Jump to content

Λάθος μετρήσεις στο cpu-z ?

Georges

Recommended Posts

Μήπως ΔΕΝ έχεις απενεργοποιήσει το eist - C1 και ρίχνει αυτόματα τον πολλαπλασιαστή ???

για τρέξε καμιά εφαρμογή(super pi) και παρατήρησε αν ανεβάζει πολλαπλασιαστή ..........

κατ' αρχάς η εικόνα που ανέβασα φαίνεται? γιατί εγώ δε μπορώ να τη δω..

τα volt στην p5k προφανώς είναι σωστά 1.18 idle και 1.28 ful load, όμως μου δείχνει για τον c2d 4500 ότι τρέχει στα 1204.5 MHz με multtiplier x6.0 ???

Georges added 6 Minutes and 2 Seconds later...

Tsif, έχεις απόλυτο δίκιο, ανεβάζει πολαπλασιαστή... τώρα το eist - C1 που ανέφερες δεν ξέρω τι είναι..?

Η εικόνα δεν φαίνεται ...............

όσο για τις ρυθμίσεις αυτές που σου είπα το μάντεψα....

Είναι στο Bios μέσα και όταν κλοκάρουμε καλό είναι να τις κάνουμε disable...

ωραίος ρε Tsif σ' ευχαριστώ!

τώρα διάβαζα κι εγώ το manual και βρήκα που είναι.. θα κάνω reboot να το αλλάξω.. όσο για o/c πόσο μπορώ να πάω με defaut τάσεις?

πάντως έτσι εξηγούνται και οι θερμοκρασίες... 15 - 18 σε idle και 29 full load και system 35 (έχω θέσει εκτός τους ανεμιστήρες), αλλά και πάλι σε full load δεν έπρεπε να έχω υψηλότερες temps?

Νομίζω ότι είναι αρκετά χαμηλά...

Για το πόσο θα πας ο μόνος τρόπος να το μάθεις είναι να το ψάξεις :001: :001:

μή το φοβάσαι ,δώσε ρευματάκι .. αντέχουν :p:p:p:p

8 multi έχει ο 4500 ???

• 1 month later...
Μολις παρατηρησα το ιδιο προβλημα και σε μενα εχω 6850 3.00 στο Cpuz μια μου δειχνει 2000Mhz X6 και μια 3000Mhz X9 γιατι συμβαινει αυτο ??????????????/

Intel Speedstep

με απλά λόγια, οταν δεν υπάρχει δουλεια για τον επεξεργαστή, ριχνει τη συχνοτητα του για εξοικονόμηση ενεργειας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.