Jump to content

προβλημα με μελανι canon

sidchris

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παρηγγειλα μελανια απο το ebay για canon 530.μου ηρθαν και βλεπω οτι δεν εχουν πανω τσιπακια!!!!!!!!τι μπορω να κανω για να τα χρησιμοποιησω?

εεεε απ' το ΕΒΑΥ βρηκες να παρεις μελανια ρε μαν?

τεσπα πηγενε τα σε μαγαζιά που γεμίζουν μελανια και κατι θα κανουν.

Να τους τα γυρίσεις. Αλλά μήπως δεν παρήγγειλες ακριβώς μελάνια, αλλά αναγομώσιμα όπου παίρνουν έξτρα το τσιπάκι?

Αν απλά αγνοήσεις 2-3 φορές την προειδοποίηση για χαμηλή στάθμη που σου βγάζει το πρόγραμμα εκτύπωσης, θα τυπώνεις κανονικά. Απλά θα πρέπει κάθε τόσο να ελέγχεις manually τη στάθμη των μελανιών.

Παρρήγγειλα κια εγώ απο το megamarket συμβατά χωρίς chip , μέσα είχε οδηγίες για το πως θα τα βγάλεις απο τα παλιά και πως θα τα βάλεις στα καινούργια με κολλητική ταινία διπλής όψεως.

Ωστόσο βγαίνει μήνυμα που λέει πως τα δοχεία είναι άδεια(όπως λέει ο phantom απο πάνω το οποίο και αγνοείς συνεχίζοντας κανονικά).

Παρόλα αυτά διάβασα κάπου οτι και γεμάτα να είναι τα μελάνια αν έχει εκτυπώσει η κεφαλή κάποιες φορές στη συνέχεια μουλαρώνει και δεν δουλεύει.Τότε πας για το γνωστό reseter που μέχρι σήμερα έχω βρει μόνο για Epson και HP(αναμένεται λέει για Canon-Έχω τον Pixma 4300).

Μην πετάξεις ωστόσο τα παλιά δοχεία λόγω του chip.

Κάνε δουλειά και τα λέμε πάλι αν στραβώσει κάτι.:098:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.