Jump to content

X-plosion τριχες τελικα..αχ καλη μου creative

zoikarios

Recommended Posts

Αφορμη για αυτο το topic βασικα ειναι αλλα παρομοια που διαβασα και...διαβασα...και...ξαναδιαβασα πολλα.Αλλα ας μπω κατευθειαν στο θεμα.Ειχα που λετε στο μηχανημα μου μια Auigy2 η οποια βγηκε σκυλι πολυ καλη ευχαριστημενος στο επακρο αλλα ειχα τιν εκσδοση με τις πλαστικες εξοδους οι οποιες μετα απο καποια χρονακια αρχισαν να οξειδονονται

http://www.imageshack.gr/view.php?file=1fsi0r20buoli39ucy9h.jpg

και λεω δεν την αλλαζω να παω σε κατι καλυτερο??Αφου εβγαζα ηχο που κατεληγε σε ενισχυτη Yamaha 5,1 ψηφιακο αγορασμενο προσφατα φοραει οτι τελευταια τεχνολογια υπαρχει και καταληγουν σε 2 koda ηχεια που μπυ εχουν βγει πολυ καλα.Ειμαι σε διλιμα που λετε τι να παρω x-fi extreme music ή x-plosion 7.1 Auzentech??Ψαχνω και εγω απο εδω ψαχνω απο εκει και καταληγω στην x-plosion αφου οποιοι την φορεσαν ηδαν να αλλαζει ριζικα ο ηχος...ε λεω δεν την τσιμπαω να δω τι ειναι?Δεν υπαρχει μονο h Creative στον χωρο λεω.Φοραω την καρτα συνδεομαι οπτικα ανοιγω media player φορτωνω κομματια συγκεκριμενα και παταω play...Tι το ηθελα η καρτα βγαζει υπερβολικα δυνατο ηχο πραγμα που την παραδεχτηκα και σε στις ταινεις με το DTS ειδα μεγαλη διαφορα..αλλα στα mp3 κλαψτα καλυτερα την audigy μαγκες ακουω αρκετο echo μερικες φορες και τα ψιλα μου δεν μου τα βγαζει ως ψιλα αλλα καπως "φθαρμενα" εαν με καταλαβενετε δεν εμεινα ικανοποιημενος διοτι εγω μονο μουσικη ακουω 85% και μαλιστα απο καλο ηχοσυστημα.Τελικα το ερωτημα που μου δημιουργειται ειναι....ειναι τελικα αξιοποιστα τα reviews??Το ποιο πιθανο ειναι να χτυπησω μια music μαγκες και να ησυχασω.Σκεφτηκα μηπως ειναι προβλημα του player μου?Χρησιμοποιω media player

Εάν παρόλο που αλλάξεις drivers ( http://www.auzentech.com/site/download/updates.php ) δεν γίνει τίποτα, τότε δοκίμασε και την σελίδα της c-media. BTW στην ίδια κατηγορία χρημάτων αγοράζεις και την M-Audio rev 5.1, που είναι πολύ καλύτερη από c-media. Από την C-media κατέβασε drivers για την 8768.

Λοιπόν... η άποψη μου για τις m-audio είναι η εξής (όποιος δεν ενδιαφέρεται για αυτήν, ας μην διαβάσει παρακάτω):

1. H Μ-audio αντιγράφει κάρτες άλλων εταιριών (π.χ. EMU, Presonus).

2. Οι Μ-audio κάρτες είχανε για χρόνια τους χειρότερους midi controllers.

3. Aπαράδεκτοι οδηγοί. Μια ματιά στο net (google this)

Όσο για τον "ποιοτικό" της ήχο... Εμένα μου φαίνεται (κάτι Audiophile που έχω ακούσει) ότι έχουν πολύ echo (και ΟΧΙ δεν είναι θέμα ρυθμίσεων)!

Τώρα για επαγγελματίες, επειδή τυγχάνει να γνωρίζω 2-3 ηχολήπτες, λένε και οι ίδιοι πως οι professionals που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ από ήχο πραγματικά, χρησιμοποιούν Presonus ή ακόμα καλύτερα RME Fireface 800 κυρίως γιατί δουλεύουν καλύτερα με τα pro-tools από τις M-audio...

Γιατί έχουν θεοποιηθεί τόσο πολύ, ακόμα δεν το έχω καταλάβει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.