gleon Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 Είμαι συνδρομητής της vivodi (full LLU + DSL PHONE) κάτι λιγότερο από μήνα ,περίπου 20 μέρες. 1)ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΜΕΡΕΣ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ 2)ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΛΕΠΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΤΟ 13880 3)ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΜΟΥ ΟΔΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ SERVICE ΑΚΟΥΩ ΕΔΩ ΚΑΙ 8 ΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ DSL PHONE ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ DSL TΩΡΑ 1) ΦΙΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ 2) ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ Η ΤΑΧΥΤΗΤΑ (256/128) ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥς ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΤΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΙΣΤΕ Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Ι (Προς Γνώση και συμμόρφωση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 10, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 Τα ειπαν και αλλοι.....Ενα search κακο δεν κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gleon Φεβρουάριος 10, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2005 και ποιος σου είπε οτι το συγκεκριμένο δεν το έχω διαβάσει/γράψει σε αυτό....ένα search δεν βλάπτει ΔΕΝ νομιζώ όμωs ότι όλοι όσοι κάνουν Overclock γράφουν στο ίδιο Tread;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 11, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2005 Πάντως ως τώρα άκουγα ότι τουλάστιχον δούλευε το τηλέφωνο.Κρίμα.Αρχικά φαινότανε ως μια πολύ καλή προσπάθεια.Τεσπα.Αν τελικά αλλάξει κάτι ρίξε ένα ποστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik Φεβρουάριος 21, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ VIVODI. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ MODEM ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 10-12 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΗΜΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ.ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ. ΠΑΙΡΝΩ ΤΕΧΝΙΚΟΘΣ ΟΤΕ ΠΑΙΡΝΩ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΒΙΒΟΝΤΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΚΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ......ΜΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ PC WORLD ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ VIVODU.ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΟΠΟΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manolof_Ps Απρίλιος 11, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Εκανα και εγώ το λάθως πριν κάμποσο καιρό και πήγα Vivodi. Το ping μου είναι και εμένα μεγάλο (600ms) και κατέβαζα με πολύ μικρή ταχύτητα (56kbps). Σαν modem δηλαδή. Είχα ακούσει οτι μέχρι την Τρίτη 12-4-2005 θα έχει κάνει αναβάθμιση η Vivodi. Από χτες (10-4) είμαι με περίπου 300kbps. Τώρα επιτέλους χαμογελάω λιγάκι. Παρατήρησε κανείς άλλος αλλαγή με την vivodi απο Αθήνα? Πάντως μπορεί να κατεβάζω καλά τώρα, όμως το ping είναι ακόμα μεγαλο....600ms..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik Απρίλιος 11, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 και γω παρατηρησα αλλαγη απο Θεσ/νικη. κατεβαζα με 10kb/sec και τωρα κατεβαζω με 25 kb/sec. κανονικα ομςσ θα επρεπε με 40. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 11, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Παιδες μην γραφουμε ολοι με κεφαλαια γιατι θα κουφαθουμε!!!Το θεμα με την Vivodi ειναι γνωστο...και ποιος σου είπε οτι το συγκεκριμένο δεν το έχω διαβάσει/γράψει σε αυτό....ένα search δεν βλάπτει ΔΕΝ νομιζώ όμωs ότι όλοι όσοι κάνουν Overclock γράφουν στο ίδιο Tread Αν γνωριζεις οτι ηδη υπαρχει σχετικο θεμα και ξαναποσταρεις δεν ειναι και οτι καλυτερο...παντως για το δευτερο σκελος νομιζω οτι εχεις παρεξηγησει γιατι για ΟΛΑ τα θεματα ισχυει αυτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aias Απρίλιος 12, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 κοψε το και φυγε.Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες(δες και την teledom με φοβερες τιμες) που κανουν πορτοκαλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nik Απρίλιος 12, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 ρε παιδια με την teledome ws tilepoikoinoiniaki etairia και ws ISP ti leene ta pragmata?Μα αλήθεια εριξε τοσο πολυ τις τιμές? Συμφερει πιο πολυ απο vivodi tora? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Απρίλιος 12, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Εδω γραφουν καποια νεα για την Teledome(για ολες γενικοτερα).Παντως δεν φαινεται να ειναι συγκρισιμη με τις "καλες" adsl(οπως forthnet,otenet..) μεχρι τωρα!http://www.adslgr.com/forum/forumdisplay.php?f=27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
power Απρίλιος 12, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Ρε παιδιά, στο adslgr.com έχει 100+ σελίδες ποστ για τη ΒιΒο.Τι ψάχνετε τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Απρίλιος 12, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Πω πω ,,, αυτά είναι να σκάς τα λεφτάκια [οχι οτι εγω με την 56κ δεν τα σκαω.. ]και να είσαι με ταχυτητες 1/2 1/4 ... Δεν έχουν μάθει να σέβονται τον πελάτη και το χρήμα , εγώ αυτό έχω καταλάβει [καο όλοι μαζι].Πληρώνεις σαν π@@στης , δεν δουλεύει τπτ , και τρώς και δούλεμα μεσω phone. Και όλα αυτά που διαφημίζουν ωραία και καλά , γρήγορες ταχύτητες , φθηνα τηλεφωνήματα, μόνο στις διαφημίσεις υπάρχουν τελικά/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Απρίλιος 12, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Εγώ έβαλα το 2ο πακέτο dsl in a box στην κανονική κατοικία μου (και όχι στο εξοχικό που ήταν το 1ο) και χθες το πρώι ήρθε ο ΟΤΕ και έκανε dsl την γραμμή αλλά έβγαλε το τηλέφωνο!!!!!! Μετά από 4 τηλεφωνήματα στο 121 και μια ΗΛΙΘΙΑ τηλεφωνήτρια που δεν καταχώρισε την βλάβη αρχικά σήμερα το πρώι μου έβαλαν το τηλέφωνο πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.