squid Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7, 2007 Υπαρχει τροπος να ξεκινησω (cold boot, restart etc) ενα συστημα στημενο χωρις κουτι? χωρις να ειναι συνδεμενη η μητρικη σε διακοπτες κουτιου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 απλα βραχυκυκλωνεις (με λιγα λογια ακουμπας) με ενα μεταλλικο αντικειμενο τα 2 πινακια που βαζεις το καλωδιο power on ( το καλωδιο του κουμπιου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Δεκέμβριος 7, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 συνδετηρα ας πουμε? (δεν πειραζει που τον κραταω με γυμνο χερι την ιδια στιγμη?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 μια χαρα κανει ο συνδετηρας, οχι δε πειραζει. εγω χρησιμοποιω συνηθως κατσαβιδι ή νυχοκοπτη ή οτι βρω μπροστα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Δεκέμβριος 7, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 αη ση thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximvs Δεκέμβριος 7, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 κανε το με ενα jumper απο δισκο ή παλιο cd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Δεκέμβριος 8, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2007 Εγώ που το κάνω με στυλό πειράζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.