aqua Απρίλιος 5, 2005 #21 Απρίλιος 5, 2005 Το ξεπακακωμα εγινε αψογα αν προσεξεται το λαστιχο γυρω απ το μετταλο. Απλα λιγο υπομονη θελει.
Spyrious Απρίλιος 6, 2005 Author #22 Απρίλιος 6, 2005 Πόσο τον έφτασες τώρα;Εμένα ο CBBID είναι στα 2500 και με την xp120 και έναν titan aluminium fan στις μισές στροφές σε load πιάνει (ΙΤΕ smart) 40C.
Vagouridis Απρίλιος 6, 2005 #23 Απρίλιος 6, 2005 Αδυνατο να πιστεψω οτι με το ξεκαπακωμα πηρες 70Μηζ.....
aqua Απρίλιος 6, 2005 #24 Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Spyrious [Σήμερα, στις 11:26] Πόσο τον έφτασες τώρα; Εμένα ο CBBID είναι στα 2500 και με την xp120 και έναν titan aluminium fan στις μισές στροφές σε load πιάνει (ΙΤΕ smart) 40C. Προς το παρον στα 2600 σταθερος με 1.65 ρευμα αλλα ψαχνω μπλοκ,δεν παταει καλα οποτε δεν μπορω ακομα να ξερω μεχρι που φτανει,αφου σκεφτομαι να το ξαναβαλω μεχρι να βρω μπλοκ σωστο.Max bench 2674 με 1.75
aqua Απρίλιος 6, 2005 #25 Απρίλιος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 11:39] Αδυνατο να πιστεψω οτι με το ξεκαπακωμα πηρες 70Μηζ..... Δεν εχω λογο να πω κατι αναληθες,αν δεν επαιρνα τιποτα πολυ απλα θα ελεγα πηρα τα α@@@@@α μου δεν αξιζει να το βγαλεις.Παντως και σε ξενα φορουμ ολοι εχουν παρει απ τους winchester,ο συγκεκριμενος επεξεργαστης αντιδρα πολυ καλυτερα με χαμηλοτερες θερμοκρασιες.
Athens2004 Απρίλιος 6, 2005 #26 Απρίλιος 6, 2005 Εγώ πάλι πιστεύω πως κερδίζουν όσοι ίσως δεν είχε γίνει σωστή εργοστασιακή τοποθέτηση του ihs , και όχι ότι ψύχεται καλύτερα. Σε xtreme καταστάσεις μου φαίνεται καλύτερα καπακωμένος ο cpu , δεν ξέρω πιστεύω πιο σίγουρα είναι έτσι . Κάναμε αμαν να τους δούμε με ihs , και τώρα που μπήκε να το βγάλουμε ? by the way αν κέρδιζες τόσα mhz με γειά σου . !!! εγώ τόσα δεν κέρδισα ούτε με το νερό απο αέρα . Ανεβάζεις μία φωτό έτσι όπως είναι χωρίς ihs , απο πάνω να δούμε ? .
aqua Απρίλιος 6, 2005 #27 Απρίλιος 6, 2005 Οτι ψυχεται καλυτερα ειναι αυτονοητο,εχει αμεση επαφη ο πηρυνας με την ψυκτρα,απλο ειναι δεν θελει παραπανω εξηγηση πιστευω.Οτι ειναι πιο ασφαλες με το καπακι συμφωνω απολυτα.Οποιος θελει το βγαζει οποιος θελει τ αφηνει,δεν υποχρεωσα κανενα να το βγαλει με το ζορι και ουτε προτρεπω τους χρηστες να το βγαλουν αφου ειναι αρκετα επικνδυνο να παρουν τη cpu στο χερι.Επεσες σε καλο κομματι φαινεται,ισως αν το εβγαζες επαιρνεις και το κατι παραπανω.Φωτογραφια οταν θα ερθει το νεο μπλοκ και θα τον ξεμονταρω.
Spyrious Απρίλιος 6, 2005 Author #28 Απρίλιος 6, 2005 Έπεσες σε αρκετά καλό κομμάτι από ότι φαίνεται μέχρι τώρα.Ο δικός μου με τα χίλια ζόρια πάει μέχρι 2570 περίπου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.