tsif Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 Απο χτες βράδυ έχω αυτό το πρόβλημα ενώ έτρεχα ένα παιχνίδι μου πέταξε μπλέ οθόνη το pc.Εκανε ρεστάρτ αλλά κόλhσε στο C1.... μετά από πολλές προσπάθιες και ενω έκανα clearcmos έβγαλα την μπαταρία και άλλαξα 3 σετ διαφορετικές μνήμες (533.800.1066) με καμία απο αυτές δεν κατάφερα να κάνω το pc να περάσει αυτό το C1.......Τελικά το παράτησα μια και είχα βγει εκτός εαυτού .....Το πρόβλημα δυστυχώς παραμένει και σήμερα :011: :011: :011: :011: Με μια ματιά στο γούγλη είδα ότι αρκετοί ακόμα είχαν αυτό το πρόβλημα...Πάμε για RMA ????????Υπάρχει περίπτωση να είναι ο CPU ?? να τα πάω καλύτερα πακέτο ????Ολα είναι αγορασμένα από πλαίσιο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Δεκέμβριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Δοκίμασες να μπουτάρεις με πατημένο το "insert" ???Κάντο 2-3 φορές από κατάσταση power-off Link to comment Share on other sites More sharing options...
::wish:: Δεκέμβριος 5, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Kαι αυτό δοκιμάστηκε, αλλά δεν είχε κανένα αποτέλεσμα...Καμία άλλη πρόταση???Απαντάω εγώ, επειδή ο Tsif δεν έχει pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Δεκέμβριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Καμία άλλη πρόταση???Να μείνει για αρκετή ώρα χωρίς τη μπαταρία (πάνω από 30 λεπτά)Να δοκιμαστεί μόνο με 1 dimm μνήμης ... να δοκιμαστεί εναλλακτικά σε όλα τα slot Link to comment Share on other sites More sharing options...
::wish:: Δεκέμβριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Και αυτό έγινε, η μπαταρία είχε βγει όχι για 30 λεπτά,αλλά για 15+ ώρες...Έχουν δοκιμαστεί 6 διαφορετικά dimmάκια και μοναχά τους και σε οποιαδήποτε άλλη πιθανή σειρά/συνδυασμούς(Θα ξαναδοκιμαστεί να μείνει εκτός μπαταρίας και απόψε και θα τα πούμε πάλι αργότερα)...Έχω απογοητευτεί...........Υπάρχει περίπτωση να έχει καεί ο cpu και όχι η mobo?Ευχαριστώ πολύ,Tsif... Link to comment Share on other sites More sharing options...
»A«DrUnKenSTeiN Δεκέμβριος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 PSU είναι οκ;Μήπως να έκανες κ μια δοκιμούλα με κάνα άλλο;(ότι άλλο λογικό μάλλον το έκανες m8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spiderdim1442169203 Δεκέμβριος 5, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 ειχε ενα σαν και αυτο που εχω στην υπογραφη μου και τωρα εχει ενα 700w...νομιζω το λεει στην sig του...μυριζω πως η μητρικη παει για αλλαγη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 5, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Πάρε ένα σεσουάρ και ζέστανε κοντά στο chipset.Για δοκίμασε να μπουτάρεις όσο είναι ζεστό.http://forum.abit-usa.com/showthread.php?t=131387 Link to comment Share on other sites More sharing options...
::wish:: Δεκέμβριος 5, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Θα τα δοκιμάσω και τα δύο...Ευχαριστώ, Τsif Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Δεκέμβριος 7, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Mε την αντικατάσταση της MOBO από το πλαίσιο ......... πλέων είμαι πάλι εδώ και φυσικά η εξυπηρέτηση ήταν ΑΨΟΓΗ .......τα καλά να λέγονται .....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΚΑ ......Πήρα την ver 1.01 αντί της 1.00 (ελπίζω να είναι και καλύτερη)!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouRLoTeR1442169168 Δεκέμβριος 7, 2007 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Καλοδουλευτη και ελπίζω να μην ξαναέχεις κανένα πρόβλημα ποτέ Bill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Δεκέμβριος 7, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 7, 2007 Θα δείξει ρε συ Σωτήρη ...... μακάρι .. αυτό το C1 με είχε τρελάνει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 23, 2007 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Mακάρι εγώ να είχα ένδειξη c1 αλλά δεν έχω καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SokoNik Δεκέμβριος 23, 2007 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Δοκίμασες να μπουτάρεις με πατημένο το "insert" ???Κάντο 2-3 φορές από κατάσταση power-offΣορρυ για το οφφ αλλα τι πετυχαινουμε μ'αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Δεκέμβριος 23, 2007 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 23, 2007 Μερικές φορές αν κολλάει να μπουτάρει ακόμα και με cmos το αναγκάζειςνα μπουτάρει με default ρυθμίσεις.Δουλεύει έτσι στις Abit από εποχή Nforce2 τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.