Jump to content

ΕΠΕΚΤΑΣΗ RAM..

civicarios

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι να επεκτεινω την RAM απο το pc μου!Εχω ηδη 2gb kingston και η μητρικη μου ειναι η Αsus m2n4 sli!θελω να βαλω ή 2gb ακομη σαν τις υπαρχουσες και να παω 4gb ή να βαλω ακομη δυο 512mb kingston αυτες και να παω 3gb!Η ερωτηση μου ειναι:βαζοντας αλλες δυο ram 512mb θα δουλευει το συστημα μου dual channel?Eσεις τι μου προτεινετε να κανω απο τα δυο?4gb ή 3gb?

να συμπληρωσω οτι εαν εχεις 32bit λειτουργικο δεν εχει νοημα να βαλεις 4GB αφου το μεγιστο που θα δει ειναι τα 3 αντε 3.5 στη καλύτερη.

• 2 weeks later...
να συμπληρωσω οτι εαν εχεις 32bit λειτουργικο δεν εχει νοημα να βαλεις 4GB αφου το μεγιστο που θα δει ειναι τα 3 αντε 3.5 στη καλύτερη.

Φιλε μου αυτο το προβλημα ειχα σημερα πηρα αλλα 2Χ1Gb OCZ PC2 6400 800MHz και εφτασα συνολο τα 4GB.Εχω την M/B Gigabyte 680SLI-DQ6 ενω το συστημα οταν κανει Boot δειχνει 4GB οταν ανοιγει το συστημα δειχνει 3.4 και το θεμα ειναι οτι δεν κλεινει μετα το συστημα.Αρα πρεπει να εχω 64Bit λειτουργικο για να δουλεψει κανονικα με ολες :102:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.