Qlim4X Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 HELP παιδια!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!! επανεφερα το pc μου μετα απο ενα πολυ σοβαρο προβλημα με τους σκλιρους μου. το θεμα εχει ος εξεις θελο να ανοιξω τα my documents απο το παλιο μου σκλιρο και να τα περασο στον κενουριο και μωλις παω να τα ανοιξω μου βγαζει το εξεις (παραθετο πικ) τι να κανο ο κακομιρης
Malkav Φεβρουάριος 10, 2005 #3 Φεβρουάριος 10, 2005 Το έχω συναντήσει σε περίπτωση που ο παλιός σκληρός είχε εγκατεστημένα windows και ο φάκελος ήταν κάποιου χρήστη με password. Eίχα την ιδέα να δοκιμάσω να επανακτήσω τα αρχεία εκινώντας με άλλο λειτουργικό, Linux, για σιγουριά αλλά δεν το έκανα ποτέ καθώς ο σκληρός δεν ήταν δικός μου.Αν δεν βρεις τίποτα καλύτερο δοκίμασε το, πολύ πιθανό να πιάσει.
Qlim4X Φεβρουάριος 10, 2005 Author #4 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από saxon_747 Μηπως να δοκιμαζες σε safe mode? αυτο παντος δεν επιασεΑρχική απάντηση από Malkav Το έχω συναντήσει σε περίπτωση που ο παλιός σκληρός είχε εγκατεστημένα windows και ο φάκελος ήταν κάποιου χρήστη με password. Eίχα την ιδέα να δοκιμάσω να επανακτήσω τα αρχεία εκινώντας με άλλο λειτουργικό, Linux, για σιγουριά αλλά δεν το έκανα ποτέ καθώς ο σκληρός δεν ήταν δικός μου.Αν δεν βρεις τίποτα καλύτερο δοκίμασε το, πολύ πιθανό να πιάσει. και σε μενα μια τετια περιπτοση ειναι και δεν εχω βρει λυση
Qlim4X Φεβρουάριος 10, 2005 Author #5 Φεβρουάριος 10, 2005 να δοκιμασω τα windos code name longhorn μιας που τα εχω ευκαιρα να δω και τι παρα πανο κανουν τι λετε???
Malkav Φεβρουάριος 10, 2005 #6 Φεβρουάριος 10, 2005 Το πιθανότερο είναι το λειτουργικό(XP) να καταλαβαίνει οτι ο φάκελος είναι χρήστη με password και να μην σε αφήνει να τον διαβάσεις. Εκίνησε με κάτι άλλο, DOS για αρχή.
Malkav Φεβρουάριος 10, 2005 #7 Φεβρουάριος 10, 2005 Το ίδιο λογικά θα γίνετε και με τα Longhorn. Windows είναι και αυτά. Και το DOS εδώ που τα λέμε ο Bill το έφτιαξε.
Qlim4X Φεβρουάριος 10, 2005 Author #8 Φεβρουάριος 10, 2005 με τον πιγκοθινο τι λετε να γινει γιατι τα χριαζομε πολυ αυτα τα αρχια ρε π@στη μου μ@μ@ τους σκηρους μου μεσα
saxon_747 Φεβρουάριος 10, 2005 #9 Φεβρουάριος 10, 2005 Δοκιμασε με καποιο Live cd του linux η με τον file explorer του nero...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 10, 2005 #10 Φεβρουάριος 10, 2005 Νομιζω οτι ειναι ευκολο ρε συ. Εργαλεια-επιλογες-προβολη ξετσεκαρε το κοινη αποθηκευση ή καπως ετσι το λενε. Μετα απλα κανε δεξι κλικ στο φακελο και αλλαξε τα δικαιωματα ασφαλειας στο νεο ονομα
Ar@besqu.e Φεβρουάριος 10, 2005 #11 Φεβρουάριος 10, 2005 http://www.nu2.nu/pebuilder/δες και εδώ....φτιάχνεις windows bootable από cd και έχει και windows explorer
jpavly Φεβρουάριος 10, 2005 #12 Φεβρουάριος 10, 2005 Δοκίμασε με τον Total Commander, σε μερικά σημεία δεν μασάει από τίποτα..
papatsonis Φεβρουάριος 10, 2005 #13 Φεβρουάριος 10, 2005 πηγαινε folder options , και ξεκλικαρε κατα αρχην το simple file sharing , μετα κανε add τον ευατο σου στους χρηστες αυτού του φακέλου με δεξι κλικ και security σοτν φακελο , λογικα δεν θα εχεις προβλημα
tasosmos Φεβρουάριος 10, 2005 #14 Φεβρουάριος 10, 2005 Αν εχεις κρατησει μονο το ''My documents'' στο σκληρο εχοντας διαγραψει την προηγουμενη εγκατασταση των win τοτε μαλλον την πατησες.Τα αρχεια που εχεις σε αυτη τη περιπτωση ειναι κρυπτογραφημενα και με την διαγραφη των win εχασες το δικαιωμα προσβασης σε αυτα. Ακομα και αν βαλεις το ιδιο username παλι δεν μπορεις να τα δεις γιατι τα "κλειδια" που φτιαχνουν τα windows ειναι διαφορετικα σε σχεση με τα παλια. Εαν ομως εχεις backup σε cd-dvd τοτε δεν εχεις προβλημα γιατι αφαιρειται αυτοματα η κρυπτογραφηση με την εγγραφη τους.Στη πρωτη περιπτωση αν δεν εχεις γραψει τιποτα στο σκληρο και το μονο που εκανες ηταν διαγραφη των αρχειων τοτε μπορεις να δοκιμασεις με καποιο προγραμμα οπως το unerase του νορτον να επαναφερεις τα παντα ωστε να εχεις παλι την παλια εγκατασταση.
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 10, 2005 #15 Φεβρουάριος 10, 2005 Σου ειπα παραπανω πως να αφαιρεσεις την κρυπρτογραφηση, αν εχεις απορια ρωτα
Malkav Φεβρουάριος 10, 2005 #16 Φεβρουάριος 10, 2005 Κάποια στιγμή καλό θα ήταν D.J.AleXXX_gr να μας πεις αν κατάφερες να βρείς λύση και με πιο τρόπο γιατί έχουν ακουστεί άπειρες προτάσεις για το ένα αντικειμενικό πρόβλημα. Αν τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο tasosmos δηλ. τα περιεχόμενα του φακέλου που θέλεις είναι κρυπτογραφημένα τότε τα πράγματα είναι πολύ σκούρα.
Qlim4X Φεβρουάριος 10, 2005 Author #17 Φεβρουάριος 10, 2005 λοιπον παιδια σορυ για την καθηστεριση.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣτελικα ηταν αυτο που ειχε πει ο Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Νομιζω οτι ειναι ευκολο ρε συ. Εργαλεια-επιλογες-προβολη ξετσεκαρε το κοινη αποθηκευση ή καπως ετσι το λενε. Μετα απλα κανε δεξι κλικ στο φακελο και αλλαξε τα δικαιωματα ασφαλειας στο νεο ονομα και οΑρχική απάντηση από papatsonis πηγαινε folder options , και ξεκλικαρε κατα αρχην το simple file sharing , μετα κανε add τον ευατο σου στους χρηστες αυτού του φακέλου με δεξι κλικ και security σοτν φακελο , λογικα δεν θα εχεις προβλημα τα ευχαριστο πολυ τα παιδια αυτα αλλα και τους αλλους με σοσατε απο μεγαλο αδιεξοδο κια καταστροφη (29gb ηταν) αλλα σωσατε και τις εργασιες μου που δεν ειχα κανει backupTHANKS THANKS THANKS THANKS
Qlim4X Φεβρουάριος 10, 2005 Author #18 Φεβρουάριος 10, 2005 ααααααααααα να σασ πω και κατι αλλοξερετε πως να επαναφερο αρχια μετα απο φορματ γιατι μετα απ ολα αυτα τα προβληματα που ειχα αναγκαστικα να κανο σε εναν σκηρο που ειχα αρχια αλλα απο τα νευρα μου δεν το λογαριασαμηπως ξερετε κανα τροπο???
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 10, 2005 #19 Φεβρουάριος 10, 2005 Με καποια προγραμματα αλλα ειναι δυσκολο. Αν δεν ειναι πολυ σημαντικα θα σου ελεγα να μην ασχοληθεις γιατι δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχει αποτελεσμα
Qlim4X Φεβρουάριος 10, 2005 Author #20 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- Με καποια προγραμματα αλλα ειναι δυσκολο. Αν δεν ειναι πολυ σημαντικα θα σου ελεγα να μην ασχοληθεις γιατι δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχει αποτελεσμα ριξτα γιατι ειμαι πσιλο απεγνοσμενος με οτι εχει συνβει τις τελευτεες 48 ωρεα και ειμαι ετιμος να σαλταρο σε ακουω οτι και να ειναι αυτο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.