d|smal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3, 2007 λοιπον εχουν περασει σχεδον δυο βδομαδες απο τοτε που πηρα στην samsung τηλ και τους ειπα για την οθονη μου κ το προβλημα που εχει! μου ειπαν σε δυο μερες θα εχουν στειλει καινουρια κλπ κλπ! δυο μερες?? παιρνω τηλ την περασμενη τριτη κ τους λεω τι εγινε? ,ου λεει δεν εχουμε διαθεσιμο το μοντελο και περιμενουμε να μας στειλει η samsung! λοιπον ποσο θα περιμενω? να τους παρω τηλ και να αρχισω τα βρισιδια μπας και αποφασισουν να την αλλαξουν? τι κατασταση ειναι αυτη? μακρια απο τη samsung!!!!
dimisd1442169115 Δεκέμβριος 3, 2007 #2 Δεκέμβριος 3, 2007 λοιπον εχουν περασει σχεδον δυο βδομαδες απο τοτε που πηρα στην samsung τηλ και τους ειπα για την οθονη μου κ το προβλημα που εχει! μου ειπαν σε δυο μερες θα εχουν στειλει καινουρια κλπ κλπ! δυο μερες?? παιρνω τηλ την περασμενη τριτη κ τους λεω τι εγινε? ,ου λεει δεν εχουμε διαθεσιμο το μοντελο και περιμενουμε να μας στειλει η samsung! λοιπον ποσο θα περιμενω? να τους παρω τηλ και να αρχισω τα βρισιδια μπας και αποφασισουν να την αλλαξουν? τι κατασταση ειναι αυτη? μακρια απο τη samsung!!!!Φίλε τα ίδια και με philips. Την πρώτη φορά μου την αλλάξαν σε 1 μέρα με courier λόγω pixel και την άλλη περίμενα 2 βδομάδες για να έχουν διαθεσιμότητα στο μοντέλο που είχα. Την τρίτη που μου κάηκε η τηλεόραση σε 3 μέρες ήρθαν με άλλη. Είναι σουτχαίν περίπτωση μιλάμε...
d|smal Δεκέμβριος 3, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 3, 2007 ε ναι αλλα αν δεν ειχα αλλη οθονη να κανω τη δουλεια μου θα τους ειχε παρει κ θα τους... αντε, ακου διαθεσιμη, να τσακιστουν να βρουν!!!
d|smal Δεκέμβριος 10, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 10, 2007 παιδια 10/12 σημερα και κανενα νεο απο το μετωπο! με εχουν γραψει κανονικοτατα!
d|smal Δεκέμβριος 11, 2007 Author #5 Δεκέμβριος 11, 2007 11/12 και ναι επιτελους η νεα οθονη ειναι εδω! πιο καινουριο μοντελο αλλα δεν βλεπω κ μεγαλη διαφορα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.