Jump to content

Philips 190P7ES/00 (P-MVA)

panoc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, σκεφτομαι να αγορασω την Philips 190P7ES/00 (P-MVA) αφου τη βρηκα σε καλη τιμη.

Εχω μια απορια σχετικα με τh pixel εγγυηση. Καπου/καπως/καποτε διαβασα οτι η philips παρεχει 0 pixel εγγυηση οπως η LG, αληθευει αυτο ?

(Βεβαια το ιδιο μοντελο βγαινει και σε ΤΝ και S-IPS panel αλλά τα χαρακτηριστικα που αναφερει το eshop αγουν το P-MVA).

Λοιπόν, σκεφτομαι να αγορασω την Philips 190P7ES/00 (P-MVA) αφου τη βρηκα σε καλη τιμη.

Εχω μια απορια σχετικα με τι pixel εγγυηση. Καπου/καπως/καποτε διαβασα οτι η philips παρεχεδι 0 pixel εγγυηση οπως η LG, αληθευει αυτο ?

(Βεβαια το ιδιο μοντελο βγαινει και σε ΤΝ και S-IPS panel αλλά τα χαρακτηριστικα που αναφερει το eshop αγουν το P-MVA).

Η 190Χ που έχω έχει 0 pixel εγγύηση και γενικά η Philips τελευταία φορά που ψαχνόμουν το καλοκαίρι παρείχε 0 pixel στις οθόνες της, δε βρίσκω το λόγο να άλλαξε κάτι. Και όπως και να έχει η Philips έχει by far τη καλύτερη after-sales υποστήριξη τουλάχιστον όσον αφορά τη πρωτεύουσα.

Αμα η LG παρεχει 0-pixel εγγυηση, τοτε μαλλον και η philips θα εχει! Απλα να ξερεις πως σε ολες τις philips οθονες και τηλεορασεις, ο φακος παρεχετε απο την LG (GoldStar αν την θυμαστε).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.