psilosccc Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25, 2007 Γεια σας!έχω έναν σκληρο δισκο My Book Essential Edition 500 GB και ειχα μεσα περιπου 40gb δεδομενα.Εχτες μπήκα στην registry και πείραξα το ShowSuperHidden και το εκανα από 0 σε 1 για να δω καποια κρυφα αρχεια των winxp.Μετα παρατηρησα ότι ο εξωτερικος είχε 2 φακελους (ta video mou kai my files) (οι φακελοι αυτοι δεν είναι κρυφα αρχεια εγω τους εχω φτιαξει)με τα γραμματα που είναι σαν κινεζικα. Ο φακελος ta video mou ενώ ηταν περιπου 3gb τον διαβαζε 74gb και όταν τον πατουσα για να τον ανοιξω μου εβγαζε σφαλμα.Mετα από λιγο (αλλα δεν θυμαμαι αν εκανα επανακινηση) ο δισκος φαινόταν στον υπολογιστή μου χωρις το εικονιδιο my book και αντι για my book εγραφε τοπικος δισκος και όταν τον πατουσα για να μπω μεσα μου εγραψε ότι δεν είναι διαμορφωμενος. Τον αποσυνδεσα εβγαλα το καλωδιο το ξανα εβαλα και ηταν όλα οκ, τον διαβαζε σωστα και όλα οσα ειχε μεσα.Μετα που ξανα μπηκα στην registry και ξανα εκανα το ShowSuperHidden από 0 σε 1 (γιατι τα ειχα αλλαξει παλι πριν)μου εδειχνε παλι τους 2 φακελους του εξωτερικου με κινεζικα. (ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΕΝΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΖΑ ΤΗΝ REGISTRY).Αλλα αυτή την φορα ότι και να εκανα τον διαβαζει σαν τοπικο δισκο και όταν πατάω ανοιγμα μου λεει ότι δεν είναι διαμορφωμένος.Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?Ps1. Τωρα εχω βαλει ένα προγραμμα και σκαναρω για να βρω τα σβησμενα αρχεια του δισκου αλλα παρολο που εχω βρει παρα πολλα αρχεια τα εχει όλα με ονομασια unknown αλλα τα διαβαζει κανονικα αν τα κανω recovery σε άλλο δισκο.Μηπως υπαρχει τροπος να τα επαναφερω με το ιδιο ονομα που ειχε το κάθε αρχειο και μαζι με τους φακελους?Εχω το προγραμμα SCAVENGER-V.3.0.1Ps2. δεν έχω κάνει ακόμα διαμόρφωση στον εξωτερικό.Ps3.τον δισκο τον δοκιμασα και σε αλλα 2 pcPs4. Έχω winxp pro. Sp2. Pentium 4 2.56gh memory 1gb
yanni Νοέμβριος 25, 2007 #2 Νοέμβριος 25, 2007 Ίσως ένα scan disk στον εξωτερικό σου δίσκο να αρκεί για να διορθώσει το πρόβλημα.Ίσως και όχι.σε dos παράθυρο (Start>RUN cmd) γράψε chkdsk X: /F όπου Χ το γράμμα που αντιστοιχεί στον δίσκο σου.
Drajen Δεκέμβριος 1, 2007 #3 Δεκέμβριος 1, 2007 Καλημερα παιδιά.Αγορασα προχθες ενα Μybookworld edition στα 500G αλλα δυστυχως δεν μπορω να πετυχω με κανεναν τροπο συνδεση μεσω ηθερνετ.Εχω πειραξει κ συνδυασει οτι μπορω σε φαιργουολ αλλα κ παλι τιποτα.Δεν πετυχαινει συνδεση κ εκ τουτου δεν βλεπει το δισκο.Ουτε με συνδεση μεσω του Μοντεμ γουαι φαι ουτε κατευθειαν με τον υπολογιστη.Ξερετε τι μπορει να φταει?
fsbmaniac Δεκέμβριος 14, 2007 #4 Δεκέμβριος 14, 2007 ρε φιλε κανε πρωτα μια αναζητηση ο δισκος που πηρες ειναι κυριολεκτικα για πεταμα,εγω δεν φανταζεσε ταλαιπορια που εφαγα....Κυριολεκτικα για πεταμα.Αν τα καταφερεις μολις δεις τις ταχυτητες...Τισ πραγματικες θα δεις οτι το μπλε δοντι σου στελνει ποιο γρηγορα.
Drajen Δεκέμβριος 16, 2007 #5 Δεκέμβριος 16, 2007 ρε φιλε κανε πρωτα μια αναζητηση ο δισκος που πηρες ειναι κυριολεκτικα για πεταμα,εγω δεν φανταζεσε ταλαιπορια που εφαγα....Κυριολεκτικα για πεταμα.Αν τα καταφερεις μολις δεις τις ταχυτητες...Τισ πραγματικες θα δεις οτι το μπλε δοντι σου στελνει ποιο γρηγορα.Φιλε η πρωτη φορα που πιανομαι ετσι ******ς.Πως την πατησα ετσι ουτε που το καταλαβα.ειπα κ γω μια φορα να πεσω στα ντιζαινατα.Δε φανταζεσαι τι εχω τραβηξει.Οταν συνδευομαι μεσω μαιονετ τις μισες φορες κολας.Κανα 2 φορες μου εχει διαγραψει αρχεια μετα απο κολημα που ειχα μεταφερει γουαιρλες μεσα του γουαι φαι.Μου εχει βγει η παναγια να τον κανω συνδεση χωρις μοντεμ κατευθειαν λαν αλλα τιποτα.Ολα τα κολπα εχω πρωτινει.Εδω κ καμια βδομαδα τον παρατησα .Κ να τον στειλω πισω με μεταφορικα πηγαινε ελα νεον μεσα μπαινωΜακρια απο μαιμπουκ γορλντ εντισιονμακρια απο γουεστερν ντιτζιταλ.Το χειροτερο σαπορτ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.