marla Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29, 2007 γεια σας. Έχω πρόβλημα με την εξωτερική μου κάρτα ήχου.Έχω σε pc την m-audio firewire audiophile. Προσπαθώ να βρω έναν τρόπο να ηχογραφήσω κάτι που ήδη παίζεται είτε απ' το διαδίκτυο έιτε από ένα αρχείο του υπολογιστή... Με την ενσωματωμένη κάρτα ήχου δεν έχω πρόβλημα. Με την m-audio... Χρησιμοποιώ το samplitute 7.0. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα!!! Έχω χάσει άπειρες ώρες ψάχνοντας Link to comment Share on other sites More sharing options...
samplist Νοέμβριος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 Θα χρειαστεις καποιο προγραμμα για αυτο η καποιον loopback driver,καλυτερα ομως να το ηχογραφήσεις απο την onboard καρτα εφοσον εχεις, διαφορα στη ποιοτητα δε θα δεις εφοσον δε samplaρεις απο εξωτερικη πηγη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samplist Νοέμβριος 30, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 30, 2007 διάβασε εδώ http://nrcde.ru/music/software/eng/vac.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOTSOSKORG Ιανουάριος 7, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2008 ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΗΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΗΧΟΥ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ AUDIO ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ (ΔΗΛΑΔΗ SOUND PLAYBACK, SOUND RECORDING K MIDI MUSIC PLAYBACK ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ...). Η ΚΑΡΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ON ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ 1814 FIREWIRE......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.