Jump to content

How Motherboards Are Made: A Gigabyte Factory Tour

Shaman

Recommended Posts

μα καλά είσαι σοβαρός;

σε τέτοιους καιρούς ποστάρεις τέτοια πράγματα;

μόνο αν είχες κανένα για την DFI θα ήσουν επίκαιρος!

black hole παρακαλώ :p

άνευ πλάκας, ωραίο link (θυμάμαι παλιά ο Θωμάς έκανε κάτι ωραία αντίστοιχα αλλά τώρα πλέον :TD: )

Παντως αυτοι οι Koρεατογιαπωνεζοκινέζοι :D (ωραιος aristo) στην γραμμη παραγωγης που βαζουν τους πυκνωτες και τα sockets και στον υπνο τους τις ιδιες κινησεις θα κανουν!!!! :p

Αρχική απάντηση από spc

είναι τρελοί αυτοί οι Κινέζοι (Γιαπωνέζοι ή ότι άλλο είναι τέλος πάντων)

αυτο θα κρεμαστηκε για λογους εντυπωσιασμου εξαιτιας της επισκεψης δημοσιογραφων , εχω δει και πιο τρελα σε ελληνικα εργοστασια

Αρχική απάντηση από Spooky

Παντως αυτοι οι Koρεατογιαπωνεζοκινέζοι :D (ωραιος aristo) στην γραμμη παραγωγης που βαζουν τους πυκνωτες και τα sockets και στον υπνο τους τις ιδιες κινησεις θα κανουν!!!! :p

Θα τους βάζουν να κοιμούνται και στην νυχτερινή βάρδια αφου τα ίδια θα κάνουν αυτό ειναι δουλεια :hehe:

Αρχική απάντηση από ea6gka

αυτο θα κρεμαστηκε για λογους εντυπωσιασμου εξαιτιας της επισκεψης δημοσιογραφων

μπα, δεν νομίζω

έχω πάει προς τα μέρη τους και μπορώ να σου πω ότι ταιριάζει απολύτως με την όλη νοοτροπία-κουλτούρα τους

κοιτα σε μεγαλη εταιρια δημοσιου συμφεροντος ειχα δει κρεμασμενο " η επιτυχια της εταιριας ειναι υποθεση ολων μας" τι θα πιστευες για τους ελληνες δημοσιου υπαλληλους?:hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.