stabill1442169214 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2, 2007 Γεια χαρα σε ολους.Αγορασα σημερα το PC World και επεσε το ματι μου σε ενα TOP 5 INTEL M/Bs (ASUS P5E3 DELUXE WIFI-AP, ASUS FORMULA MAXIMUS, GIGABYTE GA-X38-DQ6, ASUS P5K, GIGABYTE GA-P35-DS4, η δικη μου)Μεσα στα χαρακτηριστικα τους, ανεφερε και την υποστηριξη Crossfire/SLI. Καμμια απο τις 5 ΔΕΝ υποστηριζε SLI, ενω μονο οι 3 πρωτες υποστηριζαν Crossfire!:087: :087: :087: :087: :087: Υπαρχει κατι που δεν καταλαβα καλα; Τι σημαινει δεν υποστηριζεται το SLI ή το Crossfire?Τοτε γιατι υπαρχουν 2 θυρες PCI-EXPRESS???Δεν εχω σκοπο να αγορασω δευτερη καρτα (αν και ποτε δεν ξερεις!!!), απο περιεργεια - και ενημερωση - και μονο θα ηθελα να μαθω....Ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Δεκέμβριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 Ολες μπορουν να παιξουν σε SLI και Cross απλα η Nvidia εχει κλεισει μεσω driver το SLI σε οποιαδηποτε μητρικη δεν εχει chipset Nvidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stabill1442169214 Δεκέμβριος 2, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 2, 2007 ...οποτε μαπα το καρπουζι...!!! Δεν "παρακαμπτεται" αυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.