Jump to content

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!

kostas131442169223

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.ΤΟ PC ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ,ΚΑΡΤΑ ΓΑΡΑΦΙΚΩΝ ΚΤΛ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ.ΤΟ PC ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΟΙ ΤΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ,ΚΑΡΤΑ ΓΑΡΑΦΙΚΩΝ ΚΤΛ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ.ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ρευμα παιρνει η οθονη?

εννοω εχει δικο της καλωδιο για ρευμα εκτος απο το καλωδιο που συνδεεται με τη καρτα γραφικων?

βγάλε τις μνήμες,κάρτα "gραφικων" k mobo και "ξαναβαλτα" ένα ένα.πρόσεξε μήπως έσφιξες πολύ τι mobo πάνω στο κουτί.δοκίμασε μια άλλη κάρτα γραφικών.αυτό που λες μου έτηxε 3 φορες και στις 3 έφταιγαν αυτά που σου είπα

και μην φωναζεις:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.