Fitas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27, 2007 Exω πρόβλημα με τα συγκεγκριμένα ηχεία LOGITECH S120 BLACK STEREO SPEAKERS δέν λειτουργούν και δεν ξέρω τι φταίει mo/bo έχω αυτή GIGABYTE P35-DS4 και λειτουργικό Vista.Eάν έχει κάποιος αυτά τα ηχεία και μπορεί να βοήθησει καλοδεχούμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Νοέμβριος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 πηγες στον πινακα ελενγου απο την καρτα ηχου για να τα ρυθμισεις στις εξοδους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitas Νοέμβριος 27, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 πηγες στον πινακα ελενγου απο την καρτα ηχου για να τα ρυθμισεις στις εξοδους?Μόλις βάζω το βύσμα πισω μου βγάζει τον πίνακα ελέγχου της Realtek το έχω δοκιμάσει παντού και δεν ακούγεται τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolis1442169134 Νοέμβριος 27, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Για δες τα screenshots.Ειναι όλα ανοιχτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitas Νοέμβριος 27, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Για δες τα screenshots.Ειναι όλα ανοιχτά?Eχω vista όχι xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitas Δεκέμβριος 1, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 Ρε παιδιά βοήθηστε κάποιος δεν ζητάω δανεικά βοήθεια ζητάω:011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Εvo8-By-m-diox Δεκέμβριος 1, 2007 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2007 Καταρχήν βλέπω ότι δεν ξες καλά καλά άμα λειτουργούν τα ηχεία...Αν και χαζή ερωτηση...Τα δοκίμασες πουθενά αλλου???Κάρτα ήχου έχεις???Μήπως είναι χαλασμένη???Drivers έχεις βάλεις από την κάρτα ήχου(άμα έχεις?)...Όσο για settings ψάξε στο control panel..Να είναι στο stereo...μην έχεις καμια σιγάσει τι άλλο να πω..δεν μπορώ να σε βοηθήσω και πολύ γιατί από vista ΔΕΝ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.