Jump to content

HELP πως να ανοιξω ..................

Qlim4X

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

HELP παιδια!!!!! !!!!! !!!!! !!!!! !!!!!

επανεφερα το pc μου μετα απο ενα πολυ σοβαρο προβλημα με τους σκλιρους μου.

το θεμα εχει ος εξεις

θελο να ανοιξω τα my documents απο το παλιο μου σκλιρο και να τα περασο στον κενουριο και μωλις παω να τα ανοιξω μου βγαζει το εξεις (παραθετο πικ)

τι να κανο ο κακομιρης:innocent:

post-1784-1416071647,8655_thumb.jpg

Το έχω συναντήσει σε περίπτωση που ο παλιός σκληρός είχε εγκατεστημένα windows και ο φάκελος ήταν κάποιου χρήστη με password.

Eίχα την ιδέα να δοκιμάσω να επανακτήσω τα αρχεία εκινώντας με άλλο λειτουργικό, Linux, για σιγουριά αλλά δεν το έκανα ποτέ καθώς ο σκληρός δεν ήταν δικός μου.

Αν δεν βρεις τίποτα καλύτερο δοκίμασε το, πολύ πιθανό να πιάσει.

Αρχική απάντηση από saxon_747

Μηπως να δοκιμαζες σε safe mode?

αυτο παντος δεν επιασε

Αρχική απάντηση από Malkav

Το έχω συναντήσει σε περίπτωση που ο παλιός σκληρός είχε εγκατεστημένα windows και ο φάκελος ήταν κάποιου χρήστη με password.

Eίχα την ιδέα να δοκιμάσω να επανακτήσω τα αρχεία εκινώντας με άλλο λειτουργικό, Linux, για σιγουριά αλλά δεν το έκανα ποτέ καθώς ο σκληρός δεν ήταν δικός μου.

Αν δεν βρεις τίποτα καλύτερο δοκίμασε το, πολύ πιθανό να πιάσει.

και σε μενα μια τετια περιπτοση ειναι και δεν εχω βρει λυση

να δοκιμασω τα windos code name longhorn μιας που τα εχω ευκαιρα να δω και τι παρα πανο κανουν τι λετε???

Το πιθανότερο είναι το λειτουργικό(XP) να καταλαβαίνει οτι ο φάκελος είναι χρήστη με password και να μην σε αφήνει να τον διαβάσεις.

Εκίνησε με κάτι άλλο, DOS για αρχή.

Το ίδιο λογικά θα γίνετε και με τα Longhorn.

Windows είναι και αυτά.

Και το DOS εδώ που τα λέμε ο Bill το έφτιαξε. :p

με τον πιγκοθινο τι λετε να γινει γιατι τα χριαζομε πολυ αυτα τα αρχια ρε π@στη μου μ@μ@ τους σκηρους μου μεσα

Νομιζω οτι ειναι ευκολο ρε συ. Εργαλεια-επιλογες-προβολη ξετσεκαρε το κοινη αποθηκευση ή καπως ετσι το λενε. Μετα απλα κανε δεξι κλικ στο φακελο και αλλαξε τα δικαιωματα ασφαλειας στο νεο ονομα

Δοκίμασε με τον Total Commander, σε μερικά σημεία δεν μασάει από τίποτα..

πηγαινε folder options , και ξεκλικαρε κατα αρχην το simple file sharing , μετα κανε add τον ευατο σου στους χρηστες αυτού του φακέλου με δεξι κλικ και security σοτν φακελο , λογικα δεν θα εχεις προβλημα

Αν εχεις κρατησει μονο το ''My documents'' στο σκληρο εχοντας διαγραψει την προηγουμενη εγκατασταση των win τοτε μαλλον την πατησες.

Τα αρχεια που εχεις σε αυτη τη περιπτωση ειναι κρυπτογραφημενα και με την διαγραφη των win εχασες το δικαιωμα προσβασης σε αυτα. Ακομα και αν βαλεις το ιδιο username παλι δεν μπορεις να τα δεις γιατι τα "κλειδια" που φτιαχνουν τα windows ειναι διαφορετικα σε σχεση με τα παλια. Εαν ομως εχεις backup σε cd-dvd τοτε δεν εχεις προβλημα γιατι αφαιρειται αυτοματα η κρυπτογραφηση με την εγγραφη τους.

Στη πρωτη περιπτωση αν δεν εχεις γραψει τιποτα στο σκληρο και το μονο που εκανες ηταν διαγραφη των αρχειων τοτε μπορεις να δοκιμασεις με καποιο προγραμμα οπως το unerase του νορτον να επαναφερεις τα παντα ωστε να εχεις παλι την παλια εγκατασταση.

Κάποια στιγμή καλό θα ήταν D.J.AleXXX_gr να μας πεις αν κατάφερες να βρείς λύση και με πιο τρόπο γιατί έχουν ακουστεί άπειρες προτάσεις για το ένα αντικειμενικό πρόβλημα.

Αν τα πράγματα είναι όπως τα λέει ο tasosmos δηλ. τα περιεχόμενα του φακέλου που θέλεις είναι κρυπτογραφημένα τότε τα πράγματα είναι πολύ σκούρα.

λοιπον παιδια σορυ για την καθηστεριση.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

τελικα ηταν αυτο που ειχε πει ο

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Νομιζω οτι ειναι ευκολο ρε συ. Εργαλεια-επιλογες-προβολη ξετσεκαρε το κοινη αποθηκευση ή καπως ετσι το λενε. Μετα απλα κανε δεξι κλικ στο φακελο και αλλαξε τα δικαιωματα ασφαλειας στο νεο ονομα

και ο

Αρχική απάντηση από papatsonis

πηγαινε folder options , και ξεκλικαρε κατα αρχην το simple file sharing , μετα κανε add τον ευατο σου στους χρηστες αυτού του φακέλου με δεξι κλικ και security σοτν φακελο , λογικα δεν θα εχεις προβλημα

τα ευχαριστο πολυ τα παιδια αυτα αλλα και τους αλλους με σοσατε απο μεγαλο αδιεξοδο κια καταστροφη (29gb ηταν) αλλα σωσατε και τις εργασιες μου που δεν ειχα κανει backup

THANKS THANKS THANKS THANKS

ααααααααααα να σασ πω και κατι αλλο

ξερετε πως να επαναφερο αρχια μετα απο φορματ γιατι μετα απ ολα αυτα τα προβληματα που ειχα αναγκαστικα να κανο σε εναν σκηρο που ειχα αρχια αλλα απο τα νευρα μου δεν το λογαριασα

μηπως ξερετε κανα τροπο???

Με καποια προγραμματα αλλα ειναι δυσκολο. Αν δεν ειναι πολυ σημαντικα θα σου ελεγα να μην ασχοληθεις γιατι δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχει αποτελεσμα

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

Με καποια προγραμματα αλλα ειναι δυσκολο. Αν δεν ειναι πολυ σημαντικα θα σου ελεγα να μην ασχοληθεις γιατι δεν ειναι σιγουρο οτι θα εχει αποτελεσμα

ριξτα γιατι ειμαι πσιλο απεγνοσμενος με οτι εχει συνβει τις τελευτεες 48 ωρεα και ειμαι ετιμος να σαλταρο

σε ακουω οτι και να ειναι αυτο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.