ibanezas1980 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 Γεια κ χαρα..το συστημα μου ειναι amd dual core 64 στα 4200 x 2 - μνημη 2 gb dual ddr 400 WINDOWS VISTA - και εχω κ τη συγκεκριμενη καρτα γραφικων GAINWARD 8800GT 512mb την οποια πηρα σημερα για να παιξω το crysis....και ρε παιδια κολλαει το γ#######o....γιατι? Κατεβασα τα πιο καινουργια drivers..αλλα το ιδιο...δε ξερω απογοητευτηκα..περιμενα πως κ πως...να δω το μηχανημα ν πεταει..και δυστηχως...μηπως πρεπει ν κανω καμια ρυθμηση????Βοηθηστε ρε παιδια σας παρακαλω..
»A«DrUnKenSTeiN Δεκέμβριος 5, 2007 #2 Δεκέμβριος 5, 2007 Έχει επιλογή το game για να βάλει auto τα γραφικά στα optimal settings για το σύστημά σου(δοκίμασέ το).Κολάει θες να πεις low fps ή πάγωμα οθόνης;Έχω την ίδια κάρτα q6600@3.42ghz 2gb μνήμη όλα high κ δεν πέφτει κάτω από 35fps σε δύσκολες φάσεις.
ibanezas1980 Δεκέμβριος 5, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 5, 2007 Έχει επιλογή το game για να βάλει auto τα γραφικά στα optimal settings για το σύστημά σου(δοκίμασέ το).Κολάει θες να πεις low fps ή πάγωμα οθόνης;Έχω την ίδια κάρτα q6600@3.42ghz 2gb μνήμη όλα high κ δεν πέφτει κάτω από 35fps σε δύσκολες φάσεις.εννοω οτι κανω περιστροφες φερι πιν..και κολλαει..δε "κυλαει" η κινηση smoothly ... δε ξερω απογοητευτηκα νομιζα πως θα παιζει αερα...με ολα full .....αν ηταν επερνα ενα xbox 360 και κραταγα τη παλια μου καρτα...κλαψ..
MUL Δεκέμβριος 5, 2007 #5 Δεκέμβριος 5, 2007 μήπως ο σκληρός σου δίσκος κάνει πάρτι?(paging) ..τι εχεις παρατηρήσει?
Spyrus Δεκέμβριος 5, 2007 #6 Δεκέμβριος 5, 2007 Mαλλον τα 2GB δεν είναι αρκετά σε Vista.ΧΡ έχεις να δοκιμάσεις;
kallileo Δεκέμβριος 5, 2007 #7 Δεκέμβριος 5, 2007 Το crysis δεν παιζει πουθενα καλα και δεν εχεις και αμαν αμαν συστημα.Σε Very High δεν μπορει να το παιξει καμια καρτα. Σε high κατι γινεται.Δοκιμασε να κλεισεις και το Motion Blur. Βοηθαει αρκετα. Βαλε στην κονσολα r_motionblur 0.
slaught Δεκέμβριος 5, 2007 #8 Δεκέμβριος 5, 2007 Μην τρελαινεσαι το cryssis ειναι θεοβαρο.Δεν εχεις και τρελο επεξεργαστη...Κοιτα κοψε λιγο τα γραφικα και θα παιξει μια χαρα....
stred Δεκέμβριος 5, 2007 #9 Δεκέμβριος 5, 2007 σε τι το παίζεις? αν το παίζεις σε vista με amd 4200 δύσκολα τα πραγματά.. ξεκινα το σε dx9 mode..παντως μην απογοητεύεσαι.. νομίζω γι'αυτό ονομάστηκε έτσι.. έχει φέρει σε κρίση τσαντίλας πολλούς χρήστες που παίζαν τα πάντα πριν απο αυτό σε υψηλή ποιότητα..
istrios1442169073 Δεκέμβριος 5, 2007 #10 Δεκέμβριος 5, 2007 Δοκίμασε και ένα άλλο παιχνίδι που έπαιζες πριν με την παλιά σου κάρτα. Εκεί αν κάνει τα ίδια τότε κάτι δεν πάει καλά.
MUL Δεκέμβριος 5, 2007 #11 Δεκέμβριος 5, 2007 Δηλαδή αυτή οι τύποι έφτιαξαν ενα παιχνίδι που ειναι καλό για τις κάρτες της μεθεπόμενης γενειάς ..Λες και θα το παίξει κανενας τότε ...Ο κόσμος θα το εχει βαρεθέι γιατι θα εχει βγεί κατι αλλο ...
amdnikos Δεκέμβριος 5, 2007 #12 Δεκέμβριος 5, 2007 Δηλαδή αυτή οι τύποι έφτιαξαν ενα παιχνίδι που ειναι καλό για τις κάρτες της μεθεπόμενης γενειάς ..Λες και θα το παίξει κανενας τότε ...Ο κόσμος θα το εχει βαρεθέι γιατι θα εχει βγεί κατι αλλο ...Που να δεις και τις σειρες FS της microsoft αξιζεις να τις πεζεις τουλαχιστον 3-4 χρονια μετα την παραγωγη τους.Μιλαμε πολυυυυυ μπροστα τα παιχνιδια τους.:001:Γεια κ χαρα..το συστημα μου ειναι amd dual core 64 στα 4200 x 2 - μνημη 2 gb dual ddr 400 WINDOWS VISTA - και εχω κ τη συγκεκριμενη καρτα γραφικων GAINWARD 8800GT 512mb την οποια πηρα σημερα για να παιξω το crysis....και ρε παιδια κολλαει το γ#######o....γιατι? Κατεβασα τα πιο καινουργια drivers..αλλα το ιδιο...δε ξερω απογοητευτηκα..περιμενα πως κ πως...να δω το μηχανημα ν πεταει..και δυστηχως...μηπως πρεπει ν κανω καμια ρυθμηση????Βοηθηστε ρε παιδια σας παρακαλω..Λοιπον σε γενικες γραμμες αναφερεται Vista και αποδοση στα games τουλαχιστον για την ωρα δεν πανε μαζι.Ειδικοτερα για το crysis πολλα ξενα site αναφερουνε μειωση αποδοσης απο 20-40% αναλογα το set up του pc.Αν μπορεις θα ηθελα να μου πεις με λεπτομερεια τα settings σου στο game.Resolution,anisotropic,antialising etc.
ultraex2005 Δεκέμβριος 5, 2007 #13 Δεκέμβριος 5, 2007 τι τα θες αυτα τα βρωμοvista κανε ενα partisionμε xp εγω το παιζω μια χαρα με την υπογραφη μουκαι εχω και την μιση δυναμη απο την καρτα σου
ibanezas1980 Δεκέμβριος 5, 2007 Author #14 Δεκέμβριος 5, 2007 δηλαδη....να το τρεξω σε xp .......αλλα δεν ειναι ασχημο το γεγονος οτι εκει δε τρεχει το dx10??????? τ πρεπει ν κανω?ρε παιδια....διπυρηνος 4200 .......δεν ειναι καλος? τι ν βαλω δλδ? Και πιο παιχνιδι ζηταει μεγαλυτερες απαιτησεις πια?
ultraex2005 Δεκέμβριος 5, 2007 #15 Δεκέμβριος 5, 2007 το 4200 ειναι μετρηση της amd πραγματικα ειναι 2000μηζ χ2 νομιζωεγω τρεχω χρονισμενος στα 2800 χ 2 που η διαφορα μας ειναι αρκετη
stred Δεκέμβριος 5, 2007 #16 Δεκέμβριος 5, 2007 Απ'οτι έχω καταλάβει σε dx10 θα δείς διαφορές σημαντικές μόνο στα ultra high quality settings.. απο κει και πέρα και σε dx9 μπορείς να ενεργοποιήσεις πολλά απο τα καλούδια του dx10 που η cryteck επίτηδες τα άφησε απενεργοποιημένα στο dx9 για να προωθήσει το dx10..Ψάξε λίγο στο ιντερνετ για crysis tweaks κτλ.. υπάρχουν σχεδόν όλα έτοιμα! δες πχ στο:http://webpages.charter.net/bliss/crysis-config-settings-tweaks.html
Necro Δεκέμβριος 5, 2007 #17 Δεκέμβριος 5, 2007 δηλαδη....να το τρεξω σε xp .......αλλα δεν ειναι ασχημο το γεγονος οτι εκει δε τρεχει το dx10??????? τ πρεπει ν κανω?ρε παιδια....διπυρηνος 4200 .......δεν ειναι καλος? τι ν βαλω δλδ? Και πιο παιχνιδι ζηταει μεγαλυτερες απαιτησεις πια?Τα θέλει όμως ο πισινός σου:001: . Κάνε και μία καλή έρευνα σε sites του χώρου. Όχι πως δεν αξίζει τα λεφτά της η κάρτα(ίσα ίσα), αλλά Crysis είναι αυτό. Καλός διπύρηνος ο δικός σου, αλλά σκέψου πως ο Athlon x2 6000 έχει παρόμοιες επιδόσεις με τον C2D6600(Όταν είχα δει εγώ τουλάχιστον), και ακόμα και να είδες κάποιο review του παιχνιδιού σε sites, μάλλον ξέχασες πως αυτοί δοκιμάζουν τα παιχνίδια σε πολύ high end συστήματα ως επί τω πλείστον, όχι μόνο έχοντας καλή VGA. Επίσης σκέψου πως έχω 8800GTS 320mb και παίζω το Crysis σε medium με κανα 2 high settings. Τέλος, άμα προσπαθείς να παίξεις σε Vista με very high settings, και με καλύτερο επεξεργαστή μη περίμενες τρελές διαφορές. Όπως σου είπαν οι περισσότεροι ήδη δοκίμασε να το παίξεις σε DX9 mode(φαντάζομαι για να στο πρότειναν γίνετε) σε high settings και θα βρεις αυτό που αναζητάς :105:Για να παίξεις σοβαρά DX10 παιχνίδι θα περιμένεις τις επόμενες κάρτες γραφικών. Αν περίμενες να παίξεις DX10 games με την 8800GT μάλλον έπεσες θύμα του marketing, γιατί σίγουρα δε θα στο πρότεινε κανείς από έδω.
after Δεκέμβριος 5, 2007 #18 Δεκέμβριος 5, 2007 Βαλε τα xp, και βαλε τα ''fake dx10'' ωστε το αποτελεσμα να ειναι ΣΧΕΔΟΝ το ιδιο, με DX10Πιστεψε με, δεν θα δεις καμια διαφορα στα γραφικα
squid Δεκέμβριος 5, 2007 #19 Δεκέμβριος 5, 2007 Βαλε τα xp, και βαλε τα ''fake dx10'' ωστε το αποτελεσμα να ειναι ΣΧΕΔΟΝ το ιδιο, με DX10Πιστεψε με, δεν θα δεις καμια διαφορα στα γραφικαΑκριβως. Κανε μια εγκατασταση XP, και βαλε εκει το Crysis και παιξε το ειτε σε High Settings (Dx9) ειτε σε τweaked Very High (pseudo Dx10) και θα πηγαινει μια χαρα. Συνισταται στην περιπτωση σου το High Settings, δοκιμασε να δεις αν σε ικανοποιουν τα γραφικα (ειναι πολυ καλα ακομη και σε High Settings). Θα παιζει κρεμα. Επισης αν καποια στιγμη μαθεις να κανεις OC , λιγο OC στο συστημα σου, (η καρτα σηκωνει μπολικο) θα το βοηθουσε ακομη περισσοτερο, αλλα και ετσι οπως εισαι καλα θα εισαι. Vista και παιχνιδια με συστηματα της γενιας 939 (ή κατω απο Χ2 6000) δεν συνισταται ιδιαιτερα
Hide Δεκέμβριος 6, 2007 #20 Δεκέμβριος 6, 2007 λοιπόν έβαλα και γω το crysis και πάπαλα.. cpu4500, vga 3850,2gb ram 800 και χρ και tpt! ακόμα και στα low δη μπορώ καν να κάνω επιλογή... lag μέχρι θανάτου!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.