Georges Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 Μια βοήθεια ρε παιδιά σχετικά με την Realtek HD 7.1 που φοράει η Asus p5k και Win XPΌταν γράφω τηλεοπτικά προγράμματα ή και σταθμούς fm, μέσω της winfast 2000xp deluxe, παρ' όλο που η εγγραφή είναι τέλεια και ο ήχος στα ηχεία ακούγεται μια χαρά, κατά την αναπαραγωγή η ποιότητα του ήχου είναι απαράδεκτηΝα σημειώσω ότι σε προηγούμενα συστήματα (p3, p4) και creative soundblaster live 5.1, δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημαοι έχοντες την ίδια μητρική ας βοηθήσουν αν μπορούνφιλικά,Γιώργος Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Έλεγξε ποιο codec έχεις επιλέξει για συμπίεση και επιπλέον τι δειγματοληψία είναι επιλεγμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georges Δεκέμβριος 3, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Έλεγξε ποιο codec έχεις επιλέξει για συμπίεση και επιπλέον τι δειγματοληψία είναι επιλεγμένη.Δυστυχώς Γιάννη, δεν είναι θέμα codec (mpeg-1 / 384kbps έχω δοκιμάσει και χαμηλότερο bitrate) έβαλα ξανά την creative και αναπαράγει κανονικά. Μείον ένα pci slot χαμένο... κάτι τρέχει αλλά δεν ξέρω τι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathewgx Δεκέμβριος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2007 Υπαρχει ενα προβλημα με την p5k , οταν εχεις και ati 2000 καρτα. Κοιταξε στον device manager και δες αν υπαρχει καμμια αγνωστη συσκευη. Επειτα δες ποια καρτα ηχου εχεις προεπιλεγμενη , την realtek η' την onboard της ati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Δεκέμβριος 6, 2007 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 για να μην ανοίγω νέο έχω και γω την ίδια μητρική και δεν έχω ήχο.. τι παίζει ρε παιδιά?? μου βγάζει (!) σε ένα που λέει ''Audio Device on high definition audio bus''.. τι κάνω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 6, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Ίσως να έχεις βάλει λάθος driver. Υπάρχουν πλέον δύο εκδόσεις οδηγών. Αυτές που είναι για τα κλασικά AC'97 codecs και αυτοί που είναι για HD codecs. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις τους HD. Επίσης σε περίπτωση Hi Definition ήχου θα πρέπει να περαστεί και ένα patch της Microsoft. Συνήθως παρέχεται μαζί με τον driver. Ο κωδικός αυτού του patch είναι KB888111. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Δεκέμβριος 6, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 προσπαθώ να περάσω τους drivers που έχει η μητρική μέσα και λίγο πριν το τέλος τις εγκατάστασης μου λέει αποτυχία. τι φταίει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Δεκέμβριος 6, 2007 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 πείτε ρε παιδιά τι να κάνω γιατί δε παλεύετε χωρίς ήχο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Δεκέμβριος 6, 2007 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 προσπαθώ να περάσω τους drivers που έχει η μητρική μέσα και λίγο πριν το τέλος τις εγκατάστασης μου λέει αποτυχία. τι φταίει???ειναι αυτο που ειπε ο Γιαννης και το βρισκεις μονο με σα απο το windows update.Βαλε τα παραθυρα να βρουν οδηγο απο το internet.Επίσης σε περίπτωση Hi Definition ήχου θα πρέπει να περαστεί και ένα patch της Microsoft. Συνήθως παρέχεται μαζί με τον driver. Ο κωδικός αυτού του patch είναι KB888111.Εαν εχεις ATI vga τοτε υπαρχει και στο cd με τους οδηγους της καρτας σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 6, 2007 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 6, 2007 Πάνο το έχουν λογικά όλοι οι οδηγοί, διότι χωρίς αυτό τι μπορείς να κάνεις?π.χ. οι Hi definition οδηγοί της realtek που έχω κατεβάσει από το δίκτυο, περιέχουν το εν λόγο patch. Το ίδιο και οι οδηγοί της Analog Devices. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.