Jump to content

Ποιά είναι καλύτερη;

KonKarien

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.Έχουν μείνει λίγες μέρες μέχρι την αγορά του νέου μου υπολογιστή,σχεδόν έχω καταλήξει σε όλα τα κομμάτια,έχω ένα δίλλημα όμως με την κάρτα γραφικών.Στο τωρινό PC έχω ATI (αυτή στήν υπογραφή) και θα ήθελα στο καινούργιο να πήγαινα σε Nvidia (8800 gt),βέβαια οι τιμές των ATI (3870) είναι πολύ δελεαστικές.Από επιδόσεις τώρα μεταξύ αυτής http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1030353 και αυτής www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1044966,καλύτερη δεν είναι η δεύτερη λόγω μεγαλύτερου engine clock και memory clock;

Τι λέτε και σείς παιδιά;Άντε για να τελειώνω με το θέμα νέο pc γιατί έχει γίνει σαν τη λάμψη του φώσκολα,σίριαλ......τόσους μήνες

πιο γρηγορη ειναι η 8800GT

Πιό γρήγορη=πιό καλύτερη;

Απορία.Τα 775 και τα 2250(3870) έναντι 600 και 1800(8800);Δεν....

εξαραταται τι εννοεις καλυτερη.

δε μετρανε μονο τα Mhz μετραει και η αρχιτεκτονικη του πυρηνα, οπως συμβαινει και στους επεξεργαστες.

εξαραταται τι εννοεις καλυτερη.

δε μετρανε μονο τα Mhz μετραει και η αρχιτεκτονικη του πυρηνα, οπως συμβαινει και στους επεξεργαστες.

Δηλαδή για ένα παιχνίδι τι είναι καλύτερο τα Mhz ή η αρχιτεκτονική του πυρήνα;

αρα σε ενδιαφερει η ταχυτητα, αρα κοιτας την ταχυτητα και αρα σε ενδιαφερει η 8800GT.

(βεβαια παντα υπαρχουν εξαιρεσεις - παιχνιδια- που πανε καλυτερα ειτε με τη μια καρτα είτε με την αλλη)

αρα σε ενδιαφερει η ταχυτητα, αρα κοιτας την ταχυτητα και αρα σε ενδιαφερει η 8800GT.

(βεβαια παντα υπαρχουν εξαιρεσεις - παιχνιδια- που πανε καλυτερα ειτε με τη μια καρτα είτε με την αλλη)

Με μπέρδεψες λίγο ρε Πάνο....

ελεος :p

ρωτας πια ειναι η καλυτερη, σε ρωταω τι σε ενδιαφερει και απαντας τα παιχνιδια.

και επειδη καλυτερο στα παιχνιδια = τρεχουν με πιο πολλα fps σου απανταω οτι καλυτερη ειναι η GT.

σημειωνω ομως οτι υπαρχουν παιχνιδια που αποδιδουν καλύτερα οι ΑΤΙ και παιχνιδια που αποδιδουν καλύτερα οι nVidia.

σε γενικο πλανο ομως η GT ειναι πιο γρηγορη απο την 3870. (εκτος των λιγων παιχνιδιων που ειναι ΑΤΙ optimised).

παντως σε καθε περιπτωση, η GT κλοκαρετε τρελά και αυξανει τις επιδοσεις της κατακορυφα.

αναμεσα σε αυτες τις 2 και σε αυτες τις τιμες νομιζω οτι η GT ειναι μονόδρομος.

παντως σε καθε περιπτωση, η GT κλοκαρετε τρελά και αυξανει τις επιδοσεις της κατακορυφα.

αναμεσα σε αυτες τις 2 και σε αυτες τις τιμες νομιζω οτι η GT ειναι μονόδρομος.

Το τελαυταίο μου ακούγεται πολύ καλό,γιατί παρ' ότι δεν ασχολούμε με το άθλημα στο μέλλον δεν ξέρεις.Εξ' άλλου η διαφορά χρημάτων των δύο καρτών είναι μικρή.Thnks και πάλι.

οποτε για να μην ανοιγω και εγω θεμα καινουργιο προτεινετε την 8800?

Ναι, προσωπικά τουλάσχιστον, γιατί θα δεις και άτομα που διαφωνούν.

Πιστεύω πως τα 20€ παραπάνω αξίζουν τη διαφορά επιδόσεων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.