Jump to content

8800GT OC

squid

Recommended Posts

εγω μεσα απο ntune δεν εβγαλα ακρη,με εκοβε και με κραταγε χαμηλα..ουτε με coolbits..

riva tuner για ρολογια,temperatures και fan control και ακολουθως scan artifacts με ati tool για καμια ωρα,3-4 λουπες 3dmark 05-06 και μετα gaming με τις ωρες..

πλεον απροβληματιστα, με τρελο καψιμο σε bf2142,cod 4 μπορω να πω οτι ειμαι βραχοσταβλος 730/1010...

ειμαι με τους 169.09 απο site eVGA...

- εχουν τα 3D mark αυτοματο loop optiοn?

- τo Riva κανει ΟC και τους shaders?

- eVGA ειναι η δικια σου? ποσο κλοκαρισμενη ητανε stock?

ναι εαν περασεις το serial το οποιο ομως εαν δεν εχεις αγορασει δε θα μπορεις να περασεις τα αποτελεσματα σου στο Orb.

ναι.

ναι εαν περασεις το serial το οποιο ομως εαν δεν εχεις αγορασει δε θα μπορεις να περασεις τα αποτελεσματα σου στο Orb.

Εγω παντως βαζω στο 3DM2001se φουλ ρυθμισεις και 100 loops και οτι προβλημα υπαρχει βγαινει στη φορα.:033:

169.09 & Riva 2.06 αλλα δεν οριζει χωριστα ρολογια για "Standard 2D" και "Low Power 3D" ....... Οτι τιμη βαλω σε ενα mode (πχ "Performance 3D") την ιδια παιρνει και στα αλλα modes. Εσεις μπορειτε να τα ρυθμισετε αυτα χωριστα?

Kαι με τον ελεγχο του ανεμιστηρα τι γινεται ? Nα τον βαλω στο Auto ? ...

Yπαρχει μηπως και καποιος τροπος να μη γυρναει στα κοκκινα ο ανεμιστηρας οταν ξεκιναει ο υπολογιστης?

- eVGA ειναι η δικια σου? ποσο κλοκαρισμενη ητανε stock?

Τι να το κάνεις το αυτόματο?Και στο απλό 3dmark μπορείς να επιλέξεις πχ. 10 loops. Δεν υπάρχει λόγος πιστέυω για παραπάνω.

Πάντως στη δικιά μου κάρτα, το Rivatuner δίνει κανονικά διαφορετικά ρολόγια για 2d και 3d.

Added ForceWare 167.xx and 169.xx drivers families support. Please take a note that 2D/3D performance levels switching is broken in currently broken in these drivers, so adjusting 2D performance level settings (e.g. 2D clocks) via RivaTuner will also change 3D performance level settings and vice versa.

http://www.guru3d.com/index.php?page=rivatuner

αυτοματο = να επαναλαμβανει μονο του (oσες φορες το ορισω) χωρις να χρειαζεται να του δινω εγω start καθε φορα

αυτοματο = να επαναλαμβανει μονο του (oσες φορες το ορισω) χωρις να χρειαζεται να του δινω εγω start καθε φορα

Άρα αυτό που θες γίνεται, όπως έγραψα και πιο πάνω χωρίς serial ή κάτι άλλο.

• 3 weeks later...

Τελικά ποιο είναι το πιο απλό εργαλείο για clockaρισμα στην 8800 (μόλις την πήρα) γιατί είμαι ATI fan χρόνια και από nvidia δεν σκαμπάζω......

Τελικά ποιο είναι το πιο απλό εργαλείο για clockaρισμα στην 8800 (μόλις την πήρα) γιατί είμαι ATI fan χρόνια και από nvidia δεν σκαμπάζω......

για την απολυτως πιο απλη προσεγγιση , γινεται και με το Ntuner της nvidia, "plugin" για το control panel των drivers της. To αυτοματο fan control ακομη δε δουλευει, δεν κανει τιποτα απολυτως, αν ειναι να πεσει κλοκαρισμα καλα ειναι να ανεβουνε οι στροφες της ψυκτρας, υπαρχουν αναφορες για μερικες GT που φτασανε τους 100 και καποιες που καηκανε. Ουτε τα custom profile ("IF/THEN") της nvidia στο ntune που δοκιμασα δουλευουνε (γενικως το εχει χ***** το θεμα των drivers η nvidia μετα τη σειρα 80) Δουλευει ομως το OC Και ο manual ελεγχος του ανεμιστηρα, η πιο απλη προσεγγιση, ανεβαζεις απο εκει τα ρολογια και ανεβαζεις και τις στροφες του ανεμιστηρα χειροκινητα εκει που χρειαζεται για να διατηρηθει λογικη η θερμοκρασια

Το Riva ειναι πολυ πιο ψαγμενο με απειρως περισσοτερες δυνατοτητες και προσφερει μεσω βλαδιβοστοκ βεβαια αυτοματο OC και αυτοματο ελεγχο των στροφων του ανεμιστηρα με custom profiles που δουλευουν , αρκει να ειναι φορτωμενο το Riva και το riva statistics server στη μνημη (win startup)

η εντυπωση μου για την nvidia απο την μεταβαση 7800GTX->8800GT : ενα βημα μπροστα στο hardware ενα πισω στο software

Μια βοήθεια...

Έχω την Asus 8800GT, nvidia 169.09, και όταν ανοίγω το rivatuner μου βγάζει αυτό... το ίδιο μου έκανε και με τους 169.21...

riva.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.