Jump to content

Μοντάκι σε εξωτερικό τροφοδοτικό (56αριδες προσοχή)!

aristos87

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αρχιζω....

Εγώ λοιπών έχω το κατεβαστίρη μου ένα EZ-Buddie D1S4-2 το οποίο έχει εξωτερικό τροφοδοτικό με ένα ανεμιστιράκι μεγέθους σαν και αυτά των chipset... έλα μου όμως που πλέον είχε αρχίσει να κάνει αρκετά ενοχλιτικό βουητό.. μία η σκόνη μία η φθορά ήταν αρκετά ενοχλητικό...Έτσι λοιπών λέω κάτι να γίνει δεν είναι δυνατόν να πήρα το "μικρό" για να κατεβάζει και να μπορώ να κοιμάμε :zzz: χωρίς να γίνετε χαμός απο τον θόρυβο στο δωμάτιο και να κάνει περισσότερο θόρυβο απο το ΜΕΓΑΛΟ :confused: Έτσι λοιπών χθές ξύπνησε το τέρας μέσα μου :devil: ... κοίταξα με ένα δεμονισμένο βλέμα το dremel και έπιασα δουλεια :laughing:

Ακολουθούν φωτός.... :tomato:

Αρχικά μόλις το ξεβίδωσα

P2090261.jpg

Βγάζω τα άντερα :X:

P2090262.jpg

Χαράζω :whistling

P2090263.jpg

Κόβω τα αρχικά :happy:

P2090264.jpg

P2090265.jpg

Αφερώ το "περιτό"

P2090267.jpg

Τροχίζω όσο χρειάζετε και ανοίγω τρύπες :shifty:

P2090272.jpg

Προβάρω την περισσεβούμενη γρίλια απο το στάκερ :innocent:

P2100274.jpg

Βιδώνω των ανεμιστήρα και περνάω τα καλώδια αφού πρώτα βάλω κατι πλαστικά που υπήρχαν μέσα

P2100276.jpg

ΒΟΥΑΛΑ! :T:

P2100279.jpg

Όλα λειτουργούν μια χαρά μέχρι τώρα....:whistling και πάνω απ'ολα ήσυχα :cool:

ωραίος αν και εγώ τη γρύλια θα την έβαζα από πάνω και όχι από κάτω από το φαν... λες να ρουφήξει πυκνωτή? έτσι δεν προστατεύεις κανα αδέσποτο δάχτυλο...

Αυτή η γρίλια η κάτω είναι για να μην γεμίσει το σύμπαν σκόνη πράμα σίγουρο... Θα μπεί και η κλασική απο πάνω....

Αρχική απάντηση από aristos87

Αυτή η γρίλια η κάτω είναι για να μην γεμίσει το σύμπαν σκόνη πράμα σίγουρο... Θα μπεί και η κλασική απο πάνω....

από πάνω το ίδιο δε θα ήταν??

Και εγω αυτο με τη γριλια θα σου ελεγα.Μου φαινεται πως τον κοβει λιγο.

Μονο φαν γκριλλ θα εβαζα απο πανω.

Πιο πληκτρολογιο εχεις?(ασχετο)

αριστο κι εγω πιστυω οτι η γρυλια του στακερ θα επρεπε να βγει. το μονο που προφυλασσει απ τη σκονη τωρα ειναι ο ανεμιστηρας.εφοσον βγαζει αερα θα επρεπε ναμπει σε σημειο που γινεται η εισαγωγη. ετσι θα μειωθει κι αλλο ο θορυβος και θ ειναι καθαροτερο το τροφοδοτικο..

Ωραιος αριστο αλλα θα συμφωνησω με τα παιδια οτι ετσι που εβαλες τη γριλια μονο θορυβο προσθεσες. Εφοσον βγαζει αερα(και σκονη) αλλου πρεπει να μπει το φιλτρο. Βαζοντας απλα μια γριλια στο πανω μερος για προστασια και μονο εισαι οκ!

Ευχαριστώ παιδιά όσο για την κάτω γρίλια αφού ούτος η αλλος το psu είναι μπούζι απ'οτι ήταν δεν βρήσκο λόγο να την βγάλο.... :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.