Jump to content

GAINWARD 8800GT - ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΠΑΙΔΙΑ...!!!

ibanezas1980

Recommended Posts

λοιπόν έβαλα και γω το crysis και πάπαλα.. cpu4500, vga 3850,2gb ram 800 και χρ και tpt! ακόμα και στα low δη μπορώ καν να κάνω επιλογή... lag μέχρι θανάτου!

Aποκλειται, θα επρεπε να το παιζεις και στο high χαλαρα

Κατι θα φταιει, προφανως drivers

ποιά έκδοση catalyst έχεις?

υπάρχει ενα patch της ati για το crysis,αυτό το έχεις βάλει? δεν θυμάμαι αν είναι μόνο για το crossfire αλλα ψάχτο λίγο..

ποιά έκδοση catalyst έχεις?

υπάρχει ενα patch της ati για το crysis,αυτό το έχεις βάλει? δεν θυμάμαι αν είναι μόνο για το crossfire αλλα ψάχτο λίγο..

Eγω το εχω βαλει

Βασικα δεν ειναι απλα ενα patch, αλλα ολοκληροι οι drivers 7.11

Δεν καταλαβαινω την λογικη αυτη....

...λοιπον..ολα οκ σε xp... ολα high με full antiliazing και 1280 x 1024 ...παιζει αερα.........!!! αυτο το ψευτο dx-10 ...πως μπορω ν το επιτυχω???

thanx

Aποκλειται, θα επρεπε να το παιζεις και στο high χαλαρα

Κατι θα φταιει, προφανως drivers

Πρέπει να βάλει τους τελευταίους drivers και το hotfix που βγήκε για ΑΤΙ ωστόσο στο high χαλαρά δε το έχει.

...λοιπον..ολα οκ σε xp... ολα high με full antiliazing και 1280 x 1024 ...παιζει αερα.........!!! αυτο το ψευτο dx-10 ...πως μπορω ν το επιτυχω???

thanx

Τι εννοεις παιζει αερα εχεις 60fps?? περιεργο που μπορεις να εχεις και AA

Τι εννοεις παιζει αερα εχεις 60fps?? περιεργο που μπορεις να εχεις και AA

Μπα όντως το έχει σε XP με high. Μπορεί να μην είναι σταθερές 60άρες αλλά σίγουρα καλύτερα από απλά playable.

κατέβασα και τους 7.11 αλλα πάλι τα ίδια....

Hide added 1 Minutes and 26 Seconds later...

ρε παιδιά έστω medium αλλα εδώ δεν το τρέχω ούτε στο low.. δώστε m ένα link αν μπορείτε στο τι πρέπει να περάσω...

Ρε παίδες, εγω με το σύστημα της υπογραφής μου το παίζω ομαλότατα, με medium τα περισσοτερα settings. Όως ειπώθηκε και παραπάνω όμως, πάνε οι εποχές που όλα τα games τα τάιζα με Full All! Το Crysis, μαζί με το Unreal Tournament 3 και το The Witcher, μου δείχνουν το δρόμο προς την αναβάθμιση σιγα σιγά.

κατέβασα και τους 7.11 αλλα πάλι τα ίδια....

Hide added 1 Minutes and 26 Seconds later...

ρε παιδιά έστω medium αλλα εδώ δεν το τρέχω ούτε στο low.. δώστε m ένα link αν μπορείτε στο τι πρέπει να περάσω...

Drivers για μητρικη ειναι περασμενοι κανονικα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.