aristos87 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχιζω.... Εγώ λοιπών έχω το κατεβαστίρη μου ένα EZ-Buddie D1S4-2 το οποίο έχει εξωτερικό τροφοδοτικό με ένα ανεμιστιράκι μεγέθους σαν και αυτά των chipset... έλα μου όμως που πλέον είχε αρχίσει να κάνει αρκετά ενοχλιτικό βουητό.. μία η σκόνη μία η φθορά ήταν αρκετά ενοχλητικό...Έτσι λοιπών λέω κάτι να γίνει δεν είναι δυνατόν να πήρα το "μικρό" για να κατεβάζει και να μπορώ να κοιμάμε χωρίς να γίνετε χαμός απο τον θόρυβο στο δωμάτιο και να κάνει περισσότερο θόρυβο απο το ΜΕΓΑΛΟ Έτσι λοιπών χθές ξύπνησε το τέρας μέσα μου :devil: ... κοίταξα με ένα δεμονισμένο βλέμα το dremel και έπιασα δουλεια Ακολουθούν φωτός.... Αρχικά μόλις το ξεβίδωσα Βγάζω τα άντερα :X: Χαράζω :whistling Κόβω τα αρχικά Αφερώ το "περιτό" Τροχίζω όσο χρειάζετε και ανοίγω τρύπες Προβάρω την περισσεβούμενη γρίλια απο το στάκερ Βιδώνω των ανεμιστήρα και περνάω τα καλώδια αφού πρώτα βάλω κατι πλαστικά που υπήρχαν μέσα ΒΟΥΑΛΑ! Όλα λειτουργούν μια χαρά μέχρι τώρα....:whistling και πάνω απ'ολα ήσυχα
YDinopoulos Φεβρουάριος 10, 2005 #7 Φεβρουάριος 10, 2005 Πολυ καλη δουλεια...:T: Μια ιδεουλα...βαλε και ενα fan grill. Μην παει κανα καλωδιο και μπλεχτει/κοπει στο fan
aristos87 Φεβρουάριος 10, 2005 Author #8 Φεβρουάριος 10, 2005 Ναι το έχω υπόψη... Δεν έιχα σήμερα το Σάββατο που θα πάω να παραλάβω την DFI θα πάρω ένα
voudas Φεβρουάριος 10, 2005 #9 Φεβρουάριος 10, 2005 ωραίος αν και εγώ τη γρύλια θα την έβαζα από πάνω και όχι από κάτω από το φαν... λες να ρουφήξει πυκνωτή? έτσι δεν προστατεύεις κανα αδέσποτο δάχτυλο...
aristos87 Φεβρουάριος 10, 2005 Author #10 Φεβρουάριος 10, 2005 Αυτή η γρίλια η κάτω είναι για να μην γεμίσει το σύμπαν σκόνη πράμα σίγουρο... Θα μπεί και η κλασική απο πάνω....
voudas Φεβρουάριος 10, 2005 #11 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από aristos87 Αυτή η γρίλια η κάτω είναι για να μην γεμίσει το σύμπαν σκόνη πράμα σίγουρο... Θα μπεί και η κλασική απο πάνω.... από πάνω το ίδιο δε θα ήταν??
aristos87 Φεβρουάριος 10, 2005 Author #12 Φεβρουάριος 10, 2005 αν έμπενε αυτή όχι γιατί δοκίμασα και φαινόταν σαν σκ@τ@ Απλά θα μπεί και μια τυπική απο πάνω....
aggelopas Φεβρουάριος 10, 2005 #14 Φεβρουάριος 10, 2005 Και εγω αυτο με τη γριλια θα σου ελεγα.Μου φαινεται πως τον κοβει λιγο.Μονο φαν γκριλλ θα εβαζα απο πανω.Πιο πληκτρολογιο εχεις?(ασχετο)
aristos87 Φεβρουάριος 10, 2005 Author #15 Φεβρουάριος 10, 2005 Αρχική απάντηση από aggelopasΠιο πληκτρολογιο εχεις?(ασχετο) Μια μούφα των 10
haris1984 Φεβρουάριος 10, 2005 #16 Φεβρουάριος 10, 2005 αριστο κι εγω πιστυω οτι η γρυλια του στακερ θα επρεπε να βγει. το μονο που προφυλασσει απ τη σκονη τωρα ειναι ο ανεμιστηρας.εφοσον βγαζει αερα θα επρεπε ναμπει σε σημειο που γινεται η εισαγωγη. ετσι θα μειωθει κι αλλο ο θορυβος και θ ειναι καθαροτερο το τροφοδοτικο..
Daidalos Φεβρουάριος 10, 2005 #17 Φεβρουάριος 10, 2005 Ωραιος αριστο αλλα θα συμφωνησω με τα παιδια οτι ετσι που εβαλες τη γριλια μονο θορυβο προσθεσες. Εφοσον βγαζει αερα(και σκονη) αλλου πρεπει να μπει το φιλτρο. Βαζοντας απλα μια γριλια στο πανω μερος για προστασια και μονο εισαι οκ!
aristos87 Φεβρουάριος 10, 2005 Author #18 Φεβρουάριος 10, 2005 Ευχαριστώ παιδιά όσο για την κάτω γρίλια αφού ούτος η αλλος το psu είναι μπούζι απ'οτι ήταν δεν βρήσκο λόγο να την βγάλο....
jois21 Φεβρουάριος 10, 2005 #19 Φεβρουάριος 10, 2005 Πολυ καλο! Ωραια σκεψη. Ειχει διαφορα απο πριν τουλαχιστον;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.