civicarios Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 Χαιρετω ολη την παρεα του forum!Ειμαι νεο μελος!ετοιμαζομαι για την αγορα μιας καρτας ηχου και εχω καταληξει εδω!θα ηθελα την γνωμη σας!Την καρτα προκειται να την συνδεσω με ενα συστηματακι 2.1 και με το στερεοφωνικο το οποιο εχει εισοδο optical!Παιζω παιχνιδια και ακουω μουσικη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Χρησιμοποιεί, αν δεν κάνω λάθος, το CMI8768 το οποίο είναι μια λύση που συναντάται και στις μητρικές κάρτες. Το γεγονός ότι είναι πάνω σε ξεχωριστή PCI κάρτα σίγουρα σημαίνει και καλύτερη ποιότητα ήχου, αλλά μέχρι εκεί. Στα 51€ ίσως θα ήταν καλύτερο να αρχίσεις να κοιτάς κάποια Creative, έστω και παλιότερη αν όχι X-Fi, μιας και αναφέρεσαι σε games. Link to comment Share on other sites More sharing options...
civicarios Δεκέμβριος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Εχω ενα hi-fi διπλα στο pc και θελω να το συνδεσω με optical!Γι αυτο κοιταω terrarec επειδη εχει optical out!Αν ας πουμε παρω μια creative εφαμιλη σε τιμη και συνδεσω το pc στο hi-fi με rca(επειδη η οι creative δεν εχουν optical out)θα παρω ιδια ποιοτητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Δεκέμβριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 θεωρητικά πάντα ναι...αλλά δε νομίζώ πωε υπάρχει ανθρώπινο αυτί να αισθανθεί την διαφορά μεταξύ οπτικού και απλού (καλής ποιότητας όμως) καλωδίου.....πάντως για games η X-Fi είναι must ...συν το ότι αν έχεις να δώσεις λεφτά πέρνεις την platinum και σου δίνει και front panel με οπτικές είδοσο και έξοδο Link to comment Share on other sites More sharing options...
civicarios Δεκέμβριος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Μπα δεν ειμαι για τοσο ψηλα!Δηλαδη θα ηταν καλη επιλογη να επιλεξω κατι τετοιο αντι για terratec? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.