Freedom Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 Ξέρει κανείς απο ποιό μαγαζί (οχι on line αγορα) μπορώ να αγοράσω το Akasa AK-FC03???Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Εδώ είσαι. Computer DataΜεσογείων 20, 11527 Αθήνα, Τηλ. 210-7489060Είναι λίγο τσιμπημένο ή μου φαίνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATi Φεβρουάριος 10, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Ναι... κι εγώ αυτήν την εντύπωση έχω. Με λιγότερα λεφτά παίρνεις Aerogate 2 ή 3! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 10, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από ATi Ναι... κι εγώ αυτήν την εντύπωση έχω. Με λιγότερα λεφτά παίρνεις Aerogate 2 ή 3! μέχρι hardcano13.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Φεβρουάριος 10, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Γεια σου ρε Κωστάκη με τα ωραια σου...Παιδες, 57 χλωμό το κόβω...Checkmate βγαινει 47 με το φπα μέσα αλλά δεν είναι διαθέσιμο...Θα πάρω τηλέφωνο αυριο γιατί μάλλον έχουν κάνει λάθος την τιμή...Μουσιού Spcόπουλε, καλό και αγιο το Hardcano13 (σλούρπ, σλούρπ) αλλά θέλω οπως και δήποτε ποντεσιόμετρα (είμαι παλαιών αρχών εγώ ωρέ) και δεν με ενδιαφέρει ο αυτόματος ελεγχος στροφών ανεμιστήρων ανάλογα με την θερμοκρασία...(και ΜΗΝ με κολάζεις με το Hardcano13 λέμε!!!)Ευχαριστώ μάγκες!!!EDIT: έφυγε ένα "λ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 10, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Freedom(και ΜΗΝ με κολλάζεις με το Hardcano13 λέμε!!!) καλά, καλά καταλάβαμε αυτό το είδες; www.NOT-hardcano13.com μα κοίτα τι ωραία χρωματάκια, τι ωραία κουμπάκια, τι ωραίες θυρούλες μνήμης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Φεβρουάριος 10, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Ρεμάλιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!Οκ, νίκησες...Ας μιλήσουμε λοιπον για το Hardcano13...Ποιοοοοοοο καλό και αγαθό μαγαζάκι το έχει σε καλή τιμουλα????ΥΓ: κανε μου μια χάρη...διορθωσε ΜΕ στο quote σου..."κολλάζεις"--->"κολάζεις"...ειδες τι μου εκανες???? Με μπέρδεψες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 βασικά μόνο εδώ το έχω δει: http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?searchbox=hard&action=searchsite ΥΓ Αν και σε συγχαίρω για την αυτοδιόρθωση, δεν διορθώνω τίποτα (εδώ δεν συγχωρούμε admins σε εσένα θα κάνουμε τα στραβά μάτια; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis Hourdakis Φεβρουάριος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Προσωπικά δεν μ'αρέσει αλλά ούτε και το Cooldrive 4 που έχω μ'αρέσει. Αν ξανάπαιρνα θα 'παιρνα το AKASA σίγουρα.spc: Ποτενσιόμετρα rulezzz λέμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Φεβρουάριος 10, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Με ποτεσιόμετρα για δες και το παρακάτω...http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.806154 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 10, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Aerogate που μπορώ να βρώ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.