ckdiablo555 Δεκέμβριος 4, 2007 #41 Δεκέμβριος 4, 2007 Φιλε μου εγώ θα σου πρότεινα κάτι σαν το παρακάτω με το καινούριο chipset της AMD το 790 βεβαια αν θες μπορείς να βγάλεις τις κάρτες αυτές και να βάλεις τις 2* 3870(directx 10.1)που το e-shop τις έχει στα 30 euros την καθεμια παραπάνω από αυτές που σου είπα(δεν στις εβαλα γιατι αυτη τη στιγμη δεν τις εχει ετοιμοπαραδωτες και αν βγάλεις τους 2*500GB σκληρούς και να βάλεις 2*320GB θα σου βγει πάλι στα ίδια λεφτά για να μην σου πω και λίγο πιο φτηνά, αλλα από θέμα παιχνίδια θα είσαι καλυμμένος πολύ καλά και θα χεις και κάρτα για direct-x 10.1 και 4πυρήνες...! Αποψη μου...το pc είναι παρα πολύ καλο και θα σου κρατήσει και με το παραπάνω για όσο το θέλεις και η οθόνη για τα λεφτά της είναι τέλεια...!
Strategos Δεκέμβριος 4, 2007 #42 Δεκέμβριος 4, 2007 το dx10.1 το εχουμε δει πουθενα? οι 8800gt ειναι ποιο γρηγορες οποτε.. τωρα phenom που χανεις απο stock q6600 γιατι να παρεις?και επιμενω μην παρεις ακριβες motherboard και δισκους που θα καθοντε και δωσε καλο budget για οθονη και οχι lg
kallileo Δεκέμβριος 4, 2007 #43 Δεκέμβριος 4, 2007 Δηλαδή οσοι πήραμε amd δεν πήγαμε σε quad λόγω χρημάτων?Ρε παιδια, στο κάτω κάτω ειναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ τα 125ευρώ του 6000 και τα 120 της μητρικής? 245ευρώ ειναι το μηχάνημα? Επένδυση ειναι η οθόνη,δίσκοι,τροφοδοτικό,άντε και κουτι.ΟΛΑ τα αλλα ειναι αναλώσιμα.Το σωστό για μένα ειναι να παίρνουμε ΟΤΙ χρειαζόμαστε (+1 κλικ παραπάνω για να εχουμε να σκαλίζουμε)Απο την στιγμη που δεν υπαρχει προβλημα με το budget δεν βλεπω καποιο λογω να παει καποιος σε AMD. Δεν ξερω ποσο ασχολειστε με video editing αλλα εγω ειδα διαφορες μεταξυ δυο και τεσσαρων core...ειδικα αν ασχολεισαι με HD ο quad ειναι μονοδρομος.Απλα αυτη ειναι η γνωμη μου...
yanni Δεκέμβριος 4, 2007 #44 Δεκέμβριος 4, 2007 Τα off topics διαγράφηκαν. Ο οποιοσδήποτε έχει δικαίωμα να προτείνει σύνθεση desktop στον ChriBa χωρίς όμως να επιτίθεται σε άλλο μέλος που πρότεινε κάτι διαφορετικό.Παρακαλώ με ηρεμία να προτείνεται συστήματα που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες που σας περιέγραψε ο ChriBa.
spiderdim1442169203 Δεκέμβριος 4, 2007 #45 Δεκέμβριος 4, 2007 να τα παρουμε απο την αρχη....ο ανθρωπος δινει 1500€ να παρει ενα καλο μηχανημα, επισης λεει οτι σε 2 χρονια θα κανει μια αναβαθμιση η οποια ομως δεν θα ειναι των 1500 ευρω....Αρα καλυτερα ειναι να παρει οτι καλυτερο υπαρχει σε σχεση παντα με τα χρηματα που δινει...ο quad ειναι απλα ο καλυτερος και το λεω κοιταζοντας τα score...αν η amd ειχε αυτη τη στιγμη κατι καλυτερο απλα θα προτειναμε να παρει αυτον της amd....τωρα ομως οποιος εχει χρηματα παει αμεσως σε quad
tacticalcube138 Δεκέμβριος 4, 2007 #46 Δεκέμβριος 4, 2007 Προσωπικά προτείνω μια καλή μητρική msi με διπύρηνο amd που θα αναβαθμιστεί αργότερα, 2GB μνήμη, αν θέλει βάζει και άλλη μετά, μια καλή, αλλά ήσυχη κάρτα γραφικών (δεν είναι ανάγκη να πάρει κάποιο τέρας), δύο αθόρυβους δίσκους, ένα καλό και ήσυχο κουτί με καλό airflow, ένα αξιόπιστο και ήσυχο τροφοδοτικό, ένα καλό πολύπριζο apc ή ένα ups και όλα τα υπόλοιπα ευρώπουλα τα ρίχνει σε μια πολύ καλή οθόνη που θα κρατήσει πολύ. Με τα παραπάνω και καλό και ήσυχο σύστημα φτιάχνει και αναβαθμίσιμο είναι χωρίς πολλά-πολλά.
Candyman1442169163 Δεκέμβριος 4, 2007 #47 Δεκέμβριος 4, 2007 Εγώ λέω να δώσει τα 1500 και να πάει μια εκδρομή στην Τσεχία 5-6 μέρες. Καλύτερα θα περάσει!
ChriBa Δεκέμβριος 4, 2007 Author #48 Δεκέμβριος 4, 2007 Καλημέρα σε όλους,Ομολογώ πάντως ότι και η ιδέα των συγκεκριμένω εκδρομών που προτείνετε είναι εξίσου δελεαστική! (και σίγουρα πάντως θέλει λιγότερο ψάξιμο...)
ckdiablo555 Δεκέμβριος 4, 2007 #49 Δεκέμβριος 4, 2007 το dx10.1 το εχουμε δει πουθενα? οι 8800gt ειναι ποιο γρηγορες οποτε.. τωρα phenom που χανεις απο stock q6600 γιατι να παρεις?και επιμενω μην παρεις ακριβες motherboard και δισκους που θα καθοντε και δωσε καλο budget για οθονη και οχι lg Καλημέρα σε όλους! Γιατί είναι "απαρaiτητο" να το δούμε τώρα για να πάρει κάτι το οποιο υποστηρίζει και το 10 και το 10.1 και έχει παραπλήσιες επιδόσεις με την αντιστοιχη κάρτα του ανταγωνισμού...?Είπε ότι θα το κρατήσει το pc για κάνα 1,5-2χρονια οποτε νομίζω ότι ναι! τότε θα χει βγει το 10.1 και αυτή με το 10 δεν θα μπορεί να τον ευχαριστήσει πλήρως σύμφωνα με τα λεφτά που την πείρε...!άσε δε που η προταση της AMD(μηλαω παντα για το καλο μοντελο την 3870) είναι πιο φτηνή και μπορεί να πάρει 2 σε συνδυασμό με ένα phenom...!ενώ αν πάει σε q6600 θα πληρώσει κάνα 30ari πιο πάνω για επεξεργαστή,αλλα τόσα για την 8800 και δεν θα μπορεί να πάρει 2 σύμφωνα με τα λεφτά που δίνει...! "προσθεου" δεν λέω ότι τα προϊόντα της AMD είναι καλύτερα από τον ανταγωνισμό INTEL,NVIDIA αυτη τη στιγμη αλλα με τα λεφτά που δίνει,πιστεύω ότι το σύστημα που του προτείνω είναι παρα πολύ δυνατό και δεν πιστεύω ότι θα μείνει δυσαρεστημένος σε καμια περίπτωση...! Aποψη μου είναι... Φιλικά παντα, Χρηστος! :001:
Strategos Δεκέμβριος 4, 2007 #50 Δεκέμβριος 4, 2007 καταρχας το 10.1 οταν θα βγει σε παιχνιδια που εγω πιστευω σε κανα 1.5 χρονο τουλαχιστον θα το δουμε σε mid καρτα δεν θα παιζει καλα ετσι και αλλιως, ειναι σαν να μου λες εμενα που εχω 7950gt να παω να παρω μια 8600 για να εχω dx10 μπλιαχ ( ειδες κανεναν απο αυτους που εχουν 8880gtx-ultra να παιζουν το crysis σε dx10?)O phenom με τον q6600 ουτε 20€ διαφορα δεν εχουν και ο phenom ειδαμε οτι ειναι full στα bug και οτι q6600 ακομα και underclocked στην συχνοτητα του phenom τον εχει οποτε....Και τελος θα ξαναπω οτι δεν υπαρχουν και πολλες εφαρμογες που χρησιμοποιουν 4 πυρηνες οποτε πιστευω αντι να επερνε q6600 που ειναι στα 2.4ghz να επερνε e6850 που ειναι στα 3ghz ποιο πολυ θα τα χρειαστει. Αν σκοπευε να κανει oc θα του ελεγα q6600 αλλα αν τον εχει default e6850..
manolis1442169134 Δεκέμβριος 4, 2007 #51 Δεκέμβριος 4, 2007 καταρχας το 10.1 οταν θα βγει σε παιχνιδια που εγω πιστευω σε κανα 1.5 χρονο τουλαχιστον θα το δουμε σε mid καρτα δεν θα παιζει καλα ετσι και αλλιως, ειναι σαν να μου λες εμενα που εχω 7950gt να παω να παρω μια 8600 για να εχω dx10 μπλιαχ ( ειδες κανεναν απο αυτους που εχουν 8880gtx-ultra να παιζουν το crysis σε dx10?)Ειδικά για το crysis δες τα παρακάτω links : http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=101121http://webpages.charter.net/bliss/ O phenom με τον q6600 ουτε 20€ διαφορα δεν εχουν και ο phenom ειδαμε οτι ειναι full στα bug και οτι q6600 ακομα και underclocked στην συχνοτητα του phenom τον εχει οποτε....Και τελος θα ξαναπω οτι δεν υπαρχουν και πολλες εφαρμογες που χρησιμοποιουν 4 πυρηνες οποτε πιστευω αντι να επερνε q6600 που ειναι στα 2.4ghz να επερνε e6850 που ειναι στα 3ghz ποιο πολυ θα τα χρειαστει. Αν σκοπευε να κανει oc θα του ελεγα q6600 αλλα αν τον εχει default e6850..1.Που ειναι full στα bugs? Εγώ ενα ξέρω για το o/c.2.Το οτι δεν υπάρχουν εφαρμογές που να αξιοποιούν 4 πυρήνες δεν ειναι κάτι κρυφο.Επισης ΟΥΤΕ ΓΙΑ 2 πυρήνες δεν ειναι πολλές οι εφαρμογές. Ειναι αλλη αισθηση ο 4πύρηνος, άλλη ο 2πύρηνος και αλλη ο single core. Λοιπον εγώ εχω να πώ να μην πορώνεστε με αυτά γιατι δεν κρατούσαν,δεν κρατάνε και δεν θα κρατήσουν ποτέ για πολύ.Παρτε οτι εχετε αναγκη.Αν παιζεις παιχνιδια και μπορεις και γουστάρεις παρε 4 πύρηνο..........
Strategos Δεκέμβριος 4, 2007 #52 Δεκέμβριος 4, 2007 εχουν προβληματα στην l3 cache κτλπ αποσυροντε μεχρι να βγει το b3http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=168021
manolis1442169134 Δεκέμβριος 4, 2007 #53 Δεκέμβριος 4, 2007 εχουν προβληματα στην l3 cache κτλπ αποσυροντε μεχρι να βγει το b3http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=168021http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=38358OΛΟΚΛΗΡΟ νεο βγάλαμε.Τι αποσύρονται?Που?Ποτε? Εγώ μονο ενα BIOS update βλέπω και περιμένουνΠληροφορίες αναφέρουν ότι η εταιρεία κατάφερε να λύσει το πρόβλημα με μικροκώδικα που θα ενσωματωθεί στα επόμενα BIOS updates των μητρικών που υποστηρίζουν τους Phenom επεξεργαστές της, Bios Updates που θα έρθουν μέσα στους επόμενους δύο μήνες
Strategos Δεκέμβριος 4, 2007 #54 Δεκέμβριος 4, 2007 λοιπον αυτο λεω με λιγα λογια βεβαια στο πλαισιο την 8800gt την βρισκεις 30 ευρω ποιο φτηνα(μαλλον φταιει η ψυχτρα), και σου μενουν και 500ευρω για οθονη στο eshop δεν ειδα κατι καλο, κοιτα για οθονη με pva panel και οχι tn panel που εχουν οι lg ας πουμε και να εχει και dvi αυτα. http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=38358OΛΟΚΛΗΡΟ νεο βγάλαμε.Τι αποσύρονται?Που?Ποτε? Εγώ μονο ενα BIOS update βλέπω και περιμένουν "AMD issues STOP SHIP order on Barcelona" περιμενουν κανα θυμα να παρει αυτους που βγαλανε γιατι τα εργοστασια δεν τους παραγουν ποια...
manolis1442169134 Δεκέμβριος 4, 2007 #55 Δεκέμβριος 4, 2007 λοιπον αυτο λεω με λιγα λογια βεβαια στο πλαισιο την 8800gt την βρισκεις 30 ευρω ποιο φτηνα(μαλλον φταιει η ψυχτρα), και σου μενουν και 500ευρω για οθονη στο eshop δεν ειδα κατι καλο, κοιτα για οθονη με mva panel και οχι tn panel που εχουν οι lg ας πουμε και να εχει και dvi αυτα.Παρακαλώ φωτογραφίες με οριο 800χ800 pixels. (pva panel εννοεις ετσι?)manolis added 1 Minutes and 13 Seconds later..."AMD issues STOP SHIP order on Barcelona"περιμενουν κανα θυμα να παρει αυτους που βγαλανε γιατι τα αργοστασια δεν τους παραγουν ποια...To oτι δεν παιρνουν οι καταναλωτές (και καλα το κανουν) δεν σημαίνει οτι δεν δίνει η εταιρία.manolis added 3 Minutes and 7 Seconds later...Aπο το link που δινεις , θέλω να σου πω οτι αυτο :Seems to me that AMD should be publicly *recalling* all K10 parts, including Phenom.ειναι η αποψη του μέλους που έβγαλε το άρθρο και ΟΧΙ της εταιριας
Strategos Δεκέμβριος 4, 2007 #56 Δεκέμβριος 4, 2007 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1017632χμμ αυτη η eizo με s-pva panel 20" και 0 pixel εγγυηση....
ChriBa Δεκέμβριος 4, 2007 Author #57 Δεκέμβριος 4, 2007 Thanks και για την πρόταση αυτή.Πάντως βλέπω ότι στο κουτί δεν δίνουμε ιδιαίτερη βάση... Δεν προσφέρουν δηλαδή κάτι λειτουργικό τα πιο ακριβά κουτιά? (αυτό που με νοιάζει - όσο γνωρίζω - είναι να επιτρέπει ο χώρος του μελοντικές αναβαθμίσεις)
manolis1442169134 Δεκέμβριος 4, 2007 #58 Δεκέμβριος 4, 2007 Thanks και για την πρόταση αυτή.Πάντως βλέπω ότι στο κουτί δεν δίνουμε ιδιαίτερη βάση... Δεν προσφέρουν δηλαδή κάτι λειτουργικό τα πιο ακριβά κουτιά? (αυτό που με νοιάζει - όσο γνωρίζω - είναι να επιτρέπει ο χώρος του μελοντικές αναβαθμίσεις)Εκτος απο εφέ και χώρο πχ για υδρόψυξη....δεν εχουν κατι αλλο,Κοιτα να πάρεις κατι ευρύχωρο ωστε να μπορούν να "αναπνέουν" τα parts και να εχεις και τόπο πχ για 5-6 δίσκους ή μια μεγάλη κάρτα γραφικών που πλέον ειναι θηρία
Strategos Δεκέμβριος 4, 2007 #59 Δεκέμβριος 4, 2007 καλα εγω mid tower του εβαλα τωρα αν θελει να δωσει κανα 140ρι να παρει κανα stacker, αλλα για μενα μεγαλο κουτι αν δεν βαλεις υδροψυξη μεσα δεν χρειαζεται
manolis1442169134 Δεκέμβριος 4, 2007 #60 Δεκέμβριος 4, 2007 Eπίσης ChriBa αν δεν θες wide δες την Εizo S1931 με pva panel (19ιντσών) οπου ειναι 189ευρώ φθηνότερη.(Δεν ξερω γιατι τώρα δεν την εχει το πλαίσιο,πριν 25 μέρες την πηρα...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.