vazelos87 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 Είχα αγοράσει την παραπάνω οθόνη η οποία παρουσίασε κολλημένο pixel και ζήτησα αλλαγή. Τελικά μου την αλλαξάν χθες και στην καινούρια είναι ολα εντάξει αλλά 4 φορές μέχρι τώρα όταν άνοιξα το PC μετά από περίπου κανα δεκάλεπτο από τη στιγμή που το άνοιξα η, οθόνη σβήνει και ξανανάβει μια φορά. Τι διάολο είναι αυτό;
anhelito Δεκέμβριος 2, 2007 #2 Δεκέμβριος 2, 2007 Μήπως σβήνει λόγω powersaving? Δλδ την έχεις ρυθμίσει να σβήνει σε 10 λεπτά? Διαφορετικά έχει πρόβλημα κ αυτή που σου έφεραν. Επισκευασμένη σου έφεραν, κάτι τέτοια να τα περιμένεις.
ThorLite Δεκέμβριος 2, 2007 #3 Δεκέμβριος 2, 2007 Aν δεν ειναι κατι αλλο παρε παλι τηλεφωνο και θα στην αλλαξουνε παλι...
vazelos87 Δεκέμβριος 3, 2007 Author #4 Δεκέμβριος 3, 2007 Λοιπόν ώντος έχω ρύθμιση αλλά να κλείνει στις 2 ώρες. Επίσης παρατήρησα ότι αν ανοίγω και κλέινω το PC σε τακτά χρονικά διαστήματα δεν το κάνει αυτό η οθόνη. Αλλά αν τον κλείσω και περάσουν 4, 5 ώρες μετά που θα τον ανοίξω σε άποιο σημείο μέσα στο δεκάλεπτο θα σβήσει και θα ανάωψει μια φορά. Επίσης σβηνει και ανάβει ενώ εγώ δοθλεύω στο PC. Δεν το αφήνω έτσι ώστε να λειτουργείσει το power saving.
anhelito Δεκέμβριος 3, 2007 #5 Δεκέμβριος 3, 2007 :-) Ωραία η περιγραφή αλλά δε βγάζει πουθενά. Δύσκολο να ενοχοποιείται το powersaving των windows. Ξέρεις κάτι? Βάλε ένα live cd ubuntu και δες τί θα γίνει. Μήπως λέμε μήπως φταίνε τα παραθύρια. Βασικά η οθόνη πάει για αλλάγή. Οπότε κάνε αυτό που σου είπα και δεν βρείς άκρη, χτύπα ένα φώνι να τους πείς τον πόνο σου και να στην αλλάξουν.
vazelos87 Δεκέμβριος 3, 2007 Author #6 Δεκέμβριος 3, 2007 Δεν ξέρω ρε γμτ. Να την αλλάξω για κάτι που δεν είναι ούτε ενοχλητικό ούτε πρόβλημα; Τσάμπα φασαρία πάλι.
dimisd1442169115 Δεκέμβριος 3, 2007 #7 Δεκέμβριος 3, 2007 Δεν ξέρω ρε γμτ. Να την αλλάξω για κάτι που δεν είναι ούτε ενοχλητικό ούτε πρόβλημα; Τσάμπα φασαρία πάλι.Τί κάρτα έχεις;
paokaras45 Δεκέμβριος 3, 2007 #9 Δεκέμβριος 3, 2007 Δεν ξέρω ρε γμτ. Να την αλλάξω για κάτι που δεν είναι ούτε ενοχλητικό ούτε πρόβλημα; Τσάμπα φασαρία πάλι.και αν κάποια μέρα κλείσει και δεν ξανανοίξει...?Σιγουρέψου οτι ει ναι η οθόνη και αλλαξε την όσο είναι νωρις!
dimisd1442169115 Δεκέμβριος 3, 2007 #10 Δεκέμβριος 3, 2007 7800 GTΔοκίμασε Ιδιότητες-ρυθμίσεις-για προχωρημένους να κάνεις ένα κλικ κάτω την επιτάχυνση υλικού και δές άμα συνεχίσει να στο κάνει.
vazelos87 Δεκέμβριος 4, 2007 Author #11 Δεκέμβριος 4, 2007 Πάντως από ότι έχς διαβάσει σε forums κάποιοι που είχαν πρόβλημα οι οθόνες τους, αναβόσβηναν συνέχεια ή είχαν κάποια ξεσπάσματα αναβοσβήσματος για λίγα λεπτά κλπ. Η δική μου όμως έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα απόλυτα προβλέψιμο και το κάνει μια μόνο φορά όποτε κάνει. Κι επίσης παίζει ρόλο και ο χρόνος που παρέμεινε σβηστή. Μόνο όταν μείνει για πολλές ώρες σβηστή το ξανακάνει όταν ανοίξει. Δηλαδή είναι πολυ περίεργη κατάσταση για να κατηγορήσω αμέσως οθόνη. Αφού κατα τα άλλα δουλεύει κανονικότατα. Τι να πω ρε γμτ. Θα δοκιμάσω με το αναλογικό καλώδιο μπας και τρέχει τπτ από κει.
dimisd1442169115 Δεκέμβριος 4, 2007 #12 Δεκέμβριος 4, 2007 Πάντως από ότι έχς διαβάσει σε forums κάποιοι που είχαν πρόβλημα οι οθόνες τους, αναβόσβηναν συνέχεια ή είχαν κάποια ξεσπάσματα αναβοσβήσματος για λίγα λεπτά κλπ. Η δική μου όμως έχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα απόλυτα προβλέψιμο και το κάνει μια μόνο φορά όποτε κάνει. Κι επίσης παίζει ρόλο και ο χρόνος που παρέμεινε σβηστή. Μόνο όταν μείνει για πολλές ώρες σβηστή το ξανακάνει όταν ανοίξει. Δηλαδή είναι πολυ περίεργη κατάσταση για να κατηγορήσω αμέσως οθόνη. Αφού κατα τα άλλα δουλεύει κανονικότατα. Τι να πω ρε γμτ. Θα δοκιμάσω με το αναλογικό καλώδιο μπας και τρέχει τπτ από κει.Δοκίμασέ την αν μπορείς σε άλλο κουτί και θα δείξει με τη μια αν φταίει η οθόνη ή όχι.
vazelos87 Δεκέμβριος 5, 2007 Author #13 Δεκέμβριος 5, 2007 Πήρα στην LG και μου είπε αυτός να κλείσω το PC, να αποσυνδέσω την οθόνη από την κάρτα γραφικών και να την ανοίξω και να παρακολουθήσω τι θα γίνει. Λέει αν είναι πρόβλημα της οθόνης τότε θα πρέπει να αναβοσβήνει και χωρίς να έχει σήμα. Την άφησα για κανα δεκαπεντάλεπτο και δεν έκανε τίποτα, όποτε έχω χρόνο θα την αφήσω και περισσότερο αλλά ισχύει αυτό που μου είπε;
anhelito Δεκέμβριος 5, 2007 #14 Δεκέμβριος 5, 2007 Ναι όμως όταν αποσυνδέεις από τη κάρτα γραφικών δε δείχνει τίποτα. Πως θα δείς αν έχει πρόβλημα? Τέσπα τί να πώ. Δοκίμασε ένα live cd του ubuntu.
vazelos87 Δεκέμβριος 5, 2007 Author #15 Δεκέμβριος 5, 2007 Ναι κι εγώ μόλις έκλεισα το τηλέφωνο σκέφτομαι: Καλά τι μλκίες μου είπε αυτός αφού δε δείχνει τπτ. Αλλά ανάβει και δείψνει ένα κινούμενο μλε παραλληλόγραμμο που γράφει no signal ή κάτι τέτοιο και σήμερα μετά απο 5 ώρες κλειστής οθόνης το δοκίμσασα πάλι και δεν έσβησε το κράτισα κανα 20λεπτο. Περίεργα πράγματα.
Spyrus Δεκέμβριος 5, 2007 #16 Δεκέμβριος 5, 2007 Δες την τροφοδοσία μήπως δεν την έχεις κουμπώσει καλά.Να προσέχετε σε rma να το δίνουν σφραγισμένο ή να μυρίζει καινουργίλα κοινώς.
anhelito Δεκέμβριος 5, 2007 #17 Δεκέμβριος 5, 2007 Θα έλεγα να το αφήσεις το θέμα. Αν έχεις μεγάλη εγγύηση, άστο προς το παρόν και αν στο μέλλον σου αναβοσβήνει τόσο που να σε πειράζει, άλλαξε την. Αλλά αν σβήνει μια φορά στο τόσο κράτα την λίγο ακόμα. Εγώ έχω 2 καμμένα πίξελ και ενώ είναι μέσα στην εγγύηση δεν την αλλάζω γιατί βαριέμαι τη διαδικασία :-)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.