after Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26, 2007 Εχω εναν Athlon XP 2400 Που τρεχει στα 2.25Ghz, και μια Ati Radeon 9600proΘα ηθελα να κανω μια αναβαθμισουλα για να μπορω να παιξω ανετα κανενα νεο παιχνιδακιΟχι οτι με αυτην δεν παιζω, αλλα θελω να αρχισω να κλικαρω κανενα εφε στο παιχνιδι:033: Πριν πειτε οτι το συστημα ειναι παλιο, θα σας πω οτι οχι μονο στεκεται καλα, αλλα πολλες φορες παταγε τον P4 3.0GHZ ενος φιλου μουΚαι photoshop τρεχω χωρις προβλημα, οπως και αλλες εφαρμογες, αλλα στα παιχνιδια θελεις καρτα γραφικωνEιμαι αναμεσα στις HD2600PRO, X1950GT και αν βρω καμια Nvidia, παντα AGPΒασικα προτιμω ΑΤΙ και να δωσω και κατω απο 100€ γιατι παραπανω δεν αξιζειΑν παρω την Χ1950GT(130€ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ) θα πρεπει να παρω και τροφοδοτικο απο οτι ακουσα, γιατι εχω μονο ενα 350w, οποτε το κοστος ανεβαινει και αλλοΤι λεει η 7600GT σε συγκριση με την HD2600PRO?Εχω ψαξει και στο 3dmark και στο tomshardware και εχω δει τις δυνατοτητες τις καθε μιας, στο real world ομως ειναι αλλιωςΕιμαι ενας παλιος moder/tweaker ο οποιος λογω δουλειας εχω βγει εκτος δρασης τελευταια και εχω μεινει λιγο πισωΣκεφτομαι και επειδη η hd2600pro ειναι DX10 αλλα φοβαμαι μην σερνεται, οπως την ειχα πατησει παλιοτερα με την Nvidia 5200 ή οποια δεν την κρατησα ουτε για μιση μεραΕπισης ψαχνω και μνημες DDR γιατι εχω μονο 768mb επανω, οποτε αν πουλαει και κανεις μεταχειρισμενα, θα με βοηθουσεΜην μου πειτε πλιζ για ebay γιατι δεν παιρνω απο εκει, μονο χερι με χερι, αφηστε που ολα ειναι χαμηλα στην αρχη και ολοι χτυπανε την τελευταια ωραΕυχαριστω
Candyman1442169163 Νοέμβριος 26, 2007 #2 Νοέμβριος 26, 2007 Τροφοδοτικό μάλλον πρέπει να πάρεις έτσι κι αλλιώς.. αλλά για να μην προτρέχω, τι μάρκα/μοντέλο είναι αυτό που έχεις;Για την κάρτα, σε AGP αν πας σε ATi έχεις περισσότερες επιλογές και μάλλον σε πιο συμφέρουσα τιμή, και με πιθανότατα καλύτερη απόδοση στις περισσότερες περιπτώσεις σύγκρισης nvidia-Ati σε ίδιο επίπεδο κόστους.Το DX10 ξέχνα το προς το παρόν καθώς είναι πονεμένη ιστορία (ρώτα τους κατόχους 8800 να σου εξηγήσουν) και μάλλον μέχρι να περάσουμε όλοι σε αυτό, θα έχου βγει 2-3 γενιές καρτών σε dx10/10.1. Αλλωστε θες και Vista για να το.. απολαύσεις. Μια και δεν σε ενδιαφέρουν φαντάζομαι αυτά, σε 1950GT θα πας μάλλον.. Μια και 1950ΧΤ σε AGP.. δεν παίζει..Εγώ πάντως θα σου έλεγα να δώσεις 30 euros παραπάνω και να πας στην 1950 Pro...
after Νοέμβριος 26, 2007 Author #3 Νοέμβριος 26, 2007 Τροφοδοτικό μάλλον πρέπει να πάρεις έτσι κι αλλιώς.. αλλά για να μην προτρέχω, τι μάρκα/μοντέλο είναι αυτό που έχεις;Μ'εκαψες/πυρκαγια 2000Ναι την εχω δει την x1950pro αλλα φευγω αρκετα στην τιμη, και πιστευω δεν αξιζει να δωσω τοσα(160+50 για τροφοδοτικο) για αυτο το συστημα, και για μια καρτα η οποια στο επομενο συστημα(pci-e) θα ειναι απωνΑν μπορεις κανε μου μια μινι ενημερωσηΘελουν vista τα dx10?Αν ναι γιατι?Οι κατοχοι 8800 τι προβληματα εχουν?Ευχαριστω εκ των προτερων
Candyman1442169163 Νοέμβριος 26, 2007 #4 Νοέμβριος 26, 2007 Μ'εκαψες/πυρκαγια 2000Ναι την εχω δει την x1950pro αλλα φευγω αρκετα στην τιμη, και πιστευω δεν αξιζει να δωσω τοσα(160+50 για τροφοδοτικο) για αυτο το συστημα, και για μια καρτα η οποια στο επομενο συστημα(pci-e) θα ειναι απωνΑν μπορεις κανε μου μια μινι ενημερωσηΘελουν vista τα dx10?Αν ναι γιατι?Οι κατοχοι 8800 τι προβληματα εχουν?Ευχαριστω εκ των προτερωνΈνα-ένα..Μ'εκαψες/πυρκαγια 2000Τροφοδοτικό να αλλάξεις. Πέρα από την παρεχόμενη ισχύ, ένα καλό τροφοδοτικό σου παρέχει αξιόπιστη λειτουργία λόγω πολλών παραγόντων που δεν είναι της ώρας να αναλύσω (δες εδώ αν θες πιο πολλές τεχνικές πληροφορίες) αλλά και για λόγους ασφάλειας. Θελουν vista τα dx10?Αν ναι γιατι?Το DirectX είναι διαθέσιμο ΜΟΝΟ σε Windows Vista.Ναι την εχω δει την x1950pro αλλα φευγω αρκετα στην τιμη, και πιστευω δεν αξιζει να δωσω τοσα(160+50 για τροφοδοτικο) για αυτο το συστημα, και για μια καρτα η οποια στο επομενο συστημα(pci-e) θα ειναι απωνOk, σύμφωνοι για την κάρτα. You pay, you play οπότε δεν μου πέφτει λόγος.Για το τροφοδοτικό όμως.. αφενός θα δώσεις πάνω από 50 ευρώ (πίστεψε με) αφ'ετέρου δες το σαν επένδυση καθώς το τροφοδοτικό θα σου μείνει για αρκετό καιρό. Οι κατοχοι 8800 τι προβληματα εχουν?Δεν έχουν προβλήματα, απλά αν βάλεις DX10 τιτλο να παίξει σε κάρτες γραφικών DX10 1ης γενιάς, δεν έχουν και τόσο τρομερή απόδοση...
after Νοέμβριος 26, 2007 Author #5 Νοέμβριος 26, 2007 Δεν έχουν προβλήματα, απλά αν βάλεις DX10 τιτλο να παίξει σε κάρτες γραφικών DX10 1ης γενιάς, δεν έχουν και τόσο τρομερή απόδοση...Oποτε φαντασου στην 2600 που ειναι και mid rangeΟκ με επεισεςΉ δινω λιγοτερα απο 85€ για μια μεταχειρισμενη, ή παιρνω την 1950 και τροφοδοτικοΟντως, πιστευω οτι τροφοδοτικο και Monitor, ειναι τα μονα πραγματα που εχουν αντοχη στο χρονοΔεν ηξερα οτι θελουν vista τα dx10, ειδες τι γινεται οταν μενεις εκτος για λιγο καιρο?Σε ευχαριστω :001: :001: :001:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.