Jump to content

Παιδια βοηθεια γιατι δεν ειναι δικο μου το pc

gskrekos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου ζητησε μια φιλη να την βοηθησω να αναβαθμιση το κομπιουτερ της και μου ειπε ειδικοτερα οτι θελει να βαλει μνημη ειχε μονο 512 mb ddr-400 πηγα στο πλαισιο πηρα ακριβως τις ιδιες, τις εβαλα και το πισι δουλεψε μια χαρα εκτος απο του οτι ζητησε να ξανακανουμε ινσταλ το μοντεμ (τριχες) αλλα σημερα δεν μπορει να κανει μπουτ στα windows αν και ειχε χρησιμοποιησει και ανοιξει το πισι ποσες φορες και ηταν οκ, σημερα τιποτα, στο μεταξυ στην αρχη αναγνωριζει την μνημη φτανει μεχρι τα windows, λεει ασφαλης εκινηση και μετα κολλαει, αλλαξα θεση στις μνημες, τις αναγνωριζει αλλα παλι τα ιδια!!! εβαλα live-cd και παλι κολλησε τι να ειναι?

Albarton PX975P

Intel 3.2

μνημη jetram 3*512 sta 400mhz

geforce 5200 albarton

σημερα τιποτα, στο μεταξυ στην αρχη αναγνωριζει την μνημη φτανει μεχρι τα windows, λεει ασφαλης εκινηση και μετα κολλαει,

Αν δεν ειναι θέμα hardware, σαν τελευταια λύση μαλλον εχω να προτείνω win repair...Κατέβασε το memtest για να δεις αν φταέι η μνήμη ..

MUL added 1 Minutes and 48 Seconds later...

Βεβαια έιπες οτι ουτε Live-cd δεν δουλέυει..οποτε κανε αυτο με το memtest να δεις τι παίζει..Αμα εχει πρόβλημα βάλε ενα dimm την φορά μεχρι να βρεις το προβληματικό ..μπορεί καποιο να έχει πιάσει σκόνη στις επαφες

Τελικα παιδια, δεν μπορεσα να τρεξω ουτε μεμτεστ ουτε τιποτα γιατι το πισι κολλουσε μετα απο κατι δευτερολεπτα και αναγκαστηκαμε να το παμε στο πλαισιο οπου μας ειπαν οτι καηκε η μητρικη, ευχαριστω για την βοηθεια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.