Jump to content

Αγορα καρτας ηχου..

civicarios

Recommended Posts

Χαιρετω ολη την παρεα του forum!Ειμαι νεο μελος!ετοιμαζομαι για την αγορα μιας καρτας ηχου και εχω καταληξει εδω!θα ηθελα την γνωμη σας!Την καρτα προκειται να την συνδεσω με ενα συστηματακι 2.1 και με το στερεοφωνικο το οποιο εχει εισοδο optical!Παιζω παιχνιδια και ακουω μουσικη!

Χρησιμοποιεί, αν δεν κάνω λάθος, το CMI8768 το οποίο είναι μια λύση που συναντάται και στις μητρικές κάρτες. Το γεγονός ότι είναι πάνω σε ξεχωριστή PCI κάρτα σίγουρα σημαίνει και καλύτερη ποιότητα ήχου, αλλά μέχρι εκεί. Στα 51€ ίσως θα ήταν καλύτερο να αρχίσεις να κοιτάς κάποια Creative, έστω και παλιότερη αν όχι X-Fi, μιας και αναφέρεσαι σε games.

Εχω ενα hi-fi διπλα στο pc και θελω να το συνδεσω με optical!Γι αυτο κοιταω terrarec επειδη εχει optical out!Αν ας πουμε παρω μια creative εφαμιλη σε τιμη και συνδεσω το pc στο hi-fi με rca(επειδη η οι creative δεν εχουν optical out)θα παρω ιδια ποιοτητα?

θεωρητικά πάντα ναι...αλλά δε νομίζώ πωε υπάρχει ανθρώπινο αυτί να αισθανθεί την διαφορά μεταξύ οπτικού και απλού (καλής ποιότητας όμως) καλωδίου.....πάντως για games η X-Fi είναι must ...συν το ότι αν έχεις να δώσεις λεφτά πέρνεις την platinum και σου δίνει και front panel με οπτικές είδοσο και έξοδο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.