Jump to content

Δεν ανεβαίνει η ανάλυση...

KonKarien

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σ' όλους.Εχω αυτήν την οθόνη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168510

και είμαι πολύ ευχαριστημένος,θα ήθελα όμως να ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω την ανάλυση πάνω από 1024χ768 όταν έχω σύνδεση DVI,ενώ στην αναλογική σύνδεση ανεβαίνει κανονικά στο maximum 1680χ1050.Στην σύνδεση DVI μου βγάζει μήνυμα κάτι σχετικό με εξοικονόμηση ενέργειας όταν πάω να ανεβάσω την ανάλυση.Καμμιά γνώμη από κάποιον φίλο με παρόμοια εμπειρία;

Ευχαριστώ.

Υπάρχουν πολλές εκδοχές του dvi (DVI -I, DVI -D κτλ). Μια ματιά στα χαρακτηριστικά τους θα σε κατατοπίσει. Δεν το έχω ψάξει και πολύ, αλλά απ' ότι θυμάμαι από κάτι που είχα διαβάσει, κάποια καλώδια δεν πάνε πάνω από κάποια συγκεκριμένη ανάλυση κτλ.

Υπάρχουν πολλές εκδοχές του dvi (DVI -I, DVI -D κτλ). Μια ματιά στα χαρακτηριστικά τους θα σε κατατοπίσει. Δεν το έχω ψάξει και πολύ, αλλά απ' ότι θυμάμαι από κάτι που είχα διαβάσει, κάποια καλώδια δεν πάνε πάνω από κάποια συγκεκριμένη ανάλυση κτλ.

Thnks John ,θα το κυττάξω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.