rollercoaster Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2007 Θέλω να συνδέσω ασύρματα την τηλεόραση στην TV-OUT της κάρτας γραφικών.Όποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει.
tristeno1416003162 Δεκέμβριος 8, 2007 #3 Δεκέμβριος 8, 2007 Αν και η κάρτα που έχεις δεν έχει καμμία σχέση (όλες έχουν κάποια έξοδο!) το κύριο θέμα είναι τι είδους video θέλεις να μεταφέρεις ασύρματα. Έχοντας δοκιμάσει 5 media streamers μπορώ να σου πω ότι αν δεν είναι στο ίδιο δωμάτιο (PC και Tv) μην περιμένεις να μπορείς να δεις χωρίς σπασίματα video 720p (HD απλά το ξεχνάς)
rollercoaster Δεκέμβριος 10, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 10, 2007 Αν και η κάρτα που έχεις δεν έχει καμμία σχέση (όλες έχουν κάποια έξοδο!) το κύριο θέμα είναι τι είδους video θέλεις να μεταφέρεις ασύρματα. Έχοντας δοκιμάσει 5 media streamers μπορώ να σου πω ότι αν δεν είναι στο ίδιο δωμάτιο (PC και Tv) μην περιμένεις να μπορείς να δεις χωρίς σπασίματα video 720p (HD απλά το ξεχνάς)PC και TV είναι στο ίδιο δωμάτιο, έχεις να μου προτήνεις κάτι?Ανάλυση το πολύ μέχρι απλό dvd, όχι hd.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.