JohnnyBoy Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 Αποφασισα να μπώ στον κόσμο του Linux και πείρα από ένα φίλο το Mandrake 9.2 και πέιγα να το φορτώσω αλλά τα βρήκα μπαστόυνια ,Μηπως υπάρχει κανένας οδηγός εγκατάστασης πουθενά ? Επίσης έχω δύο δίσκους ένα 80GB SATA που έχω Win2000 Prof πάνω και ένα 40GB IDE που λέω να βάλω το Linux, θα υπάρξει πρόβλημα που έιναι στο ίδιο σύστημα τα δύο λειτουργηκά διότι έχω ακούσει ότι το Linux έιναι λιγο παράξενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Φεβρουάριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 mandrakesoft .comκάπου έχει ένα starter.pdf....Τύπωσε το και ξεκίνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Τι ακριβώς σε προβλημάτισε μήπως μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Να ξέρεις όμως οτι με την έκδοση 9.2 του Mandrake δεν θα μπορέσεις να δείς τους SATA δίσκους σου καθώς οι δίσκοι SATA δεν υποστηρίζονται απο το kernel 2.4.x. Δεν είμαι σίγουρος για το τελευταίο όμως.Καλύτερα να ψάξεις να βρείς μια πιο νέα έκδοση του Mandrake όπως η 10.1 που έχει πυρήνα της σειράς 2.6.x και είναι, εκτός απο πιο γρήγορο, και πολύ πιο συμβατό με καινούριο hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.