thrinodos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 Καλημέρα παιδιά. Θέλω τη βοηθειά σας. Σε ένα PC με μητρική Gigabyte GA-8ST667 προσπάθησα να βάλω μια radeon 2600pro (AGP), αλλά με ότι drivers κι αν προσπάθησα, η οθόνη κιτρινίζει, πετάει άσχετα κίτρινα pixels κτλ. Διάβασα ότι υπάρχουν αντίστοιχα προβλήματα με τη συγκεκριμένη κάρτα. Δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό, αλλά τίποτα. Με μία FX5600 που δοκίμασα, όλα κανονικάΈχετε καμιά ιδέα? Να δοκιμάσω καλύτερα μια 7600GS? θα παίξει λέτε? Ευχαριστώ!!!
after Δεκέμβριος 5, 2007 #2 Δεκέμβριος 5, 2007 Αλλος ενας(οπως και εγω πριν λιγο) με προβλημα στην 2600Βαλε αλλη, οποιαδηποτε αλλη, αυτη δεν θα δουλεψει
thrinodos Δεκέμβριος 5, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 5, 2007 Πφφφ...Τι να πω φίλε μου...Δεν είναι δικό μου το PC αλλά κρίμα για το παληκάρι, αλλά και για σένα...Απαράδεκτα πράγματα...
ultraex2005 Δεκέμβριος 5, 2007 #4 Δεκέμβριος 5, 2007 μονο nvidia δουλευει agp σε καινουργια καρτα αποτα λεγομενα των παιδιων που τις εχουν
after Δεκέμβριος 5, 2007 #5 Δεκέμβριος 5, 2007 Πφφφ...Τι να πω φίλε μου...Δεν είναι δικό μου το PC αλλά κρίμα για το παληκάρι, αλλά και για σένα...Απαράδεκτα πράγματα...Εγω την πηγα πισω και πηρα αλληΚαι μαλιστα μου εκανε και τον εξυπνο ο τεχνικος, αλλα τωρα που την φαγανε θα περασουν και αυτοι καλα, με την καρτα παρεουλα για βιτρινα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.