Jump to content

ΑΓΟΡΑ TV-TUNER

minimal

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ TV-TUNER ΓΙΑ ΤΟ PC ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Ή ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ?ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑ,ΙΣΧΥΕΙ??ΤΟ TV-TUNER ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΟΠΩς ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙς??ΨΑΧΝΩ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΜΕΧΡΙ 60 ΤΟ ΠΟΛΥ 70 euros.Ο ΒΑΣΙΚΟς ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΙΣΜΟς ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ.ΟΙ ΚΑΡΤΕς ΑΥΤΕς ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥς ΚΕΡΑΙΑ Η ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ ΤΑΡΑΤΣΑ??ΟΠΟΙΟς ΜΠΟΡΕΙ Ας ΜΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Για την ποιότητα, δεν έχω προσέξει κάτι ανάμεσα στο εξωτερικό και το εσωτερικό TV Tuner που υπάρχουν στο σπίτι. Κατά τ'άλλα συνδέονται όπως και η τηλεόραση μέσω του δικτύου που έχεις στο σπίτι.

ΚΟΙΤΑ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΠΙΑΝΩ ΚΑΜΠΑΝΑ.ΑΝ ΒΑΛΩ ΜΙΑ TV TUNER ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΝΩ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΜΠΑΝΑ??ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗς ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΟΠΩΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ MONITOR TOY PC,ΕΤΣΙ??ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ?ΑΠΟ ΤΟ YOU.GR Ή ΤΟ E-SHOP ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ

ΚΟΙΤΑ,ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΠΙΑΝΩ ΚΑΜΠΑΝΑ.ΑΝ ΒΑΛΩ ΜΙΑ TV TUNER ΘΑ ΤΑ ΠΙΑΝΩ ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΜΠΑΝΑ??ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΤΗς ΤΑΡΑΤΣΑΣ ΟΠΩΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ MONITOR TOY PC,ΕΤΣΙ??ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ?ΑΠΟ ΤΟ YOU.GR Ή ΤΟ E-SHOP ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ

1) Σε παρακαλώ πολύ, μη φωνάζεις...

2) Ναι, σε θεωρητικό επίπεδο θα τα πιάνεις όπως και στην τηλεόραση.

3) Nαι, στο monitor.

1) Σε παρακαλώ πολύ, μη φωνάζεις...

2) Ναι, σε θεωρητικό επίπεδο θα τα πιάνεις όπως και στην τηλεόραση.

3) Nαι, στο monitor.

ρε σι madcat τι να μην φωναζει?ειναι καινουργιος το παιδι και μπορει να μην ξερει τι ενοεις με τα κεφαλαια.

γιατι παντα η ποιότητα εικονας εξαρταται απο τη ποιότητα του δεκτη της καρτας τηλεορασης.

Συνηθως οι καρτες τηλεοραης (εσωτερικες - εξωτεριεκς) εχουν απο λιγο εως πολύ χειρότερη εικονα απο οτι μια τηλεόραση.

καταλαβα.ξερει καποιος να μου προτεινει ενα αξιοπιστο μοντελο μεχρι 60-70 euros??δεν με νοιαζει να βλεπω με κλειστο το pc.Αυτο που με νοιαζει κυριως ειναι η ποιοτητα της εικονας.ευχαριστω madcat για τις πληροφοριες!

Καλύτερα να δώσεις 80 και να πάρεις αυτό.

Αξίζει γιατί σκέψου οτι θα έχεις εκτός απο TV και HD component in!!! συμφέρει και με το παραπάνω.

http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=377

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.