Jump to content

ξερει κανεις???

nonacab

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια θελω λιγη βοηθεια... εχω την καρτα γραφικων gecube ati hd 2600 pro AGP. στο site του πλαισιου οπου κ την ειδα κ την παρηγγειλα ελεγε οτι εχει χρονισμο στην μνημη 1000mhz , το gpu-z μου λεει 400mhz... ελεγε ψεμματα το πλαισιο??? μπορει να συμβαινει κατι αλλο??? σημερα εβαλα το pro evolution soccer στο pc κ δεν το παιζει σε καμια αναλυση.

το υπολοιπο συστημα μου ειναι:

intel pentium4 3.0ghz @ 3.4ghz

μνημες muskin ddr1 @ 400mhz 2 x 1gb 3-3-3-8

vga gecube ati hd 2600 pro 512mb

mobo msi pm8m-v (αναμενεται την δευτερα το asus P4C800-E Deluxe)

# Engine Clock: 600MHz.

# Memory Clock: 800MHz.

# RAMDAC: Dual 400MHz

(Ελπίζω να είναι κανονικά)

Απο e-shop

Εvo8-By-m-diox added 5 Minutes and 28 Seconds later...

Grafikkarte, GeCube HD2600PRO (Retail, TV-Out, 2x DVI), Die 2000 Serie von ATI bietet mit der 2600PRO den Einstieg in die DirectX 10 Welt mit AGP Schittstelle. Die GeCube HD2600PRO hat einen auf 800 MHz getakteten DDR2 Speicher und einen GPU Takt von 600 MHz.

http://www.mediacoms.de/product_info.php/info/p1511_Grafikkarte--GeCube-HD2600PRO--Retail--TV-Out--2x-DVI-.html

Γερμανικό site αλλα μπορεις να καταλάβεις αυτο που θέλεις

Πηγαινε την πισω και εσυ(οπως και εγω), δεν προλειται να δουλεψει

Το κακο ειναι οτι το πλαισιο δεν εχει αλλη καρτα agp, οποτε θα παρεις κατι αλλο

Σε ποιο καταστημα την πηρες αν επιτρεπεται?

οι drivers της ΑΤΙ δε σου λένε στα πόσα τρέχει? δε θυμάμαι καλά απο ΑΤΙ αλλά προχθές που έβαλα μια Χ1950 σε ενα φίλο στους catalyst στο overdrive? tab έλεγε τις ταχύτητες..

μεσω internet την παρηγγειλα... αλλη agp δεν εχουν??? και οι drivers μου λενε 600 ο πυρηνασ κ 400 η μνημη

Δυστυχως δεν εχουν, εκτος αν εχει μεινει καμια x1950 σε αλλο καταστημα, να στην φερουν

Αλλιως κοψε πιστωτικο, και παρε τιποτα αλλο

Σε ποιο καταστημα την πηρες, αν θες πες, εχω λογο

Ωπ, sorry, ειπες internet

Δεν φταιει αν ειναι sapphire ή οχι

Yπαρχει προβλημα με τους drivers

Μην τυρανιεσαι τζαμπα, δεν αν εχουν καμια 1950 ή 7600 αλλιως παρε καποιο αλλο προιον

οχι ρε π*****.... δηλαδη θα μεινω χωρις καρτα γραφικων????? δεν εχουν κατι αλλο σε agp... πως μπορεις να βοηθησεις που μου ειπες πριν σε σχεση με το κατ/μα???

εχω μια απορια.... αν δεν θελω αντικατασταση με μια ιδια που ειναι ελλατωμματικη κ αυτη θα μου δωσουν πισω τα λεφτα μου???? αν ναι τι προτεινεις στο budjet των περιπου 100€

αυριο που θα παω εκει θα μαθω τι μπορει να γινει... μακαρι να μου τα δωσουν πισω τα λεφτα γιατι θα μεινω με την geforce fx 5200 παλι....:022: :022: ποια αλλα παιχνιδια ειναι direct 3d να δοκιμασω κ κανενα αλλο?

κόψε πιστωτικό και δώστο σε κάποιον που θέλει να πάρει κάτι από το μαγαζί..θα σου δώσει τα λεφτά επομένως τι "σκας"??Προτάσεις για περίπου 100euro σου έκανα...τώρα τι να σου πω ας κάνουν και άλλοι και βλέπεις

Kανε αυτο που ειπε ο evo8 ή αλλιως παρε κατι που θα σου μεινει για πολυ καιρο, οτι υπολογιστη και να παρεις

Ενα καλο τροφοδοτικο π.χ.

Εγω αυτο εκανα, πηρα ενα zalman 600w

Ενημερωτικα το πλαισιο ελεγε και για λαπτοπ τοσιμπα οτι ενα μοντελο του εχει 5400rpm αντι 4200 και παρολο τα παραπονα μου να πουν αληθεια και να το αλλαξουν συνεχιζαν το βιολι τους.Τελικα πηρα τοσιμπα και ηταν 4200!!

Αλλα μια φιλη μου την πατησε και απλα η απαντηση δεν δοθηκε!!!!!

Ενημερωτικα το πλαισιο ελεγε και για λαπτοπ τοσιμπα οτι ενα μοντελο του εχει 5400rpm αντι 4200 και παρολο τα παραπονα μου να πουν αληθεια και να το αλλαξουν συνεχιζαν το βιολι τους.Τελικα πηρα τοσιμπα και ηταν 4200!!

Αλλα μια φιλη μου την πατησε και απλα η απαντηση δεν δοθηκε!!!!!

Να κάνω 1 ερώτηση και σε γενικό τομέα αλλα ειδικά όπως το έκαναν σε εσένα δεν μπορούσες να τους κανεις μια μήνυση να την θυμούνται για όλη τους την ζωή???εξαπατήσει καθαρή είναι αυτό...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.