NameTheGame Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8, 2007 Λοιπον πηρα προσφατα μια 2900xt και παρατηρω frame drops στο command and conquer 3 και crysis.Το υπολοιπο συστημα ειναι 3.2 ghz 64 bit hyperthead pentium 4 1.5giga ddr2 667 kingston και σκληρο(το πιο αθλιο κομματι του pc μου)εναν ATA 18GIGA K ΑΛΛΟ ΕΝΑ SATA 37 GIGA RPM ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΝΕΑ DRIVERS CATALYST...ΕΧΩ ΤΑ 7.1.ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ PLZ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Guest Δεκέμβριος 8, 2007 #2 Δεκέμβριος 8, 2007 Πρωτα, βαλε καινουριους drivers. Toυς τελευταίους... Στο προβλημα τωρα... Τι εννοείς; παρατηρω frame drops Aν απλά πεφτουν σε μερικα σημεία τα frames τοτε δεν ειναι προβλημα αυτο. Συμβαινει σε ολους και στην περιπτωσή σου ειναι ο συνδυασμος cpu, ραμ, σκληρων Πιο απλα: δε φτανει η ραμ και το Crysis παιζει ταβλι με τους αργους σκληρους σου.
cabrinha Δεκέμβριος 8, 2007 #3 Δεκέμβριος 8, 2007 Μηπως τρελενεται στο paging ο σκληρος και καταρρει και το υπολοιπο?
ultraex2005 Δεκέμβριος 9, 2007 #4 Δεκέμβριος 9, 2007 με αυτο το setup που εχεις μαλλον πνιγεται η 2900χτ
NameTheGame Δεκέμβριος 9, 2007 Author #5 Δεκέμβριος 9, 2007 Θα ηθελα να μου προτεινεται καποια αναβαθμιση στο συστημα δεδομενου οτι θα διαθεσω 300ε εκτος του σκληρου δισκου.Το προβλημα των frame drop λυθηκε μπορω να πω αλλα εχω κατι αλλο να ρωτησω... δημιουργηθηκε ενα αλλο προβλημα το παρατηρησα μαλλον στο crysis στο c&c3 infernal hellgate london αλλα για να το καταλαβετε πρεπει να δειτε εικονα πως θα μπορουσα να σας την δειξω?(Για παραδειγμα προχωραω μες στο δασος και ξαφνικα εμφανιζεται ενα τοιχος μπροστα μου και δεν ξερω που παω και αυτο γινεται περιοδικα...ενω σε αλλες περιπτωσεις καποια textures προεκτεινονται ες αιει..)plz guys και sry π σας κουραζω ετσι?
stred Δεκέμβριος 9, 2007 #6 Δεκέμβριος 9, 2007 τα πράγματα με το crysis είναι λίγο μπερδεμένα.. δοκίμασε να βάλεις αυτόυς τους drivers..http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=30533υποτίθεται οτι είναι οι 7.11 αλλά εγω που εκάνα πρώτα αυτούς και μετά τους 7.11 μου βρήκε κάποια στοιχεία παλιότερα στους 7.11
Guest Δεκέμβριος 9, 2007 #7 Δεκέμβριος 9, 2007 Μπορεις να περασεις μονο τον driver της ATi χωρις το CCC και ολες τις ρυθμισεις να τις κάνεις μεσω ATi Tray Tools.Με το τελευταιο(η με ΑΤι tool) καλό θα ηταν να κανεις και ενα artifact scan.Για να ανεβασεςι εικόνα...Οσο παιζεις το game πατας Print Screen μετα Alt Tab ανοιγεις ζωγραφικη, κανεις επικολληση, και αποθηκευεις ως jpeg.Μετα ανεβαζεις την φωτο στο imageshack τελεια gr και τελος, κανεις ενα ποστ με το "λινκ για μικρογραφια σε φορουμ" που θα σου δωσει.
NameTheGame Δεκέμβριος 9, 2007 Author #8 Δεκέμβριος 9, 2007 Ευχαριστω για τις συμβουλες οριστε ενα παραδειγμα του τι γινεται.. Και υποτιθεται οτι ειναι πλοιο τωρα αυτο γινεται κ στο c&c3 κ στο infernal κ hellgate... Και δοκιμασα και τα νεα driver k δεν αλλαζει κατι εκτος απο την αποδοση Σκεφτομαι να κανω φορμαρισμα του δισκου κ ξανα απο την αρχη παλι.Μπορω να πω πως το προβλημα με τα textures οπως σας δειχνω στην εικονα δεν υπηρχε αρχικα... Παιδια λιγο βοηθεια ζηταω με το χερι απλωμενο ρε ελατε....
Guest Δεκέμβριος 11, 2007 #9 Δεκέμβριος 11, 2007 Σε ολα τα παιχνιδια συμβαίνει αυτό?Το AI στους drivers απενεργοποίησέ το και δοκιμασε αν ισιαζει τιποτα.Υ.Γ.Εκανες artifact scan οπως σου είχα πει πιο πανω?
geoal Δεκέμβριος 11, 2007 #10 Δεκέμβριος 11, 2007 απο τροφοδοτικο πως τα πας? Παντως και ο Pentium4 δεν ειναι αρκετα δυνατος για μια καρτα οπως η 2900ΧΤ
Necro Δεκέμβριος 11, 2007 #11 Δεκέμβριος 11, 2007 Μηπως τρελενεται στο paging ο σκληρος και καταρρει και το υπολοιπο?με αυτο το setup που εχεις μαλλον πνιγεται η 2900χταπο τροφοδοτικο πως τα πας? Παντως και ο Pentium4 δεν ειναι αρκετα δυνατος για μια καρτα οπως η 2900ΧΤΑν και για το σκληρό δε ξέρω τι γίνεται με το paging κτλ, είναι σίγουρο πως θέλεις καινούργιο και οτιδήποτε άλλο είπατε είναι λογικά σωστό. Το μηχάνημα είναι παλιό και ξαφνικά του πέταξες πάνω μιά τέτοια κάρτα. Στα 300 ευρώ θα πρέπει να χωρέσεις τροφοδοτικό(εκτός αν έχεις κάποιο καλό), μητρική cpu, για να μη πω και μνήμη. Αυτό θα έκανα εγώ τουλάχιστον, ακόμα και να λύσεις κάπως το πρόβλημα σου, το υπόλοιπο σύστημα πρέπει να περιορίζει τη κάρτα αφάνταστα... Μα crysis και εσύ?Τα τείχη κτλ, είναι artifacts. Αν υποθέσουμε πως πέρασες OK τους drivers, και πως είναι εντάξει η κάρτα, τότε μάλλον πρέπει να υπάρχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό. Εν ολίγοις δε τη βαστάει. Τα
NameTheGame Δεκέμβριος 17, 2007 Author #12 Δεκέμβριος 17, 2007 Δεν εκανα artifact scan γιατι δεν ξερω πως...Και δευτερον καποιος μου ειπε πως μπορει να μην ειναι συμβατη με τη motherboard ομως καποια παιχνιδια μ τα παιζει και καποια οχι οπως το crysis.Γινεται δηλαδη να μην ειναι συμβατη αλλα να παιζει καποια παιχνιδια η ειναι απολυτο το οτι δεν θα παιζει καθολου γιατι αρχιζω και φοβαμαι...τριτον η motherboard ειναι καινουργια και παιρνει και dual core k quad δεν θυμαμαι μοντελο αλλα πειτε μπορει να φταιει αυτο?
Guest Δεκέμβριος 17, 2007 #13 Δεκέμβριος 17, 2007 Δε νομιζω να υπαρχει ασυμβατοτητα. Αυτά είναι εποχής K8T800/890... Αrtifact scan κανεις πατωντας το κουμπι "Scan for artifacts" στο κεντρικό μενού του ATi Tool το οποίο μπορείς να κατεβάσεις από εδώ. Απλά το αφηνεις για καμια ωρα και αν κατι δε παει καλά θα το καταλάβεις.
NameTheGame Δεκέμβριος 17, 2007 Author #14 Δεκέμβριος 17, 2007 και αν κατι δεν παει καλα τοτε τι θα κανω η μηπως θα μου πει το προγραμμα....
Guest Δεκέμβριος 17, 2007 #15 Δεκέμβριος 17, 2007 Θα δεις και μονος σου διαφορες κιτρινες και μπλέ τελιτσες και γραμμές στο παραθυρο που θα τρεχει το τεστ.A, θα κανει και ηχητικό σημα μολις οταν θα πεταγονται artifacts.
panoc Δεκέμβριος 17, 2007 #16 Δεκέμβριος 17, 2007 να πω μονο οτι το C&C3 εχει τρελα frame drops οταν στο παιχνιδι υπαρχουν πολλες μαναδες ασχετα εαν τις δεριχνει στην οθονη. (εαν δε τις δειξει εκει να δεις drop).ειναι πολυ cpu depended και ο P4 του ειναι πραγματικα λιγος (εδω ζοριζεται με τον quad μου), και δεν βλεπει και πανω απο ενα core...για το crysis σιγα, κανεις δε το παιζει σωστα πόσο μαλλον με εναν P4.
NameTheGame Δεκέμβριος 18, 2007 Author #17 Δεκέμβριος 18, 2007 Ευχαριστω πολυ για ολες τις συμβουλες σας νομιζω πως καταφερα να βρω τη λυση.Αν οντως πετυχει θα σας ενημερωσω ευχαριστω για το χρονο σας. :)
NameTheGame Δεκέμβριος 21, 2007 Author #18 Δεκέμβριος 21, 2007 Ενημερωνω με μεγαλη μου λυπη οτι δεν εκανα τιποτα τελικα.Το εδωσα σε καποιον να το φτιαξει μ το εκανε χειροτερο ενω το ati tool κολλαει και δεν μπορω να κανω scan.Και εδω ρωταω σε περιπτωση που εβρισκε τα artifacts τι πρεπει να κανω για αυτο το προβλημα πραγματικα τωρα ειμαι σε απογνωση λετε να εχει σχεση με το οτι οι σκληροι ειναι παλιοι?Για να βοηθησω την κατασταση θα καταχωρισω μερικες ακομα εικονες... NameTheGame added 4 Minutes and 28 Seconds later...
jkanellopoylos Ιανουάριος 2, 2008 #19 Ιανουάριος 2, 2008 αυτο το προβλημα το εχω και εγω οταν εχω πολυ ψηλα χρονισμενη την καρτα μου(8800) ,οχι ομως οταν ξεκιναει το παιχνιδι.....αλλα οταν κανω Alt/Tab και μετα ξαναμπαινω στο παιχνιδι.....
Linos801442169065 Ιανουάριος 2, 2008 #20 Ιανουάριος 2, 2008 Το συμπτωμα που μας παρουσιαζετε ειναι προβλημα στην καρτα (και πιθανοτερα στις μνημες της καρτας) που ΑΝ ειναι default εχει προβλημα και πρεπει να γινει RMA, ενω αν το κανει εξαιτιας overclocking χρειαζετε να ριξετε τα ρολογια γιατι δεν αντεχει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.