Jump to content

Kάρτα γραφικών θα τα αντέξει η συνθεσή .....

GAngel

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Kατέχω μηχάνημα

p4 3.2 giga

1 giga ram

8600 gt sparkle 256 ram

psu (τουτέστιν μεθερμηνευόμενον :032: --> τροφοδοτικό) 350 -400 w

Είμαι ευχαριστημένος με την παραπάνω σύνθεση αλλα εν ετει 2008 και σαν σοβαρός gam...(gamer :001: ) που βλέπει μπροστά , δεν πρέπει να μην εχω παίξει το Crysis .:011:

Θα την "παλέψει" το σύστημά μου αν αλλάξω μονο κάρτα(σκέφτομαι σε 8800 gt 512) η πρέπει να αλλάξω motherboard - τροφοδοτικό;

Καταρχήν άνοιξε το κουτί σου και δες το τροφοδοτικό σου πόσα amper δίνει στο 12v rail.. σύνηθως το γράφει στο πλάι..

Μάλλον θα σε φρενάρουν cpu/memory.

Αλλά σίγουρα θέλεις μια κάρτα 8800/3870 για να παίξεις σε 1280χ

Πως νομίζω οτι αν αλλάξω μόνο τροφοδοτικό κανα 600αρι και καρτα θα μου παίζει μια χαρά με τον ιντελ p4 3.2 που έχω.

Ξέρει κανεις κανα καλο προγραμματάκι για να το τεσταρω αυτό; :032:

Πόσα frames βγάζεις στο 3d mark 06;

Εμένα κανένα δεν πιάνει σταθερά πάνω από 25 ώστε να είναι playable.

Αν τώρα νομιζεις ότι δε φρενάρεσαι τότε πρέπει να παίζεις στα 10-15.

Για πιο κάτω ... δύσκολα τα πράματα.

Πως νομίζω οτι αν αλλάξω μόνο τροφοδοτικό κανα 600αρι και καρτα θα μου παίζει μια χαρά με τον ιντελ p4 3.2 που έχω.

χλωμό το κόβω με τον 3.2..

δες εδω για cpu scaling.. ενας athlon 64 4000 με 8800gtx παίζει δε παίζει σε 1024χ768 medium!

http://www.gamespot.com/features/6182806/p-6.html

και δες εδω οτι ο athlon64 4000 είναι καλύτερος σε συγκριση με τον p4 3.2 κατά 10fps μέσο όρο..

http://www23.tomshardware.com/cpu_2007.html?modelx=33&model1=894&model2=940&chart=425

βέβαια μπορεί και να κάνω λάθος.. οπώς και να έχει ένα καλό τροφοδοτικό και μια κάρτα είναι επένδυση.. και αν δε το παίζει,μαζευείς μερικά λεφτά και το πάσχα παίρνεις και τα υπόλοιπα!

Και 9800 σε SLi με Hiprotech® 1kW PSU να βαλεις

Δε θα παιζεις εσύ το Crysis,

αυτό θα παιζει,

πασιεντζα με τον σκληρο σου.

αφου το 1GB ram δεν αρκει ουτε για τα διαφημιστικα της εισαγωγής.

Οποτε πας για ram, vga, psu. Κσι αν αντέχεις, cpu, mobo.

Και 9800 σε SLi με Hiprotech® 1kW PSU να βαλεις

Δε θα παιζεις εσύ το Crysis,

αυτό θα παιζει,

πασιεντζα με τον σκληρο σου.

αφου το 1GB ram δεν αρκει ουτε για τα διαφημιστικα της εισαγωγής.

Οποτε πας για ram, vga, psu. Κσι αν αντέχεις, cpu, mobo.

Απο και κλείεται .πλακα μας κάνεις ή έχεις λάθος πληροφορίες.:105:

Εβαλα αυτό το post για να τσεκάρω τις απαντήσεις με αυτές που έχω και απο άλλη πηγή (πρωσοπική και όχι μόνο)

Η 8600gt δεν έχει κανένα κόλλημα σε αναλύσεις 800χ600 στο δικό μου το μηχάνημα .Δυστηχώς σε αυτές τις αναλύσεις δεν μπορείς να δεις και πολλά !!!

Τουτέστιν μεθερμηνευόμενον (δηλαδή) αν πάρω μια 8800gt και ένα 600αρι θα παίζει πολύ καλα σε άναλύσεις 1280 Χ 1024:063: :046:

Ο επεξεργαστης θα συμπορευεται ομως με την 8800γτ? Γιατι οσο καλη και αν ειναι η καρτα αν ο επεξεργαστης σε κοβει τι κανεις? Εκτος αν μιλαμε για χαμηλες αναλυσεις και ολα στο low αν οχι οσα γινεται στο off.

Ο επεξεργαστης θα συμπορευεται ομως με την 8800γτ? Γιατι οσο καλη και αν ειναι η καρτα αν ο επεξεργαστης σε κοβει τι κανεις? Εκτος αν μιλαμε για χαμηλες αναλυσεις και ολα στο low αν οχι οσα γινεται στο off.

Στην 8600gt 256 το έπαιζα σε όλα σε medium η high (πάντα μιλαω για 800Χ600 γιατι απο 1024 και πάνω πήγαινε καρέ καρέ ουτε φωτογραφία να ήτανε που λέει ο λόγος :->).

Με 8800gt 512 mb και 600 τροφ. δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάνενα θέμα (εκτός του ότι δεν θα παίζει σε ultra high).

Αυτά:)

Απο και κλείεται .πλακα μας κάνεις ή έχεις λάθος πληροφορίες.:105:

Και βεβαια εχω λαθος πληροφορίες.

Μα καλά ποιός είναι ο Avni Yerli για να μας λέει ποση μνημη χρειαζεται το παιχνίδι?:021:

Recommended System Requirements

(δηλαδη συνθεση που απαιτειται να εχεις, ωστε να παιξεις το παιχνιδι οπως το πρεπει να παιζεται. Οπως δηλαδη το φανταστηκε ο δημιουργος του. Και οχι σαν ΜΑΜΕ με 800Χ600 res.)

Processor – Intel Core 2 DUO @ 2.2GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+

Memory – 2.0 GB RAM

GPU – NVIDIA GeForce 8800 GTS/640 or similar

Απλά είπες πως εισαι σοβαρός gamer etc, etc. :105:

Mondeloxmm και εγώ τα ίδια με σένα έχω (pc) και τα ίδια με σένα θέλω.

Δυστυχώς τα μηχανήματα μας είναι παλιά για να παίξουν τα καινούργια παιχνίδια αξιοπρεπώς. Οπότε θέλουμε 1000 ευρώ τουλάχιστον για να τα αναβαθμίσουμε για 2 χρόνια.

Mondeloxmm και εγώ τα ίδια με σένα έχω (pc) και τα ίδια με σένα θέλω.

Δυστυχώς τα μηχανήματα μας είναι παλιά για να παίξουν τα καινούργια παιχνίδια αξιοπρεπώς. Οπότε θέλουμε 1000 ευρώ τουλάχιστον για να τα αναβαθμίσουμε για 2 χρόνια.

off topic mode on

όχι και 1000€! σου μιλάω εκ πείρας μιας και έκανα την αναβάθμιση το σαββατο..

abit ip35 pro 138€

e4600(o/c στα 3.0-3.4mhz φυσικά) 115€

radeon hd3850 150€

2gb ddrII 800mhz 80€

ninja mini +34€(προαιρετικό)

Σύνολο 517€

Αν θες αντί για 3850->3870 + 60€

Αν θες αντι για 3850->8800gt +120€

Aν θές 2χ3850 crossfire -> +150 αλλά μπορεί να χρειαστείς και τροφοδοτικό τότε.. (+100)

Εννοείται οτι μπορείς να πάς και πιο χαμηλα.. πχ αν δε θες crossfire παίρνεις την απλή ip35 + 8800gt px

ή αντι για τον E4600 τον Ε2160 που και αυτός ανεβαίνει ρολόγια εύκολα..

Eκτος απο αυτό εχεις και την επιλογη για μεταχειρισμένα.. αρκετα παιδιά στα forums τα σχετικά πουλάνε αξιόλογα κομμάτια hardware σε πολύ καλές τιμές.

off topic mode off

Δεν αντιλέγω με σένα, μπορείς να κάνεις πάρα πολλούς συνδυασμούς για αναβάθμιση σύμφωνα με τα χρήματα που διαθέτεις.

Στο παραπάνω παράδειγμα ξέχασες να βάλεις και τροφοδοτικό +100 ευρώ περίπου.

Προσωπικά αν θα έκανα αναβάθμιση αυτό τον καιρό δεν θα μου έφταναν 1000 ευρώ. Δεν θα έπαιρνα ακριβό επεξεργαστή αλλά μητρική και μνήμες θα κόστιζαν 700 σίγουρα.

Asus Maximus Extreme + ddr 3 μνήμες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.