minimal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 καλησπερα!αν θελω να αλλαξω το usb που φοραει η μητρικη μου μπορω να αλλαξω μονο το usb ή πρεπει να αλλαξω ολη την motherboard??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 τα usb που υπαρχουν πανω στη μητρικη δεν αλλάζουν.αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να προσθεσεις μια pci usb καρτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Δεκέμβριος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Για ποιο λόγο να το αλλάξεις ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minimal Δεκέμβριος 2, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 τα usb που υπαρχουν πανω στη μητρικη δεν αλλάζουν.αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να προσθεσεις μια pci usb καρτανα΄σαι καλα ρε panoc-χαρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Δεκέμβριος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Προφανώς ήθελες να "προσθέσεις" και όχι να αλλάξεις τα usb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minimal Δεκέμβριος 2, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Προφανώς ήθελες να "προσθέσεις" και όχι να αλλάξεις τα usb.λαθος φιλε μου.ηθελα να αλλαξω,αλλα για να αλλαξω πρεπει να δωσω τα κερατα μου.οποτε προσθετω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 γιατι να τις αλλαξεις?εκτος και ο usb controller της μητρικης σου ειναι κανας via μεκαψες ή εχει προβλημα δε βρισκω αλλο λογω ειδικα απο τη στιγμη που οι περισσότερες καρτες usb δεν ειναι και οτι καλυτερο ποιοτητα υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.