ultraex2005 Δεκέμβριος 5, 2007 #21 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 κοιτα αμα ειναι να κερδισω καμμια 50νταρα ας γραφει και ολυμπιακος πανωσε σχεση παντα με μια dfi Link to comment Share on other sites More sharing options...
talos_2002 Δεκέμβριος 5, 2007 #22 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Πόσο σου κόστισε η DFI εχχ.. η Sapphire σου;Να ξέρουμε ποιά είναι η διαφορά τιμής κι αν αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Δεκέμβριος 5, 2007 #23 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Κοιταω το θεμα δυο μερες τωρα και ακομη να δουμε δοκιμες με παιχνιδια και overclocking.Devil ποσταρε τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckdiablo555 Δεκέμβριος 5, 2007 #24 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Πόσο σου κόστισε η DFI εχχ.. η Sapphire σου;Να ξέρουμε ποιά είναι η διαφορά τιμής κι αν αξίζει.Γυρω στα 200 πρεπει να εχει...!:105: Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 5, 2007 #25 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Κοιταω το θεμα δυο μερες τωρα και ακομη να δουμε δοκιμες με παιχνιδια και overclocking.Devil ποσταρε τιποτα.και εγω αυτα περιμενω, ΟΕΟ που ειναι ΟΕΟ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Δεκέμβριος 5, 2007 Author #26 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Βασικά είμαι πολύ γκαντέμης.Μάλλον τα έφτυσε ένας seagate και πάπαλα το raid.Μετά η μητρική κάνει ένα θόρυβο, κάτι όπως πρωτοανοίξουμε την τηλεόραση..Αυτόν τον ελαφρύ αλλά "ψηλό" ήχο, που συγκεκριμένα εμένα μου παίρνει τα αυτιά.Έχω φτιάξει και ένα βιντεάκι..σε λίγο θα το ποστάρω να μου πείτε καμιά γνώμη.Μήπως είναι τπτ άλλο..Άμα είναι να την κάνω RMA...Κατα τ'άλλα...¨ΟΛΑ ΚΑΛΑ!:046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Δεκέμβριος 5, 2007 #27 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 ρε παιδια τι γινεται , εσυ λες κανει θορυβο ,ο αλλος λεει δεν ανεβαινει πανω απο 245 fsb, τι στο καλο συμβαινει ?περονοσπορος επεσε ,τιποτε δεν δουλευηαπο amd πλευρα?????? πως θα ψηθουμε εμεις οι υπολοιποι που περιμενουμενα δουμε καμμια μετρηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Δεκέμβριος 6, 2007 Author #28 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 O θόρυβος δεν έχει σχέση με την AMD.Το mobo το έστειλα για check.Επίσεις το 245 ισχύει για τους "προβληματικούς" πρώτους phenom κατά ένα λόγο.Κατά δεύτερο λόγο έχει σχέση και η προσπάθεια μας να τους κλοκάρουμε, με την διαδικασία των K8.Έλα όμως που είναι K10 και όχι Κ8.Ήδη στο xtreme έχει ανοίξει συζήτηση για να καταλάβουμε πώς θα χρησιμοποιήσουμε αυτές τις τρελές και άγνωστες ρυθμίσεις που πλέον έχουν τα 790 m/b, αλλά και για να μάθουμε απο την αρχή, να κλοκάρουμε τους K10EDITκαι εγω αυτα περιμενω, ΟΕΟ που ειναι ΟΕΟ ?Παίδες, κύριο μέλημά μου ήταν να δώ άμα καταφέρω να βάλω το dfi bios.Επίσεις είμαι ακόμα με default αέρα όπως προείπα, γιατί περιμένω το block και το tank του 11.Μόλις την ξαναπάρω πρώτο μέλημα είναι max HTT και max bus speed αφού έχω ακούσει τρελά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.