Jump to content

Βοηθεια! Pci Καρτα Γραφικων

Γιωργος_Μ

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια Σε Ολους. Εχω Εναν Pentium 3 Sto 1 Gh , 512 Ram Και Ψαχνω Καρτα Γραφικων.

Λογω Motherboard Παιρνει Μονο Pci Καρτεs. θελω Τουλαχιστον 64 Mb (Δεν Ξερω Αν Υπαρχουν

Και Περισοτερο :-)) Αν Καποιος Ξερει Ας Μου Προτεινει Και Να Με

ενημερωσει Ποσο Εφικτο Ειναι να βρω. Και αν βεβαια εχει μια για ξεφορτωμα ακομα καλυτερα :).

Και σαν επεξηγηση προσθετω οτι την χρειαζομαι για να μπορω να παιξω κανα παιχνιδι γιατι με την onboard που εχω...

Το καλύτερο που μπορείς να βρείς είναι καμιά Voodoo ή TNT2. Πάντα από μεταχειρισμένα όμως ή αν βρείς καμιά πεταμένη στην αποθήκη κάποιου μαγαζιού της γωνίας...

Αρχική απάντηση από Gabriel

Υπάρχει και Radeon 9200 με 128ΜΒ σε PCI bus πάντως.

PCI express θες να πείς μάλλον...

Όσο για τη Mobo κι εγώ συμφωνώ οτι είναι η καλύτερη επιλογή...

Για Το MotherBoard Θα το Σκεφτομουνα Αν Δεν Το Ειχα Βαλει Πριν 3 Μηνες Γιατι Μου Καηκε Το Αλλο Που ειχα Και Προφανως Δεν εκανα την καταληλη επιλογη..

Παντως Αν εχει Κανεις Για Πουλημα Καμια Pci = >64 Mb As Riksei kana Posτ :-).

Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ [Σήμερα, στις 22:43]

An exei ekmhdenhstei toso poli o xronos sas pou na kanete paratirisi epeidi kapios egrapse 2

lekseis me greeklish se ena sinolo 100 lekseon kai me ti 8rasuthta na mou ipodiksis kanones

sintaktikou giato an 8a grafo me kefalaia , kseperasate kai to telefteo stadio ton <eidikon>

kai perasate sto pan8eon to pefotismenon hgeton. Ante Kai toy xronou 8a sou paro kai

leksiko na veltistopoiisis tous elegxous sou.

:TD: :TD: :TD:

Τελευταια λεξη μονο και μονο επειδη προκαλουν καποιοι χωρις ισως να το θελουνε.

Πολυ ευκολα χρησιμοποιεις το <εμεις> καλυτερα να κοιταξεις την ουσια των λεγομενων μου

και να σκεφτεις αν εχει δικαιωμα καποιος να επιβαλλει την δικη του αισθητικη με το

προκαλυμα του <υπευθυνου για την δειαχειρηση του Site>.

Αρχική απάντηση από Γιωργος_Μ

Τελευταια λεξη μονο και μονο επειδη προκαλουν καποιοι χωρις ισως να το θελουνε.

Πολυ ευκολα χρησιμοποιεις το <εμεις> καλυτερα να κοιταξεις την ουσια των λεγομενων μου

και να σκεφτεις αν εχει δικαιωμα καποιος να επιβαλλει την δικη του αισθητικη με το

προκαλυμα του <υπευθυνου για την δειαχειρηση του Site>.

Εκανε λάθος, ηταν υπερβολικός. Αλλα εσύ ήσουν περισσότερο, που το συνέχισες. Ας το λήξουμε εδώ, οκ ?

Προφανως ο κυριος λογος που γραφτηκα μελος σε αυτο το σιτε δεν ηταν για να μπλεκω σε οποιοδηποτε ειδους αντιπαραθεση,

Απλα αν καποιος θελει να διατεινεται οτι το Internet ξεχωριζει σε σχεση με αλλα ολοκληρωτικα μεσα ροης πληροφοριας,

Δεν θα πρεπε να θεωρει υπερβολικο την στοιχειωδη αναγκη για σεβασμο και ιδιαιτερα οταν

τα σχολια δεν εχουν καποιον ιδιαιτερο σκοπο , απλα καποιου ειδους εμπαιγμο τον οποιο ο καθενας καλο ηταν να κραταγε για τις προσωπικες του επαφες.

Αρχική απάντηση από madmetal [Σήμερα, στις 23:11]

apo internet kai sygekrimena apo agglia mporeis na vreis pci kartes grafikon akoma kai 9200.

oxi pci-x alla apli pci.

kai apo metaxeirismena efkola alla palia kommatia..

lol.... Ελληνικά γράφουμε.... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.