentium 2 Celeron 366 slot1?

stealth

post-7559-1442175039,3787_thumb.jpg

post-7559-1442175039,4613_thumb.jpg

Εγώ θα τον ανέβαζα σαν slot1

Και εγω,και θα ημουν σχεδον σε ολα τα bench πρωτος:D

To θεμα ειναι οτι μολις δουνε socket 370 στην slot 1 κατηγορια θα το μπλοκαρουν και αντε να τους πεισεις οτι ειναι επανω σε slot 1 μητρικη.

stealth

Και εγω,και θα ημουν σχεδον σε ολα τα bench πρωτος:D

To θεμα ειναι οτι μολις δουνε socket 370 στην slot 1 κατηγορια θα το μπλοκαρουν και αντε να τους πεισεις οτι ειναι επανω σε slot 1 μητρικη.

stealth

Δεν ειναι και σιγουρο, γιατι παιζει και ο ανταπτορας απο 370 σε slot 1 :)

• 1 month later...

Προσπαθω να benchαρω εναν Pentium 4 3.2 Prescott,ελεεινος επεξεργαστης ισως ο χειρωτερος που εχει περασει απο τα χερια μου,μου εχει σπασει τα νευρα.

Ενταξει εχω βρει επεξεργαστες που δεν ανεβαιναν αλλα τουλαχιστον εκεινοι δεν ανεβαιναν,αυτος εδω ανεβαινει κοντα στα 4.0Ghz αλλα δεν θελει να benchαρει πανω απο 3650~3680Mhz.

Και με 1.6v που του εδωσα και με multi 14&16 δοκιμασα και με τις μνημες στο Θεο και χαμηλα και με το hyperthreating enable/disable.....τιποτα:mad:

Εχει κανεις καμια ιδεα τι παιζει αλλιως θα τον καψω να ησυχασω.

stealth

post-7559-1442175062,8755_thumb.jpg

post-7559-1442175062,9517_thumb.jpg

Ρευματα σε NB κλπ εδωσες καθολου?

Απο θερμοκρασιες πως παει?

Μηπως τα φτυνει εξαιτίας υπερθερμανσης?

Eιναι socket 478 πανω σε μια Asus P4C800 δεν εχει τετοιες πολυτελειες.

Ενταξει με 1.6V ανεβαινουν ψηλα αλλα δεν ειναι προβλημα υπερθερμανσης.

Tο PiFast μολις τον ανεβασω λιγο παραπανω μου βγαζει error,κατι σαν "...doesn't have the right...in Giant step" η κατι τετοιο,και το SuperPI μου βγαζει "Νot exact in round"

stealth

Eιναι socket 478 πανω σε μια Asus P4C800 δεν εχει τετοιες πολυτελειες.

Ενταξει με 1.6V ανεβαινουν ψηλα αλλα δεν ειναι προβλημα υπερθερμανσης.

Tο PiFast μολις τον ανεβασω λιγο παραπανω μου βγαζει error,κατι σαν "...doesn't have the right...in Giant step" η κατι τετοιο,και το SuperPI μου βγαζει "Νot exact in round"

stealth

Οι Preshot ... ήταν γνωστό ότι ανέβαζαν τρελλές θερμοκρασίες ... και εύκολα.

Τα μηνύματα ... είναι κλασικά αστάθειας.

Οι Preshot ... ήταν γνωστό ότι ανέβαζαν τρελλές θερμοκρασίες ... και εύκολα.

Τα μηνύματα ... είναι κλασικά αστάθειας.

Τον βαζω και κανει boot στα 3.9+Ghz χωρις προβλημα και του εδωσα οσο ρευμα μπορουσα με αερα,τι αλλο να του κανω για να τον...σταθεροποιησω:D

Δεν θα μου γλυτωσει τελικα το βλεπω εγω:074:

A κατι ακομη....μεταχειρισμενος ειναι οποτε μπορει να εχει δοκιμασει να τον καψει και καποιος αλλος.

stealth

Καλή ψύξη.

Οσο ρεύμα είναι απολύτως απαραίτο .... και όχι παραπάνω.

Ψύξη στο chipset.

Ψύξη στις μνήμες.

Τσεκάρισμα ότι πατάνε σωστά και έχουν θερμοαγώγιμη οι ψύκτρες σε cpu & chipset.

Υπόψιν ότι είναι C0 stepping .... οπότε δέν είναι και ότι καλύτερο.

Με αέρα ... εκεί έπαιζαν αυτοί 3600-3800

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.