AnimaTronic Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1, 2007 Καλησπερα σε ολους. Θελω να προβω στην αγορα νεου set ηχειων, γιατι τα γερικα μου creative 5.1 (απλο μοντελο), που με υπηρετησαν πιστα 4+ χρονια, θα μεταφερθουν στο αδερφακι μου. Θελω κατι δυνατο και με καλη ποιοτητα ηχου. Τα creative ηταν μια χαρα, δε λεω, αλλα θελω να παω σε κατι καλυτερο. Υποψιν οτι τα ηχεια θα συνδεθουν με μια creative X-Fi extreme gamer και οτι δε θα ηθελα να ξεφυγω παραπανω απο 200 ευρω σε τιμη.Σκεφτομαι λοιπον τα Logitech G51. Χρηση για μουσικη και ταινιες περισσοτερο και λιγοτερο για games.Διαβασα αρκετα reviews στο internet. Καποια απο αυτα τα εκθειαζουν, ενω καποια αλλα λενε οτι στη μουσικη καπου ¨το χανουν¨. Για παραδειγμα:¨These speakers seem to have an untamed upper midrange, however, which can cause them to sound 'hashy' on complex instrumental passages where lots of things are going on at once in the music, causing the subtle details to get somewhat lost. At high volumes, this 'hash' can become ear-fatiguing. The subwoofer can also begin to struggle to keep up with the satellites' volume at high levels, leading to distortion in the bass range characterized by an apparent loss of low bass extension.¨(απο το http://techgage.com/article/logitech_g51_gaming_surround_speakers/)Ποια η αποψη σας? Τα εχει ακουσει κανεις? Ευχαριστω !!!
DJ-XRHSTOS Δεκέμβριος 1, 2007 #2 Δεκέμβριος 1, 2007 καλημερα φιλε!εγω αν και δεν τα εχω ακουσει πιστευω οτι θα παιζουν αρκετα καλα.αλλα καλυτερα θα ελεγα να παρεις κατι με μεγαλυτερο budget που θα ειναι τελειο οπως ολοι πυστευω οτι εγγροινουν oloi(δεν φταιω εγω για τα ορθογραφικα αλλα το λεξικο δεν το επιανε).logitech z-5500!
AnimaTronic Δεκέμβριος 1, 2007 Author #3 Δεκέμβριος 1, 2007 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Ξερω οτι τα Ζ-5500 ειναι κορυφαια, αλλα οπως ανεφερα ¨δε θα ηθελα να ξεφυγω παραπανω σε τιμη¨.
DJ-XRHSTOS Δεκέμβριος 1, 2007 #4 Δεκέμβριος 1, 2007 Σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Ξερω οτι τα Ζ-5500 ειναι κορυφαια, αλλα οπως ανεφερα ¨δε θα ηθελα να ξεφυγω παραπανω σε τιμη¨.α οκ φιλε μου.τοτε αν δεν θες να ξεπερασει αυτα τα χρηματα, τα logitech που λες,απο οτι εχω διαβασει σε περιοδικα,ειναι απο τα καλυτερα στα χρηματα αυτα.τωρα κατσε να σου δοσει και κανενα αλλο παιδι, που τα εχει , καμια γνωμη.
Εvo8-By-m-diox Δεκέμβριος 1, 2007 #5 Δεκέμβριος 1, 2007 1on.Ως κάτοχος Z-5500 σου λέω ότι αξίζουν τον κόπο τα λεφτά(τα είχα πληρώσει 400 τότε ΈΛΕΟΣ) 2on.Σε καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην διαθέτης τόσα για ηχεία η να μη θες να δώσεις βρε αδερφέ..Επομένως πιστεύω ότι τα καλύτερα ηχεία σε αυτά τα λεφτά είναι αυτά που σκέφτεσαι..Τα logitech G51
thanos21unoDK Δεκέμβριος 1, 2007 #6 Δεκέμβριος 1, 2007 ναι τα ηχεια που λες ειναι πολυ καλα για τα λεφτα τους αξιζει.
Necro Δεκέμβριος 1, 2007 #7 Δεκέμβριος 1, 2007 Καλησπερα σε ολους. Θελω να προβω στην αγορα νεου set ηχειων, γιατι τα γερικα μου creative 5.1 (απλο μοντελο), που με υπηρετησαν πιστα 4+ χρονια, θα μεταφερθουν στο αδερφακι μου. Θελω κατι δυνατο και με καλη ποιοτητα ηχου. Τα creative ηταν μια χαρα, δε λεω, αλλα θελω να παω σε κατι καλυτερο. Υποψιν οτι τα ηχεια θα συνδεθουν με μια creative X-Fi extreme gamer και οτι δε θα ηθελα να ξεφυγω παραπανω απο 200 ευρω σε τιμη.Σκεφτομαι λοιπον τα Logitech G51. Χρηση για μουσικη και ταινιες περισσοτερο και λιγοτερο για games.Διαβασα αρκετα reviews στο internet. Καποια απο αυτα τα εκθειαζουν, ενω καποια αλλα λενε οτι στη μουσικη καπου ¨το χανουν¨. Για παραδειγμα:¨These speakers seem to have an untamed upper midrange, however, which can cause them to sound 'hashy' on complex instrumental passages where lots of things are going on at once in the music, causing the subtle details to get somewhat lost. At high volumes, this 'hash' can become ear-fatiguing. The subwoofer can also begin to struggle to keep up with the satellites' volume at high levels, leading to distortion in the bass range characterized by an apparent loss of low bass extension.¨(απο το http://techgage.com/article/logitech_g51_gaming_surround_speakers/)Ποια η αποψη σας? Τα εχει ακουσει κανεις? Ευχαριστω !!!Δε ξέρω για το πόσο δυνατά το εννοούν εκείνοι. Εγώ έχω τα Χ530 και πάνω από τη μέση είναι για να ξεκουφένεσαι. Αν εκείνοι το έβαλαν στο full και τους έκανε διάφορα καλά να πάθουν. Τα ηχεία αυτά είναι για PC, να γεμίζουν ένα δωμάτιο και να χαίρεσαι τα games. Από τα εκατοντάδες mp3 που έχω ακούσει με τη generic κάρτα ήχου δεν έχω μείνει παραπονεμένος. Και εδώ μιλάμε για extra κάρτα ήχου, καθώς και ακριβότερα και νεότερα ηχεία. Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να κοιτάξεις και άλλα reviews για αντίστοιχα creative ηχεία και αν δε σε καλύψουν, να αγοράσεις αυτά τα logitech.Εξάλλου στο review τους μπορεί να τους έκανε και κόλπα η κάρτα ήχου, να ήθελε διαφορετικούς drivers ή παραμετροποίηση μέσω του πανελ της.
AnimaTronic Δεκέμβριος 1, 2007 Author #8 Δεκέμβριος 1, 2007 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και το χρονο σας. Θα κοιταξω κι αλλα review για τα G51, καθως και για κανενα αλλο σετ ηχειων και στη συνεχεια θα αποφασισω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.